Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مسیح الله سلطانی عصر چهارشنبه در کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده که در تالار پیامبر اعظم استانداری زنجان برگزار شد، افزود: اعتباری بالغ‌بر یک میلیارد و ۲۷۳ میلیون تومان به پنج دستگاه فنی و حرفه‌ای، علوم پزشکی، امور کتابخانه‌ها، آموزش‌وپرورش و بهزیستی اختصاص‌یافته است تا نسبت به تجهیز فضاهای فرهنگی و اجتماعی محلات حاشیه‌نشین اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری اینکه کارگروه امروز به پیشنهاد سازمان برنامه‌وبودجه از ادغام کارگروه‌های زنان و خانواده، سلامت، اجتماعی و فرهنگی تشکیل‌شده است، افزود: وظایفی که بر عهده این کارگروه گذاشته‌شده است شامل هفت برنامه کاری تخصصی ذیل این کارگروه است که به اجرا گذاشته می‌شود.

سلطانی با اشاره به اینکه ۲۲ نفر در عضویت کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت و زنان و خانواده هستند، ادامه داد: درمجموع ۳۰ وظیفه برای این کارگروه تعریف‌شده که مهم‌ترین آن‌ها شامل بررسی و ارائه راهکارهای شناسایی کانون‌های آسیب‌پذیر اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی و تسهیل اجرای تصمیمات شوراهای عالی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان نیز در ادامه این جلسه بابیان اینکه یکی از افتخارات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا است، افزود: با توجه به اینکه فشارخون بالا یکی از عوامل مهم و زمینه‌ساز در مرگ‌ومیر افراد به شمار می‌رود، به همین خاطر طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا از ۲۷ اردیبهشت‌ماه به اجرا گذاشته شد.

پرویز قزلباش با یادآوری اینکه طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا به خوبی در استان زنجان به اجرا گذاشته شد، اظهار کرد: در اجرای این طرح در استان، ۶۵۲ پایگاه سلامت و ۱۴۵ ایستگاه ثابت و سیار مشارکت داشتند که این اقدامات باعث شده است زنجان از حیث پوشش این طرح در جایگاه دوم کشوری قرار گیرد.

وی گفت: خوشبختانه ۱۰۰ درصد جمعیت استان در این طرح پوشش داده شد.

کد خبر 4669556

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری زنجان آسیبهای اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۳۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت

علیرضا اصغرزاده اظهار داشت: بیمه کردن رایگان دهک‌های یک تا پنج و ارائه تخفیف به دهک‌های ششم تا نهم از مهمترین اقدامات این سازمان بیمه‌گر در راستای پوشش بیمه همگانی بیمه سلامت است.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ هزار نفر از مردم استان در قالب طرح پزشک خانواده از خدمات درمانی بیمه سلامت برخوردار هستند، افزود: در طرح پزشک خانواده با ۹۴ پزشک طرف قرارداد هستیم.

اصغرزاده با بیان اینکه ۷۰ درصد هزینه خدمات درمانی در بخش دولتی و غیردولتی و خیریه ‏‏مددجویان را بیمه سلامت تقبل می‌کند، اضافه کرد: تعداد کد خدمتی مددجویان بهزیستی از ۹ به ۹۹ افزایش یافته است.

وی از نشان‌دار کردن ۱۴ هزار و ۱۸۹ بیمار خاص و سخت علاج در استان خبر داد و اظهار داشت: پارسال، ۷۶۰ میلیارد ریال جهت هزینه‌های بیماران تحت پوشش این صندوق ‏‏تخصیص یافت.

بیشتر بخوانید

نشان دار شدن ۴۰ هزار نفر بیمه شده سلامت در چهارمحال و بختیاری

اصغرزاده با اشاره به خرید خدمت از ۷۸۷ موسسه و مرکز طرف قرارداد شامل پزشک عمومی، متخصص، درمانگاه، تصویربرداری و توانبخشی، گفت: اجرای طرح دارویار در داروخانه‌های طرف قرارداد و پرداخت مابه‌التفاوت ارز دارویی، افزایش خدمات دندانپزشکی، پوشش هزینه‌های درمان و توانبخشی بیماران اوتیسم و بیماران مزمن کلیوی و دیابت و بیماران موکوپلی، انعقاد قرارداد با مراکز ترک اعتیاد و کارشناسان مامایی ‏‏و پوشش هزینه درمان کاشت حلزون شنوایی ‏‏بخشی از خدمات بیمه سلامت به بیمه‌شدگان است.

وی یادآور شد: تحت پوشش قرار دادن خدمات روانشناسی، پوشش بیمه مادران باردار و فرزندان تا پنج سالگی، رفع محدویت و اعلام آمادگی انعقاد قرارداد با موسسات و مراکز درمانی، اجرایی شدن کامل نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیک و حذف دفترچه و ایجاد پرونده الکترونیک برای تمامی بیمه‌شدگان، ارائه خدمات غیرحضوری از طریق سامانه شهروندی‏‏، حذف دفترچه بیمه و ارائه خدمات درمانی در مراکز و موسسات درمانی با ارائه کدملی ‏‏‏‏‏‏‏‏‏و تداوم و توسعه پوشش بیمه اتباع خارجی ‏‏‏از دیگر خدمات ارائه شده از سوی بیمه سلامت استان است.

اصغرزاده ادامه داد: از حدود یک میلیون نفری این استان ۶۲۰ نفر زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارند که از این تعداد ۴۶۱ هزار نفر در صندوق روستاییان، ۷۷ هزار نفر در صندوق کارکنان دولت، ۵۹ هزار نفر در صندوق بیمه ایرانیان و ۲۲ هزار نفر نیز در صندوق سایر اقشار عضو هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • دیدار معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان با رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • آمادگی استانداری تهران در انعقاد تفاهمنامه فرهنگی،اجتماعی و سلامت
  • آیا قامت این قوم افراخته می‌شود؟
  • بررسی مسائل و مشکلات محلات حاشیه نشین شهر یزد
  • شورای شهر قزوین به دنبال توسعه ورزش محلات است
  • برگزاری ۴۰ ویژه‌برنامه به مناسبت هفته فرهنگی اصفهان در منطقه ۱۲
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت
  • نمایشگاه کتاب امسال فضای بیشتری دارد