Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی عصر چهارشنبه در نشست ایران هوشمند و مراسم گشایش بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی الکامپ ، اظهارداشت: هر چند که ممکن است عده ای بخواهند به نفع شخصی و یا جمعی از این فضا سوء استفاده کنند اما هیچگاه نمی‌شود یک حرکت بزرگ و جهانی را بخاطر عده‌ای سوء استفاده کننده تعطیل کرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور با اشاره به اینکه امروز همه شهرها و 78 درصد روستاهای کشور از اینترنت پرسرعت و یااینترنت همراه نسل سوم و چهارم برخوردارند، تصریح کرد: یکی از افتخارات بزرگ دولت یازدهم و دوازدهم در زمینه ایجاد فضای جدید برای کسب و کار و تحولات اجتماعی و سیاسی است.

دکتر روحانی با بیان اینکه امروز در بحث فضای مجازی و یا حرکت در مسیر ایران هوشمند، تنها اقتصاد و اشتغال مطرح نیست، افزود: حتی از لحاظ اجتماعی، فرهنگی و سیاسی، این فضای مجازی است که مشارکت مردم را در همه امور کشور آسان‌تر کرده است، روزانه به مسئولان و حاکمان نمره می‌دهد که تا چه حد دارای مقبولیت و حتی مشروعیت هستند و همچنین برای تحولات اجتماعی و جامعه ایرانی فرصت‌های مناسب بوجود آورده است.

رئیس جمهور با اشاره به برگزاری جلسه با فعالین حوزه فضای جدید کسب و کارهای نوپا در کشور، گفت:‌ امروز تحولات بزرگی با کمک فضای مجازی در حوزه های اقتصادی، محیط زیست، رشد اقتصادی و ارتباطات اجتماعی و سیاسی ایجاد شده است.

دکتر روحانی با بیان اینکه امروز یک استارتاپ قادر است، اشتغال عظیمی برای کشور ایجاد نماید، افزود: اینکه یک استارتاپ بتواند یک میلیون و 600 هزار شغل طی 4 سال ایجاد نماید، افتخار بزرگی برای نسل جوان و تحصیلکرده و همچنین رفاه اجتماعی مردم است.  امروز مردم می‌توانند از طریق همین استارتاپ‌ها سفرهای درون شهری خود را انجام دهند که این امنیت و رفاه را فضای مجازی بوجود آورده است.

دکتر روحانی اظهارداشت: اینکه ساکنان روستاها نیز اکنون می توانند از همان درون روستا محصولات تولیدی خود را به طور مستقیم و بدون واسطه های مزاحم کسب و کار ،  به مشتریان عرضه کنند ، کار بسیار بزرگی است که دانش فناوری اطلاعات و ارتباطات برای ما بوجود آورده است.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه امروز بین واقعیت موجود در فضای مجازی که شرایطی مدرن است با شرایط سنتی دیروز، فاصله‌ای بسیار زیاد وجود دارد، تأکید کرد: باید این فاصله را کم کنیم که البته این کار آسانی نیست و اگر این جمع جوان وجود نداشت و اراده قدرتمند جوانی نبود، قطعاً عقب‌نشینی می‌کردند.

خبر تکمیل می شود...

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال اشتغال اینترنت حسن روحانی فضای مجازی اینترنت پرسرعت اینترنت پرسرعت ایران ایران هوشمند قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۳۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن برای موضوع حجاب برنامه داشته و نباید بدون برنامه مقابل این دشمن هنجارشکن قرار بگیریم

سکینه سادات پاد دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی با حضور در برنامه صف اول اظهار کرد: خیلی از مردم نسبت به جایگاه حقوق و آزادی‌های اجتماعی در دولت سیزدهم آگاه نیستند. اگر هر فردی بتواند به درستی و به کمک سایر ارکان دولت وظایف خود را به سامان برساند می‌تواند به حقوق شهروندی و موضوعات و مشکلات عامه مردم کمک کند.

وی ادامه داد متناسب با ماموریتی که رئیس جمهور به ما دادند  در خیلی از حوزه‌ها به دلیل آن که ناظر به فصل  ۳ قانون اساسی هستیم ورود داشتم و عنوان اصلی ما در پیگیری است و برای همین ما باید در این بخش دولت موضوع نظارت را نیز مورد توجه قرار بدیم.

پاد گفت: من موضف بودم به دلیل همین ماموریت، با آحاد مردم ارتباط بگیرم و با سایر قوا تحول سازنده‌ای داشته باشیم. با نکاهی غیر سیستماتک نمی‌توان برای احقاق حقوق مردم موفق بود.

وی افزود: به عنوان مثال یک خلا که در کشورمان احساس می‌شد که درباره آن متهم بودیم. آن هم اصل اهمیت جمهوری اسلامی ایران به حقوق و آزادی‌های اجتماعی بود.   خیلی از ساختار‌هایی در در نظام ما وجود دارد که اساسا وظیفه اش صیانت از حقوق شهروندی است، اما مردم ما خبر ندارند و این مهم است که مردم بدانند و این موضوع  در امید آفرینی در میان مردم  هم بسیار با ارزش و مهم است. 

قدم اول این است که مردم نسبت به حقوقشان مطلع باشند.

سکینه سادات پاد درباره نگرانی‌های برخی درباره سکو‌های ایرانی اظهار کرد: نظام ما مبتنی بر اسلام است و مکتب ما مکتب حر است و منطق و رویکرد این است. اما نمی‌توان از سو استفاده بعضی هادر این مسائل چشم پوشی کرد.

وی تاکید کرد: این مراقبت‌ها که عنوان می‌شود نیاز به قانون گذاری دارد و باید برای بسیاری از جرم‌ها در این فضا‌ها و بداخلاقی‌ها جرم انگاری شود.

پاد تصریح کرد: پیشنهاد ما خدمت رئیس جمهور ارائه دادیم مبنی بر حق بر فراموشی.  یعنی در هر کدام از این سکو‌ها اقدام به خلاف و اشتباهی شده باشد و اکنون اگر تغییر کرده ایم در هیچ مرجع رسمی آن خلاف و اشتباه قابل به استناد نباشد.

وی گفت: این موضوع در وزارت ارتباطات باید بررسی شود و در بخش حقوقی هم باید مورد بررسی قرار گیرد و‌زیر ارتباطات هم چندباری در این باره صحبت کردند و این قانون حق بر فراموشی اقداماتش در حال انجام شدن است.

وی درباره موضوع حجاب اظهار کرد: دشمن برای بحث حجاب ما برنامه داشته و ما نمی‌توانیم بدون برنامه با این دشمن که به دنبال اقدامات هنجار شکنانه است رقابت کنیم و اگر برنامه نداشته باشیم مجبوریم اقدام سلبی می‌شویم.

ما در این زمینه برنامه داشتیم و به دنبال افرادی رفتیم که بتوانند در این امر مفید باشند، اما من و سازمان من ساختار اجرایی نداریم.  

دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی گفت: آموزش و پرورش ما باید در این زمینه فعالیت داشته باشد. اگر مادری که در این سیستم اموزشی بوده بحث حجاب و پوشش و اول از همه پایبندی به قانون که به عنهوان یک فرهنگ تلقی شود اهمیت ندهد مشکل حل نمی‌شود. ما نمی‌توانیم یک هنجار شکنی را با نقض یک ساختار دیگر حل کنیم.  

وی گفت: ما می‌گوییم مکتب حاج قاسم. یعنی همه این‌ها دختران ما هستند. برنامه داشتن یعنی این. حاج قاسم ذهنی برنامه محور داشتند و این نگاه انسانی و اسلامی و مهربانه بر گرفته بر آموزه‌های پیامبر ما است. ما به مکتب حاج قاسم معتقد هستیم. باید برنامه داشته باشیم.

وی ادامه داد: پلیس ما مظلوم است و دوربین روی لباس پلیس جلوی روایت غلط را می‌گیرد. پلیس ما اجرا می‌کند.. مشکل ما پلیس و مسائل دیگر نیست مشکل ما سیستم اجرایی است و اگر اجبار را انجام دهیم اثری نخواهد داشت. اما نگاه ما این نیست. همه زنان این سرزمین عفیف هستنت. حتی اگر به شاهنامه هم مراجعه کنید زنان ایرانی شال بر سر دارند و اکنون داریم به بی اعتباری می‌رسیم که دشمنان بر علیه فرهنگ ما و تاریخ ما ب وجود اورده اند.

تمدن چند هزار ساله ما از پوشش و متتانت زن ایرانی می‌گوید، اما دشمنان ما چه برای ما اورده اند. مه ما در تبیین این موضوعات کم کاری کردیم.

وی در انتها گفت: اجازه ندهیم در ضدا و سیما تک صدایی درباره حجاب داشته باشم باید به شعور همه مردم احترام بزاریم. ما باید حرف‌های مختلف را در صدا و سیمای خود بشنویم؛ و همین موضوع خیلی از مشکلات را حل می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • نسل Z از نگاه اکونومیست/ چرا نباید نگران این جوانان بود؟
  • تاکید بر رسمی شدن هرگونه تجارت غیررسمی میان ایران و پاکستان
  • تاکید بر رسمی شدن هر گونه تجارت غیر رسمی میان ایران و پاکستان
  • دشمن برای موضوع حجاب برنامه داشته و نباید بدون برنامه مقابل این دشمن هنجارشکن قرار بگیریم
  • زمینه مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در لرستان فراهم شود
  • تأکید وزیر کشور برای زمینه سازی مشارکت مردم در سرمایه گذاری
  • شوخی گلزار با مردم
  • فضای مجازی یکی از راه‌های مشارکت مردم در اقتصاد است
  • محمدرضا گلزار و «پانتومیم» نمره قبولی می‌گیرند؟
  • مشارکت مردم در عرصه‌های تولید نیازمند گفتمان‌سازی است