Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-18@03:07:27 GMT

سالک: نباید بازار مصرف کشورهای دیگر باشیم

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۴۴۰۹۴

به گزارش ایسنا، احمد سالک پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در مراسم تکریم و معارفه مدیران کل جدید و قدیم گمرک اصفهان، اظهار کرد: نکته اول مورد توجه مسئولان این است که باید بدانند در روایات آمده به گونه ای عمل کنید که اگر از مسئولیت کنار رفتید، در قلب مردم حضور داشته باشید.

وی افزود: نکته دوم مورد توجه مسئولان این باشد که باید بدانند خدمتگزار مردم هستند و باید پاسخگو باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان باید پاسدار ملت غیور باشند که با تمام وجود در این شرایط سخت ایستادگی می کنند. 

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه گمرک دو ماموریت متضاد دارد، تصریح کرد: گمرک باید این دو وظیفه را همگام با هم به انجام برساند. گمرک همچون ایستگاه قیامت است که مامور نظارت و کنترل است .

سالک خطاب به کوهستانی، گفت: آسیب شناسی جدی از گمرک اصفهان انجام دهید و اگر خلاء قانونی دارید از مجلس کمک بخواهید.

وی با بیان اینکه اصفهان ظرفیت بالایی در حوزه های اقتصادی و تجاری دارد، خاطرنشان کرد: باید برنامه ریزی جدی کرد. این ظرفیت در اصفهان به عنوان قطب صنعتی کشور وجود دارد و باید برای رفع معضل بیکاری بیندیشیم.

سالک با تاکید بر اینکه گمرک باید صادرات محور باشد، گفت: نباید بازار مصرف کشورهای دیگر باشیم. با ۲۴ سیاست اقتصاد مقاومتی ناچاریم راه برون رفت از این تحریم ها را با مشارکت مردم ایجاد کنیم.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی پیشنهاد داد: بیش از ۴۰۰ شرکت دانش بنیان وجود دارد که گمرک اصفهان می تواند با مراکز همفکری و از ایده های آنها استفاده و الگویی برای کشور باشد.

بیشترین مشکلات مربوط به سازمان های همجوار گمرک است

مدیرکل گمرک تهران نیز در این مراسم گفت: اصفهان علاوه بر هنرهای هفتگانه‌اش هنری به‌عنوان صادرات مدیر هم دارد و مدیریت گمرکات مهم کشور بر عهده مدیران اصفهانی است.

ابوالفضل اکبرپور افزود: استان اصفهان نزدیک به ۸ تا ۹ هزار واحد تولیدی دارد و قطب صنعت کشور است، مدیران بدانند اگر واحد تولیدی در شرایط فعلی زمین بخورد، دیگر توان بلند شدن ندارد و این وظیفه ما را دوچندان می‌کند.

مدیرکل گمرک تهران گفت: بیشتر مشکلات واحدهای تولیدی به سازمان‌های غیر گمرک مانند بانک‌ها، ثبت سفارش و ... مربوط است و امیدوارم این مشکلات رفع شود.

به گزارش ایسنا، در مراسمی با حضور مدیران ارشد کشور و استان، رسول کوهستانی به عنوان مدیر کل جدید گمرک اصفهان معرفی شد. پیش از این اسدالله احمدی ونهری به مدت هشت سال به سمت مدیر کل گمرک اصفهان منصوب بود. 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۴۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایه درگیری‌های جهانی بر سر نشست اقتصادی اروپا

در حالی سران اتحادیه اروپا برای رفع مشکلات اقتصادی و تجاری اتحادیه اروپا امروز در بروکسل گرد هم می‌آیند که سایه جنگ‌ها و درگیری‌های جهانی بر سر این نشست سنگینی کرده و به کشیده شدن بحث‌های اقتصادی به سمت و سوی حل این بحران‌ها منجر می‌شود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "تاگس شاو" در مطلبی نوشت: در نشست امروز اتحادیه اروپا، آخرین تحولات در مناطق بحرانی جهان دوباره مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت. تمرکز اصلی در بروکسل البته باید بر سیاست اقتصادی و مسئله رقابت پذیری اروپا باشد.

در ادامه این مطلب آمده است: برای سه دهه، بازار داخلی اروپا رونق فزاینده‌ای را در کشورهای عضو اتحادیه اروپا تضمین کرده است. این یکی از بزرگترین دستاوردهای اتحادیه اروپا محسوب می شود.

برای اینکه وضعیت به همین شکل باقی بماند، چیزهای زیادی باید تغییر کند: همه‌گیری کرونا نشان داده است که زنجیره‌های تامین در اروپا چقدر آسیب‌پذیر هستند. جنگ روسیه در اوکراین باعث شد اتحادیه اروپا از وابستگی خود به منابع انرژی خارجی آگاه شود. از طرفی چین، رقیب سیستم اروپا رقابت را با یارانه های عظیم مخدوش می کند. از منظر اتحادیه اروپا، حتی شریک بروکسل یعنی ایالات متحده آمریکا، شرکت‌های اروپایی را در رقابت برای فناوری‌های سبز با برنامه تأمین مالی خود مورد تبعیض قرار می دهد.

به طور خلاصه، اتحادیه اروپا وقتی پای رشد، بهره‌وری و نوآوری به میان می‌آید، خود را تحت فشار شرکا و رقبا می بیند یا حتی از آنها عقب می‌ماند.

به همین دلیل است که این تشکل می‌خواهد بازار داخلی را از طریق یک توافق جدید در زمینه رقابت، ضد بحران و آینده‌نگر کند. برای انجام این کار، کشورهای عضو باید موانع را از بین ببرند و مقررات موجود را بهتر اجرا کنند. این باید به ارائه خدمات آسان تر در سراسر مرزهای اتحادیه اروپا کمک کند و به سرمایه اجازه کار بدهد.

با این حال، در سال های اخیر، کشورهای عضو همیشه مایل به کاهش موانع قانونی و بوروکراتیک برای ارائه دهندگان خدمات و کارمندان کشورهای شریک نبوده اند. انریکو لتا، نخست‌وزیر سابق ایتالیا ماه‌ها بر روی گزارشی در این مورد کار کرد و اکنون در حال ارائه آن به سران کشورها و دولت‌ها است.

بازسازی پایدار اقتصاد اروپا صدها میلیارد یورو در سال هزینه دارد. علاوه بر این، دولت های اتحادیه اروپا می خواهند با توجه به تهدید روسیه، خود را به طور گسترده مسلح کنند. اما کشورهای عضو نمی توانند به تنهایی سرمایه گذاری های لازم در این راستا را انجام دهند.

اروپاییان برای جمع آوری وجوه خصوصی اضافی، می خواهند بازار سرمایه را هماهنگ کنند، یعنی مقررات ملی را همسو کنند. این امر در مورد بورس اوراق بهادار و قانون ورشکستگی و همچنین مالیات شرکت‌ها و سود سهام اعمال می شود. کارشناسان سال ها بدون هیچ پیشرفت ملموسی روی این موضوع کار می کنند. این دقیقا همان چیزی است که نشست سران اتحادیه اروپا در پایان مارس خواستار آن شد و اعضای اتحادیه اروپا این بار هم در مورد آن بحث می کنند.

اولاف شولتز، صدراعظم آلمان اتحادیه بازارهای سرمایه را "منبع اساسی برای رشد آینده" می نامد. او اصلاحاتی را در قانون ورشکستگی و مالیات شرکت ها پیشنهاد می کند. شولز شکایت دارد که پول از اروپا به مراکز جمع آوری سرمایه آمریکا سرازیر می شود قبل از اینکه دوباره از آنجا در استارت آپ های اروپایی سرمایه گذاری شود.

چندین کشور عضو همچنین خواستار ایجاد بازار اروپایی برای اوراق بهادار برای آزادسازی سرمایه هستند.

البته از آخر هفته گذشته، این اجلاس اقتصادی موضوع جدیدی پیدا کرده و آن تشدید مناقشات بین ایران و رژیم صهیونیستی است که این نگرانی را ایجاد کرده است که جنگ در خاورمیانه ممکن است به یک آتش سوزی تبدیل شود. این موضوع احتمالاً بیانیه نهایی اجلاس را نیز مشخص می کند.

سایه جنگ اوکراین نیز بر سر این نشست خواهد بود. مسکو از هواپیماهای بدون سرنشین در جنگ خود علیه اوکراین استفاده می کند. وضعیت در این منطقه نیز از منظر غرب نگران کننده است و در این اجلاس مورد بحث قرار خواهد گرفت. ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، انتظار دارد ارتش روسیه در پایان ماه می یا اوایل ژوئن عملیات تهاجمی را آغاز کند.

وی فوراً از اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا درخواست کمک نظامی بیشتر - به ویژه در قالب سیستم های ضد هوایی "پاتریوت"، توپخانه و مهمات اضافی را دارد. این اقدام می تواند تا حدی از درآمدهای بهره از دارایی های مسدود شده روسیه در اتحادیه اروپا پرداخت شود. به گفته یک دیپلمات اتحادیه اروپا، اولین درآمد از این دارایی های بلوکه شده ممکن است در اوایل ماه ژوئن به جریان بیفتد.

الکساندر دو کرو، نخست وزیر بلژیک در نشست سران همچنین می خواهد به این سوء ظن مبنی بر رشوه دادن مسکو به نمایندگان پارلمان اروپا رسیدگی کند. د کرو، توضیح داد که بلژیک به عنوان مقر نهادهای اتحادیه اروپا، با توجه به انتخابات اروپا در ماه ژوئن، مسئولیت حفاظت از حق هر شهروند برای رای دادن آزادانه و ایمن را دارد.

اتحادیه اروپا نقض تحریم توسط کشورهای عضو را جرم‌انگاری کردمسکو:عضویت اوکراین، پایان اتحادیه اروپا است

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روزی که نباشم هواداران تشویقم می‌کنند/ با وجود پیروزی مقابل ذوب‌آهن مانند بازنده‌ها بودیم
  • مورایس: سپاهان شایسته بُرد در شهرآورد اصفهان بود
  • روابط خارجی استان قزوین با کشورهای خارجی تقویت می شود
  • سایه درگیری‌های جهانی بر سر نشست اقتصادی اروپا
  • هنر سیاستگذار ارزی این است که آثار و پیامدهای منفی بازار را کاهش دهد
  • عملیات وعده صادق ضربه کاری به رژیم صهیونیستی زد
  • عوامل غیر اقتصادی، منشاء نوسانات ارزی
  • تا ۵ سال آینده در کشورهای پیشرفته سیگار پیدا نمی‌شود/ دخانیات تنها صنعتی که پس از انقلاب تحریم نشد!
  • برای پُررنگ شدن مشارکت‌ مردم و داده‌محوری در شهرداری تلاش می‌کنیم
  • افزایش ۲۴درصدی ارزش صادرات از گمرک جلفا