Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست مشترک رابطین استان‌های شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان با کارگروه استان‌ها و هیات رئیسه شورای عالی اصلاح‌طلبان برگزار شد.

امیدنامه، محمدرضا عارف، رئیس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در این نشست مهمترین هدف تشکیل شورای عالی اصلاح‌طلبان را انسجام بخشی و وحدت درون جریان اصلاحات نامید و گفت: نتیجه تشکیل شورای عالی اصلاح‌طلبان را در انتخابات سه دوره گذشته در دهه ۹۰ دیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید در مقطعی سقف آرزوی اصلاح طلبان این بود که با لیست حداقلی وارد انتخابات شوند ولی با محوریت شورای عالی اصلاح طلبان در انتخابات سال ۹۴ و ۹۶ مردم به لیست ارائه شده اعتماد کردند و باید قدر این اعتماد را بدانیم.

وی تشکیل شورای اصلاح طلبان را باعث تقویت تفکر تشکیلاتی دانست و خاطرنشان کرد: نهادهای برآمده از شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان از جمله فراکسیون امید،شورای اسلامی شهر در کلان شهرها و حتی دولت باید عملکردشان ارزیابی شود ولی نباید نهادهای برآمده از شورای عالی اصلاح طلبان را به بهانه نقد عملکرد، تضعیف کرد. اگرچه همواره از نقد بمنظور اصلاح استقبال کرده و می کنیم.

رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارزیابی عملکرد دو دوره شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان تاکید کرد: با ارزیابی‌های صورت گرفته و اصلاح برخی رویکردها، دور سوم شورای عالی اصلاح‌طلبان با هدف تقویت انسجام بخشی درون جبهه اصلاحات آغاز به کار کرد.

وی با بیان اینکه تشکیل شورای عالی اصلاح طلبان صرفا به خاطر انتخابات نیست به انتخابات مجلس یازدهم در اسفندماه سال جاری اشاره کرد و گفت: از همه اصلاح طلبان در سراسر کشور درخواست می کنم اجازه ندهند برخی مباحث و اظهارنظرها وحدت و همبستگی درون خانواده اصلاحات را تحت الشعاع قرار دهد.

عارف با تاکید بر حضور تاثیرگذار جریان اصلاحات در انتخابات مجلس یازدهم تاکید کرد: ساز و کار چگونگی حضور در انتخابات مجلس یازدهم با جمع بندی‌هایی که در شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان و با همفکری رابطین استانی صورت می‌گیرد اعلام می شود. البته انتظار است همه احزاب اصلاح طلب با مشارکت حداکثری، تلاش بالای خود را برای برگزاری این انتخابات بکار گیرند.

وی بر ضرورت رعایت قانون و اخلاق انتخاباتی از سوی مسئولان و کاندیداها تاکید کرد و گفت: توصیه من به متولیان برگزاری انتخابات این است که بدانند حضور حداکثری مردم در انتخابات پیش رو بخصوص در شرایط فعلی کشور نظام را بیمه می کند به همین دلیل نباید بگونه ای عمل شود که یک جریان سیاسی با محدودیت در ارائه کاندیدا به دلیل رد صلاحیت رو به روشود.

رئیس شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان با بیان اینکه مزیت اصلاح طلبان پیروزی در شرایط سخت است، تصریح کرد: به دلیل رد صلاحیت های صورت گرفته در انتخابات مجلس دهم با نگاه سلبی در برخی حوزه ها لیست ائتلافی بسته شد و متاسفانه هزینه زیادی هم پرداخت کردیم. باید بدانیم که اقلیت موثر بسیار ارزشمندتر از اکثریت غیر همراه است.

وی صلاحیت و اهلیت را مهمترین راهبرد برای حضور کاندیداها در لیست انتخاباتی اصلاح طلبان اعلام کرد و گفت: با توجه به شناخت خوبی که رابطین استانها از استانهای خود دارند انتظار است انسجام خوبی در بدنه اصلاح طلبان استانها شکل بگیرد و یکی از مهمترین وظیفه رابطین استانها انسجام بخشی است.

عارف با بیان اینکه رابطین استانها نباید نقش ضابطین را ایفا کنند بر ضرورت ارتباط بیشتر و موثرتر رابطین استانها با کارگروه استانهای شورای عالی اصلاح طلبان تاکید کرد.

در این نشست جواد امام رئیس کارگروه استانها گزارشی از فعالیت این کارگروه را ارائه کرد.

حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالواحد موسوی لاری نایب رئیس شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان نیز در این نشست ضمن تاکید بر حضور تاثیرگذار اصلاح طلبان در انتخابات مجلس گفت که باید از طرح مباحثی که تلقی چند دستگی در بین اصلاح طلبان را در بین مردم ایجاد کند خودداری کرد.

همچنین تعدادی از اعضای حاضر در این نشست به بیان نقظه نظرات خود پرداختند. تقویت انسجام اصلاح طلبان در استانها، لزوم تقویت اعتماد مردم به سیاست و سیاست مداران پاکدست، فعالیت موثرتر اصلاح طلبان برای اثرگذاری نهادهای انتخاباتی از جمله محوری ترین مباحث صورت گرفته در این نشست بود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محمدرضا عارف نشست اصلاحات محاکمه نجفی صندوق توسعه ملی سعید معروف رمزارز شورایاری ها بشار رسن پروپیچ میترا استاد علیرضا دبیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۲۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دور دوم انتخابات مجلس در کرمانشاه به صورت تمام الکترونیک

به گزارش خبرگزاری مهر، علی شعبانی اظهار کرد: در دور نخست انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، تکلیف پنج حوزه انتخابیه استان و یک کرسی از سه کرسی حوزه انتخابیه مرکز استان روشن شد.

وی افزود: برای مشخص شدن نمایندگان ۲ کرسی دیگر نمایندگی مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسامی رقابت ۴ نامزد به دور دوم کشیده شد.

رئیس ستاد انتخابات استان کرمانشاه تصریح کرد: در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در کرمانشاه، انتخابات به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: آموزش‌های لازم برای برگزاری انتخابات الکترونیک در دور دوم به مردم و عوامل اجرایی از طریق رسانه ملی و فضای مجازی و در جمع‌های حقیقی ارائه می‌شود.

شعبانی خاطرنشان کرد: انتخابات دور دوم دوازدهمین مجلس شورای اسلامی روز جمعه، بیست‌ویکم اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

کد خبر 6082515

دیگر خبرها

  • نشست مطالبه گری به‌وقت دانشجو با حضور فرماندار کرمانشاه
  • برگزاری دور دوم انتخابات مجلس در کرمانشاه به صورت تمام الکترونیک
  • نگاه استراتژیک غرب به هند در سایه انتخابات مجلس عوام/ چشم پوشی غرب از نگرانی‌های دموکراتیک
  • آمادگی استان اردبیل برای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • هاشمی پیگیر عدم‌حضور سرپرست‌ها در انتخابات/ مبینی نمی‌آید؟
  • دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه کرمانشاه تمام الکترونیک برگزار می‌شود
  • آذر منصوری و تلاش برای خنثی‌سازی اظهارات مثبت خاتمی
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟
  • جنگ لیست‌ها در مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم
  • انتقاد یک اصلاح‌طلب از مواضع صهیونیستی رادیکال‌ها