Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-18@08:46:31 GMT

تمام روستاهای قرچک تحت پوشش آبفای شهری قرار دارد

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۴۲۲۳۷

تمام روستاهای قرچک تحت پوشش آبفای شهری قرار دارد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا کارگری بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان قرچک که با حضور بهمن خطیبی، فرماندار و معاونین فرماندار، بخشدار مرکزی، شهردار و دیگر مسئولان با محوریت بررسی راهکارهای مدیریت مصرف آب در بخش‌های مصارف خانگی و غیر خانگی برگزار شد اظهار داشت: قرچک تنها شهرستانی است که کل روستاهای آن تحت پوشش آبفای شهری قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگری بیان داشت: مجموع کل آب تولیدی شهرستان قرچک ۹۸۰ لیتر بر ثانیه است که تخصیص آب قرچک از سد ماملو تا ۲۲۰ لیتر بر ثانیه می‌باشد.

وی با اشاره به اینکه در قرچک افت کیفی نداریم و حتی یک مورد خارج از دامنه استاندارد نبوده است گفت: در قرچک بیماری ناشی از آب نیز تا کنون نداشته ایم و در روزهای گرم اولویت تأمین آب شرب است که همه باید در این شرایط کمک کنیم.

مدیرعامل آبفای جنوب شرق استان تهران گفت: اگر بتوانیم تنها ۲۰ درصد آب را مدیریت کنیم به بحران نمی رسیم و اکنون ما ۴۲ درصد بیشتر از الگوی شهری مصارف مصوب مصرف داریم و افت فشار آب در مناطق توزیع شده و این طور نیست که فشار بر روی یک منطقه خاص باشد.
کارگری بیان داشت: در حوزه باقرآباد یک حلقه چاه دیگر وارد مدار می‌شود و به این وضعیت کمک می‌کند و اکنون شرایط خاص دمایی را داریم که اصحاب رسانه، سمن‌ها و … باید به کمک دولت بیایند و با وجود اینکه بحران آبی نداریم و در نظر داریم که حتی شاهد افت ساعتی هم نباشیم و مانور برگزار می‌کنیم تا افت فشار به حداقل برسد.



 

کد خبر 4669494

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا کارگری قرچک آبفا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۲۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح ساماندهی وانت‌های میوه ‌فروش از ۱۵ اردیبهشت ماه در سنندج

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، سیدانور رشیدی در نشست ساماندهی وضعیت وانت های مبوه فروش اظهار کرد: موضوع وانت‌های میوه فروش از پدیده‌هایی است که مربوط به سال‌های اخیر نبوده و معضلی است که از چندین دهه گذشته وجود داشته است.

وی با تاکید براینکه مشکل بیکاری از دلایل اصلی وجود پدیده دست فروشی و وانت‌های میوه فروشی است، گفت: امروز وجود دستفروشان و وانت‌های میوه فروش به نوعی ویترین معضل بیکاری را در شهر سنندج نشان می‌دهد؛ اما این موضوع نافی انجام اقدامات لازم برای مدیریت این موضوع نیست.

شهردار سنندج تصریح کرد: در همین راستا با همراهی خوبی که بین دستگاه‌های متولی صورت گرفت با مشارکت توانستیم در سال ۱۴۰۱ به بهترین شیوه ممکن طرح ساماندهی وانت‌های میوه فروش را اجرا کردیم که به عنوان مطالب جدی شهروندان فهیم بازخورد بسیار خوبی به دنبال داشت.

رشیدی اذعان کرد: متاسفانه به دلیل اتفاقات تلخی که در سال ۱۴۰۱ در کل کشور و به تبع آن در استان کردستان افتاد این طرح ابتر ماند.

وی با عنوان اینکه شهرداری سنندج خود را موظف به خدمات‌رسانی هرچه شایسته به شهروندان فهیم و فرهنگی و قدرشناس دیار فرهنگ و هنر می‌داند، اظهار کرد: از رسانه‌ها و مردم که همواره در اجرای برنامه‌ها و انعکاس مشکلات در کنار مجموعه شهرداری هستند تقدیر می‌کنم.

شهردار سنندج خاطرنشان کرد: موضوع وانت‌های میوه فروش یکی از معضلات شهری است که مدیریت شهری در راستای رفع آن برنامه‌های کوتاه، میان و بلند مدت دارد.

نبود فضاهای با کاربری عمومی پاشنه اشیل اجرای طرح‌های مدیریت شهری در سنندج

وی با بیان اینکه متاسفانه به دلیل اینکه ۵۵ درصد بافت شهری در سنندج، ناکارآمد و فرسوده است، عنوان کرد: متاسفانه کاربری‌های عمومی در این بافت‌ها کم و حتی در برخی نقاط اصلا وجود ندارد.

رشیدی تصریح کرد: عدم تعریف چنین کاربری‌هایی در گذشته از یک سو و نبود زمین لازم برای ایجاد موجب شده در برخی محلات قدیمی مانند، سرتپوله، خیابان شهدا، حاجی‌آباد و حتی نواحی منفصل شهری دست مدیریت شهری در اجرای برنامه‌ها بسته باشد.

وی افزود: در ۴۵ درصد فضای باقیمانده نیز متاسفانه تفکیک‌ها توجهی به بازارهای روز به عنوان یکی از نیازهای جدی صورت نگرفته است و به همین دلیل مجموعه مدیریت شهری با مشکلاتی در زمینه استقرار و هدایت‌ کردن وانت‌های میوه فروش در سطح شهر مواجه بود.

وی با تاکید براینکه مدیریت شهری هرگز دنبال بریدن نان و منبع درآمدی وانت‌های میوه فروش و دست‌فروشان نیست، گفت: هدف ما اجرای طرح‌های کارشناسی شده برای مدیریت و ساماندهی وضعیت وانت‌بارها و دست‌فروشان است.

شهردار سنندج از آغاز طرح ساماندهی وانت‌های میوه فروش از ۱۵ اردیبهشت‌ ماه امسال خبر داد و اضافه کرد: ۵ نقطه‌ای که در راستای استقرار وانت‌های میوه فروش قبلا در نظر گرفته شده بود به ۱۰ نقطه افزایش یافته است.

رشیدی افزود: اجرای موفق این طرح نیازمند همراهی دستگاه‌های مختلف و مشارکت مردم است چرا که مجموعه مدیریت شهری تمام توان و ظرفیت‌های خود را در این راستا بکار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: مکاتباتی با دستگاه‌های مختلف از جمله راه و شهرسازی و اوقاف صورت گرفته که اگر زمین‌هایی در اختیار دارند معرفی کنند تا شهرداری بازارهای درون محلی را راه‌اندازی کند.

شهردار سنندج همچنین از راه‌اندازی هفته بازارها به ویژه در نواحی منفصل شهری به صورت دوره‌ای و چرخشی در شهر سنندج خبر داد و گفت: این سه طرح به صورت کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در راستای ساماندهی وانت‌های میوه فروش در سنندج انجام می‌شود.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895886

دیگر خبرها

  • اولویت‌دهی جهت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام شهری شیراز
  • مدیریت بحران آبفای یزد در آماده باش کامل
  • اجرای طرح ساماندهی وانت‌های میوه ‌فروش از ۱۵ اردیبهشت ماه در سنندج
  • اهتمام مدیریت شهری اهواز بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام
  • ماموریت شهرهای هوشمند هند
  • قامت‌هایی که خم می‌شوند؛ دستانی که غبار از چهره شهر می‌زداید
  • تمام مدارس این استان سه‌شنبه (۲۸ فروردین) تعطیل شد؛ چرا؟
  • افزایش ۱۲ درصدی مراجعه سرپایی به مراکز درمانی تحت پوشش تأمین اجتماعی زنجان
  • برای پروژه قطار شهری مشهد پیوست زیارت تهیه شود
  • مراجعه سرپایی به مراکز درمانی تحت پوشش تامین اجتماعی زنجان ۱۲ درصد افزایش یافت