Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی مدیریت شعب بانک کشاورزی استان کردستان، فنودی كه به همراه مديرامور اعتبارات و رئيس اداره كل وصول مطالبات و اجراء به استان کردستان سفر كرده بود روز چهارشنبه 26 تيرماه درجمع كاركنان اين بانك اظهار داشت : با توجه به شرايط بسيار حساس مسائل بانكي در سال جاري ، لازم است همكاران در سالي كه به نام « رونق توليد » مزين شده است با اراده ای مضاعف براي دستيابي به اهداف و برنامه هاي بانك و حمايت از كشاورزان ، كارآفرينان و توليدكنندگان بخش تلاش كنند و براي رسيدن به اين هدف، تجهيز منابع بايد اولويت نخست بانک باشد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در باره تجهيز منابع و مديريت صحيح آن ياد آور شد : از جمله اقدامات اساسي كه در دستور كار قرار دارد، شامل فروش اموال مازاد و تمليكي ، وصول مطالبات و توسعه خدمات نوين بانكي به منظور جذب و رضايت مشتريان است كه بايستي بيش از گذشته در دستور كار روزانه همكاران باشد .

عضو هيأت مديره بانك کشاورزی افزود: بانك كشاورزي با استقرار بانكداري شركتي براي مشترياني كه منافع متقابل براي خود و بانك ايجاد مي كنند امكانات ويژه فراهم كرده و خدمات متمايزي براي اين دسته از مشتريان در نظر گرفته است.

وي با اشاره به روند توسعه خدمات بانكداري الكترونيكي در بانك كشاورزي اظهار داشت : اين بستر توانسته است با سبك سازي فعاليت هاي عملياتي و نيز ارائه خدمات بانكي به مشتريان حتی  بعد از ساعات كاري شعب، رضايتمندي آنان را بيش از پيش جلب کند.

فنودي گفت: كشاورزان و توليد كنندگان بخش كشاورزي يكي ازمهم ترين اركان تحقق اقتصاد مقاومتي در كشور هستند و بانك كشاورزي پايگاهي براي رونق و گردش متناسب اعتبار است. لذا حمايت از آنان سهم موثري در رونق اقتصادي و ايجاد اشتغال پايدار دارد.

وی افزود: بانك كشاورزي درپرداخت تسهيلات رونق توليد درسال 1397 با رقمي معادل 480 هزار ميليارد ريال بسيار موفق عمل كرده است و مي توان اميدوار بود با سرمايه گذاري در بخش هاي زودبازده و صادرات محور، ميزان اشتغال را درحد قابل قبولي افزايش و وابستگي كشور به بازارهاي خارجي را كاهش داد .

فنودی تاکید کرد: در سال جاري نيز در ادامه سياست هاي سال گذشته تمام نيرو و  توان خود را براي حمايت از بخش كشاورزي و توليد به كار خواهيم بست.

عضو هیات مدیره بانک کشاورزی تصریح کرد : اولويت پرداخت شامل سرمايه در گردش و طرح هاي نيمه تمام است و پس از آن تأمين مالي طرح هاي توسعه اي واحد هاي موجود، ليكن ضرورت دارد طرح هاي جديد تنها در صورتي كه دانش بنيان يا داراي ارزش افزوده بالا باشند، پذيرش شوند.

وی افزود: همچنین بحث اهليت و صلاحيت متقاضيان ، دانش ، تجربه و تبحر آنان در ايجاد و توسعه شبكه توزيع و زنجيره تأمين بسيار حائز اهميت است.

فنودي با اشاره به این که توجه بيشتر به استان هاي كمتر توسعه يافته از جمله رويكردهاي اصلي مديران عالي بانك کشاورزی است اظهار داشت: حمايت همه جانبه از طرح هاي توسعه اشتغال پایدار روستائيان و عشاير مناطق محروم و مرزي كشور، گسترش زنجيره هاي توليد محصولات داراي مزيت در شهرستان ها و روستاها و ايجاد اشتغال از راه كشاورزي مبتني بر قرارداد، تأمين امنيت غذايي و حمايت از حلقه هاي مختلف در زمينه هاي توليد و عرصه گوشت و فرآورده هاي دام ، طيور و شيلات ، اجراي طرح هاي تجهيز ، نوسازي و يكپارچه سازي اراضي كشاورزي ، حمايت از طرح هاي توليد گلخانه ، مكانيزاسيون كشاورزي و ... از جمله اهداف برنامه راهبردي عملياتي توسعه پايدار اقتصادي در مناطق كمتر توسعه يافته كشور به شمار مي آيند.

وي خاطر نشان كرد: توجه بيشتر به استان هاي كمتر توسعه يافته براي كم كردن فاصله طبقاتي و فراهم آوردن بستري مناسب براي ايجاد فرصت برابر در توليد و عرضه محصولات كشاورزي ازجمله رويكردهاي اصلي مديران عالي بانك کشاورزی است و اعطاي مجوزهاي خاص به استان هاي مذكور در پرداخت تسهيلات بخش كشاورزي و زير بخش هاي مرتبط با آن درخصوص نسبت منابع و مصارف، اقدامي مهم در اين زمينه است.

فنودی در بخش ديگري از سخنان خود درباره حمايت همه جانبه بانك كشاورزي از سیل زدگان و جبران خسارت مناطق آسيب ديده از سيل اخير اظهار داشت: در راستاي اولويت كاري امسال بانك كشاورزي در جهت جبران خسارات سيل سال جاري ، براساس تفاهم نامه منعقده ميان سازمان برنامه وبودجه كشور و بانك، با هدف تأمين اعتبار براي بازسازي و نوسازي مناطق آسيب ديده مبلغ 2000 ميليارد ريال تسهيلات ، از محل منابع داخلي بانك كشاورزي براي اين منظور اختصاص داده شده است، اين در حالي است كه برنامه پرداخت 9000 ميليارد ريال تسهيلات قرض الحسنه نيز براي استان هاي مشمول در دستور كار بانك قرار دارد . همچنين امهال بدهي كشاورزان در قالب مصوبات مجلس شوراي اسلامي من جمله بند « خ » تبصره 33 و بند «ل» تبصره 16 ، استفاده از ابزار بيمه كشاورزي و نيز بسته حمايتي خاص براي ساير كشاورزان غير مشمول از ديگر حمايت هاي خسارت ديدگان در اين راستا بوده است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۳۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید

نشست مشترک رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی و مدیرعامل بانک ملت با هدف بررسی زمینه‌های توسعه همکاری‌های مشترک جهت کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ و رشد و شکوفایی بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شد.

به گزارش ایسنا، این نشست مشترک با حضور دکتر محمدصادق خیاطیان رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر فرشید فرخ نژاد مدیرعامل بانک ملت، دکتر روح‌الله ذوالفقاری معاون تسهیلات و تجاری‌سازی، دکتر کمیل شاعری معاون سرمایه‌گذاری و دکتر یاسر عرب‌نیا معاون توسعه منابع و پشتیبانی صندوق نوآوری و شکوفایی و جمعی از معاونان بانک ملت در محل صندوق نوآوری برگزار شد.

نقش‌آفرینی جدی بانک ملت در همکاری مشترک با صندوق نوآوری در جهت تحقق شعار سال ۱۴۰۳

دکتر محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در این نشست، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دکتر رضا دولت آبادی، مدیرعامل فقید بانک ملت که همواره یکی از حامیان جدی مجموعه دانش‌بنیان کشور محسوب می‌شد و تبریک به مدیرعامل جدید این بانک گفت: مجموعه بانک ملت را یکی از بانک‌های پیشرو در حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور می‌دانیم و معتقدیم، با اصلاح برخی روندها و استفاده از ابزارهای نوآورانه می‌توانیم همکاری‌های دو جانبه را بیش از گذشته توسعه دهیم.

وی در ادامه یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۱۴۰۳ را حرکت هدفمندتر و اولویت‌بندی دقیق برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور نیز مبتنی بر این برنامه خواهد بود. سال ۱۴۰۲ همکاری خوبی را با ۳ بانک در راستای شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود ۷ هزار میلیارد تومان (۷ همت) مصوبات در این حوزه داشتیم که ۳ هزار میلیارد تومان (۳ همت) پرداخت شده است و منجر به ۷۴ هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانش‌بنیان شده است که رقم قابل‌توجهی است. در راستای کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ (جهش تولید با مشارکت مردم)، برنامه‌های جدی در دستور کار داریم و انتظار داریم بانک ملت در این زمینه، نقش‌آفرینی جدی داشته باشد.  

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان کرد و گفت: فرآیند این کار نیاز به تسهیل‌گری دارد و بانک ملت می‌تواند در این حوزه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد. 

خیاطیان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری می‌کند، تصریح کرد: این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب می‌شود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.

بحث تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره ۱۸ و همچنین موضوع سرمایه‌گذاری، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد. 

تعامل و همکاری خوب میان بانک ملت و صندوق نوآوری برای حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور

دکتر فرشید فرخ نژاد، مدیرعامل بانک ملت نیز در این نشست تأکید کرد: همه ما به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی مهم این شرکت‌ها در اقتصاد کشور، اعتقاد راسخ داریم. یکی از بخش‌های مورد توجه نظام و دولت، توجه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. بانک ملت تلاش می‌کند در راستای سیاست‌های نظام و متناسب با ظرفیت‌های مجموعه بانک، به وظایف خود در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌ها عمل کند. 

وی افزود: تعامل بسیار خوبی میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد و علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های دوجانبه هستیم. امیدواریم با شناسایی دقیق نقاط قوت همکاری مشترک، بتوانیم در سال ۱۴۰۳ اتفاقات خوبی را در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در بحث عمل به تسهیلات تکلیفی (تسهیلات تبصره ۱۸) تلاش می‌کنیم به تعهدات خود عمل کنیم. 

فرخ‌نژاد تصریح کرد: اوراق صکوک و تأمین مالی جمعی نیز از موضوعات مورد توجه بانک ملت محسوب می‌شوند و تلاش می‌‎کنیم در قالب چند تفاهم‌نامه، دامنه فعالیت‌های مشترک در این حوزه‌ها را گسترش دهیم. بانک ملت تلاش می‌کند بیش از پیش از ظرفیت‌های موجود برای کمک به توسعه زیست بوم نوآوری کشور استفاده خواهد کرد. 

برنامه صندوق نوآوری برای کمک به تبدیل ۱۰۰۰ شرکت نوپا به شرکت فناور 

دکتر روح‌الله ذوالفقاری، معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: بازیگران متعددی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان نقش‌آفرینی می‌کنند و در این بین، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد. 

وی افزود: همکاری میان صندوق نوآوری و بانک ملت از سال ۱۳۹۹ آغاز شد و طی دو سال اخیر ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط بانک ملت به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است؛ همچنین ۱۰۰۰ میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای این شرکت‌ها صادر شده است. شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌های بسیار خوش‌حسابی در شبکه بانکی کشور محسوب می‌شوند و بخشی از این موضوع به دلیل حساسیت‌هایی است که در انتخاب و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات صورت می‌گیرد. 

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی تأکید کرد: در صندوق نوآوری، برنامه‌های ویژه‌ای را برای کمک به تحقق شعار سال و گسترش حمایت‌ها از شرکت‌های دانش‌بنیان تدارک دیده‌ایم. یکی از مواردی که در سال جدید باید مورد توجه قرار گیرد، تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره ۱۸ است که بخشی از آن پرداخت شده و بخشی دیگری باقی مانده است که امیدواریم با همکاری بانک ملت به زودی پرداخت شود. 

ذوالفقاری افزود: یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری در سال ۱۴۰۳ بحث کمک به تبدیل‌ ۱۰۰۰ شرکت نوپا به شرکت فناور است که بحث منابع تکلیفی در این زمینه باید مورد توجه قرار بگیرد. نیازهای مالی زیست بوم نوآوری کشور به سرعت درحال رشد هستند و ما نیز در صندوق نوآوری در این زمینه برنامه‎‌های توسعه‌ای مدنظر داریم. امیدواریم بانک ملت رقم خوبی را برای پرداخت تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۳ در نظر بگیرد.

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، وی خاطرنشان کرد: در حوزه انتشار اوراق صکوک و صدور ضمانت‌نامه‌ها به خصوص بحث صدور ضمانت‌نامه‌ها توسط صندوق‌های پژوهش و فناوری در سراسر کشور، می‌توانیم در قالب انعقاد تفاهم‌نامه‌های مشترک، اتفاقات خوبی را رقم زده و به توسعه هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان کمک کنیم.

تأسیس شرکت مشترک میان صندوق نوآوری و بانک ملت

دکتر کمیل شاعری، معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی نیز ضمن اشاره به موضوع تأسیس شرکت مشترک میان این صندوق با بانک ملت گفت: توافقاتی برای تأسیس شرکت مشترک انجام شده است و امیدواریم این شرکت در سال ۱۴۰۳ تأسیس شود. این شرکت می‌تواند در حوزه‌هایی مانند فناوری‌های مالی، هوش مصنوعی و بلاکچین فعالیت کند. 
 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • پرداخت ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • پرداخت ۳۵۰۰۰میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی