Web Analytics Made Easy - Statcounter

۳۷ هزار و ۱۰۰ مجوز برای دهیاری ها در کشور صادر شده که از این تعداد حدود ۳۵ هزار و ۷۰۰ دهیاری فعال وجود دارد و برخی از دهیاران متولی چند روستا هستند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از نیشابور، سعیدرضا جندقیان در همایش دهیاران نیشابور و فیروزه در اردوگاه باغرود نیشابور افزود: برای پرداخت کامل بیمه دهیاران پاره وقت و تبدیل به تمام وقت ۵۲۰ میلیارد ریال مورد نیاز است که با تبدیل وضعیت این دهیاران به تمام وقت امنیت شغلی این قشر افزایش می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: برای توانمند سازی دهیاران بین ۳۰ تا ۵۰ میلیون تومان به دهیاران دارای شرایط لازم، وام کم بهره اعطا می‌شود و امسال برای اولین بار دهیاری ها می توانند از پاداش پایان خدمت بهره مند شوند.

وی با اشاره به اینکه فرآیند خدمتگذاری نیازمند درک‌ متقابل و شناخت صحیح سلسله مراتب است، افزود: برای تحول در حوزه دهیاری ها باید متغیرهای ذهنی را تغییر داد.

وی ادامه داد: صدور مجوز، هماهنگی دستگاه ها، ارائه تسهیلات، مشارکت بخش خصوصی و جلب مشارکت مردم از وظایف دولت برای ایجاد اشتغال در روستاها است که موفق بوده ایم .

وی با توجه به اینکه بودجه سرانه دهیاری ها ۵۰ هزار میلیارد ریال است و حدود ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برای ایجاد اشتغال در عرصه های روستایی برای ۷۰۰ طرح توسط دهیاران پرداخت شده است، بیان کرد: در ابتدای دوره پنجم شوراها ۷۲ درصد از دهیاران ابقا و بیش از چهار درصد منتقل شدند و امیدواریم در کوتاه مدت لایحه جامع دهیاری ها به مجلس ارائه شود و طرف ۶ ماه آینده به تصویب برسد.

فرماندار نیشابور گفت: دهیاری ها نقش مهمی در حفظ پایداری و افزایش کیفیت زندگی در روستاها دارد.

سعید شیبانی افزود: بی توجهی به این حوزه موجب فقدان برخورداری از ظرفیت های غنی روستایی و افزایش مهاجرت به شهرها شده است.

وی خاطرنشان کرد: در نیشابور بیش از ۴۰۰ روستا با بیش از ۳۰۰ دهیار وجود دارد و این حجم از فعالیت از نظر کمی و کیفی نیازمند برنامه ریزی بیشتر است.

وی با بیان اینکه امروز در زندگی روستایی پیوست های متعدد فرهنگی اجتماعی و عمرانی مورد نیاز است و دهیاری ها نقش مهمی در این حوزه دارند، افزود: روستاها نقش موثری در تمدن غنی ایران داشته و سوق پیدا کردن برنامه های دهیاران در جهت افزایش کیفیت خدمات در روستاها تنها در سایه مشارکت و تعامل فعال مدیران و مسئولان ممکن است تا برنامه ها، نقاط ضعف و قوت و مطالبات مطرح شود.

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی گفت: دهیاران نمایندگان عالی دولت در روستاها هستند و به دلیل برگزیده شدن از طریق شوراها مقبولیت مردمی هم دارند.

دکتر حمید گرمابی افزود: ایجاد ثبات شغلی برای دهیاران از مطالبات اصلی این قشر است، لایحه طرح جامع دهیاری هنوز منتظر نوبت برای طرح در مجلس است که در صورت تصویب آن بسیاری از مشکلات در این حوزه مرتفع خواهد شد.

هاجر چنارانی دیگر نماینده مردم‌ نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی گفت: بخش زبرخان نیشابور یا حدود ۸۰ هزار نفر جمعیت هنوز به شهرستان ارتقا پیدا نکرده است در حالیکه دارای شرایط و پتانسیل های لازم می باشد.

وی خاطرنشان کرد: امروز صدای صنایع دستی در روستاهای ما خاموش شده و دهیاران باید پتانسیل های لازم را در این حوزه در روستاها شناسایی کنند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال تمدن صنایع دستی مجلس شورای اسلامی مهاجرت نماینده مردم قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۲۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور بیش از ۱۵ هزار مجوز الکترونیکی کسب و کار در استان گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ روح اله صلبی گفت: تا ۲۵ اردیبهشت امسال، همه مجوز‌های کاغذی باید الکترونیکی شود.

صلبی درباره مهلت دریافت شناسه یکتا گفت: وزارت اقتصاد در اجرای قوانین و مقرراتی که وضع شده، از جمله قانون بهبود محیط کسب و کار در حوزه درگاه ملی مجوز‌ها به دنبال تسهیل این فرآیند است تا در دو حوزه ثبت مجوز جدید و تبدیل شناسه‌های قدیمی که به نوعی شناسه‌های کاغذی بوده، اقدام کند.

وی افزود: در این حوزه نیاز به صرف هیچ هزینه‌ای جهت تبدیل شناسه‌های قدیم به شناسه‌های جدید نیست و فقط زمانی که صاحبان کسب و کار و اصناف بابت این موضوع صرف خواهند نمود شاید بین دو دقیقه یا کمتر از آن می‌باشد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گلستان ادامه داد: برای تمدید مجوز‌های کسب و کار نیازی به مراجعه حضوری به واحد‌های صادرکننده مجوز نیست، زیرا در همه ساعات شبانه روز می‌توانند از طریق درگاه ملی مجوز‌ها نسبت به تمدید یا صدور شناسه یکتا اقدام کنند.

صلبی گفت: افراد برای تمدید یا صدور شناسه یکتا با داشتن اطلاعات کد صنفی، کد پستی و کد ملی خود با مراجعه به درگاه ملی مجوز‌های کسب و کار به سادگی می‌توانند به این کار اقدام نمایند.

وی ادامه داد: صاحبان کسب و کار و اصنافی که اقدام به دریافت شناسه یکتا کنند در آینده جهت دریافت خدمات دولتی اعم از تسهیلات بانکی، معافیت‌های مالیاتی، خدمات حوزه تأمین اجتماعی و بسیاری خدمات دیگر با مشکلی مواجه نخواهند شد.

صلبی خاطرنشان کرد: آخرین مهلت دریافت شناسه یکتا ۲۵ اردیبهشت امسال است و لذا از همه صاحبان کسب و کار و اصناف خواهشندیم تا نسبت به دریافت شناسه یکتا هر چه سریعتر اقدام نمایند.

دیگر خبرها

  • مجوز استفاده از نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی صادر شد
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • صدور بیش از ۱۵ هزار مجوز الکترونیکی کسب و کار در استان گلستان
  • بیش از ۱۵ هزار شناسه‌یکتا برای پروانه‌کسب کاغذی در آذریجان‌غربی صادر شد
  • صدور کالا‌های صادر کنندگان گلستانی با مجوز داخلی به ۱۱۰ کشور جهان
  • صدور شناسه یکتا از ۴۰۰ هزار فقره عبور کرد
  • سمیعی: کنسرت‌های موسیقی در بوشهر طبق مجوزهای قانونی برگزار می‌شود
  • مجوز قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه هنوز صادر نشده است
  • اخذ مجوز جذب یک هزار نخبه علمی توسط وزارت نیرو
  • اخذ مجوز جذب یک هزار نخبه علمی/۶۰ نفر استخدام شدند