Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: الزام قانون در توزیع منابع استانی یسیار اشتباه است.

به گزارش ایسنا، سید محمد حسینی در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مرکزی با اشاره به توزیع اعتبارات بیان کرد: در این راستا نکته قابل توجه این است که از مجموع اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای براساس برنامه ششم توسعه کشور سهم استان‌ها تا پایان برنامه باید به ۳۰ درصد برسد و در حال حاضر این سهم کمتر از ۲۰ درصد است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه مهمترین بخش ماموریتی استان‌ها این است که از ۸۰ درصد اعتبارات ملی منتفع شوند، افزود: باید مجموعه استان و مجمع نمایندگان با دعوت از وزرا و حضور آنان در استان منابع ملی بیشتری را جذب کنند و لازم است به سمت جذب منابع اصلی کشور حرکت کنیم .

حسینی تصریح کرد: امسال به دلیل شرایط اقتصادی کشور احتمال عدم تخصیص بالاست، همچنین با توجه به مشکلات در فروش نفت امکان عدم وصول منابع اعتباری نفت و گاز وجود دارد. هنر اینجاست از اسناد خزانه و یا منابع صندوق ملی توسعه برای پروژه‌ها استفاده شود، امسال حدود ۹۰۰۰ میلیارد تومان برای آبیاری تحت فشار و ... در صندوق منابع وجود دارد و باید ظرفیت قانونی بودجه را برای استفاده کامل رصد کرد.

وی با بیان اینکه منابع تعیین شده استان‌ها بسیار کم است، گفت: از محل ماده ۱۰ و ۱۲ بودجه رقم خوبی مصوب شده است، استان پس سیل در بین ۱۶ استان سیل‌زده قرار نگرفت که با پیگیری این مشکل رفع شد و باید از اعتبارات خسارت بهره برد و تخصیص‌ها پیگیری شود .

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ۳ درصد اعتبارات نفت و گاز به مناطق محروم اختصاص دارد، اما سوال اینجاست تا چه زمانی باید این پرداخت انجام شود تا این مناطق از محرومیت خارج شوند؟ اگر پس از ۳۰ هنوز این مناطق محروم هستند یا قانون اشتباه است و یا روش تخصیص‌ها غلط بوده است .

وی با بیان اینکه الزام قانون در توزیع منابع استانی بسیار غلط است، افزود: برای احداث ساختمان اداری و تامین تجهیزات می‌توانیم از منابع استانی استفاده کنیم.

حسینی اضافه کرد: در رابطه با آبخیزداری اعتبارات خوبی در اختیار است و می‌توان از منابع صتدوق توسعه ملی استفاده کرد، همچنین جابجایی بند ه و بند ب انجام و اعتبارات خوبی برای پرداخت تعهدات جذب شد، اما مشکلاتی وجود دارد. سال گذشته کل اعتبار شهرستان آشتیان و فراهان ۶ میلیارد تومان نبود، اما برای پروژه محور اراک - فرمهین ۶ میلیارد تومان تخصیص دریافت شد که در نهایت کم لطفی این رقم جذب نشد و بازگشت. در شرایط کنونی اقتصاد کشور نباید تخصیص‌ها را برگرداند و این شرمندگی در قبال مردم را به دنبال دارد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۲۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۱ میلیارد تومان، سهم دانشگاه بزرگمهر از اعتبارات سفر‌های رئیس جمهور به خراسان جنوبی

شکیب رئیس دانشگاه بزرگمهر قاینات گفت: این دانشگاه با جذب ۱۴ عضو هیئت علمی جوان و توانمند در سال‌های ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱ توانسته در حوزه آموزش عالی موفقیت‌های بسیاری را کسب کند و این امر در توسعه رشته و شکوفایی فعالیت‌های پژوهشی و فناوری و نیز کسب رتبه بهتر در رتبه بندی دانشگاه‌ها بسیار حائز اهمیت است.

او افزود: در حوزه اعتبارات عمرانی از دو منبع اعتبارات متمرکز وزارت علوم و سفر ریاست جمهوری اعتبارات خوبی به دانشگاه بزرگمهر تخصیص یافته است که از این میان، ۱۱ میلیارد تومان مربوط به دور اول سفر ریاست جمهوری بوده که با مساعدت استاندار، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و پیگیری‌های نماینده شهرستان کل این اعتبار جذب شده و در طرح دانشکده مهندسی و سالن آمفی تئاتر دانشگاه هزینه شده است.

شکیب اظهار کرد: در دور دوم سفر ریاست جمهوری ابتدا ۱۰ میلیارد تومان به دانشگاه تخصیص یافت که با پیگیری‌های انجام شده با نهاد ریاست جمهوری از طریق نماینده شهرستان در مجلس و مساعدت وزیر علوم، این مبلغ به ۲۰ میلیارد تومان رسید و ابلاغ نیز شده است که با تخصیص این اعتبار دانشکده فنی مهندسی دانشگاه به مرز تکمیل شدن خواهد رسید.

بیشتر بخوانید

 اشتغال نخبگان با اجرای طرح بورسیه صنعتی

رئیس دانشگاه بزرگمهر قاینات بیان کرد: در جهت تکمیل طرح مسجد دانشگاه با مساعدت رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و استاندار، دو میلیارد تومان اعتبار گذاشته شده است؛ همچنین در جهت تقویت تجهیزات آزمایشگاه‌های تحقیقاتی دانشگاه ۳ میلیارد تومان ازسوی وزارت علوم تخصیص یافته است.

او گفت: تدوین سند راهبردی دانشگاه از جمله اقدامات مهمی بود که در سال ۱۴۰۲ انجام و سند اولیه به دبیرخانه ارسال شد و در هیئت امنای خراسان جنوبی مصوب و اواخر اسفند ابلاغ شد که در این سند اقدامات دانشگاه مشخص شده است و یکی از آنها ۱۰ کد رشته کارشناسی و کارشناسی ارشد است که تا سال ۱۴۰۷ باید اجرایی شود؛ همچنین به دنبال اخذ مجوز برای برخی از رشته‌های دارای متقاضی در دانشگاه هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • مطالعات جدید برای ایجاد توازن میان مناطق غنی و فقیر درون استان ها / شاخص های توسعه درون استان‌ها نامتعادل توزیع شده اند
  • ۳۱ میلیارد تومان، سهم دانشگاه بزرگمهر از اعتبارات سفر‌های رئیس جمهور به خراسان جنوبی
  • ۶۰ درصد اعتبارات ملی و استانی تخصیص یافته است
  • ۲۲۲۴ میلیارد اعتبار سفر رئیس جمهور به اردبیل تخصیص یافت
  • قانون عدم الزام بیمه مجدد شاغلین فصلی در استان اردبیل قابل اجرا است
  • نکته/ مصوبه قانع سازی در کنار الزام به حجاب، مثل نوشابه با ساندویچ!
  • نکته/ مصوبه قانع سازی در کنار الزام به حجاب، مثل ساندویچ با نوشابه!
  • تکمیل طرح رانش محور ماربره به صالح آباد در گرو تخصیص اعتبار
  • از الزام به "مرده‌شویی" تا "ساخت آهنگ"/ مجازات تکمیلی و جایگزین حبس هم باید باضابطه باشد
  • تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان برای ساخت کلاس درس در تنگستان