Web Analytics Made Easy - Statcounter

 عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت:الزام قانون در توزیع منابع استانی یسیار اشتباه است.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، سید محمد حسینی در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مرکزی با اشاره توزیع اعتبارات بیان کرد: در این راستا نکته قابل توجه این است از مجموع اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای براساس برنامه ششم توسعه کشور سهم استان‌ها تا پایان برنامه باید به ۳۰ درصد برسد و در حال حاضر این سهم کمتر از ۲۰ درصد است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه مهمترین بخش ماموریتی استان‌ها این است که از ۸۰ درصد اعتبارات ملی منتفع شوند، افزود: باید مجموعه استان و مجمع نمایندگان با دعوت از وزرا و حضور آنان در استان منابع ملی بیشتری را جذب کنند و لازم است به سمت جذب منابع اصلی کشور حرکت کنیم .

حسینی تصریح کرد: امسال به دلیل شرایط اقتصادی کشور احتمال عدم تخصیص بالاست، همچنین با توجه به مشکلات در فروش نفت امکان عدم وصول منابع اعتباری نفت و گاز وجود دارد. هنر اینجاست از اسناد خزانه و یا منابع صندوق ملی توسعه برای پروژه‌ها استفاده شود، امسال حدود ۹ هزار میلیارد تومان برای آبیاری تحت فشار و ... در صندوق منابع وجود دارد و باید ظرفیت قانونی بودجه را برای استفاده کامل رصد کرد .

وی با بیان اینکه منابع تعیین شده استان‌ها بسیار کم است، گفت: از محل ماده ۱۰ و ۱۲ بودجه رقم خوبی مصوب شده است، استان پس سیل در بین ۱۶ استان سیل‌زده قرار نگرفت که با پیگیری این مشکل رفع شد و باید از اعتبارات خسارت بهره برد و تخصیص‌ها پیگیری شود .

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ۳ درصد اعتبارات نفت و گاز به مناطق محروم اختصاص دارد، اما سوال اینجاست تا چه زمانی باید این پرداخت انجام شود تا این مناطق از محرومیت خارج شوند؟ اگر پس از ۳۰ هنوز این مناطق محروم هستند یا قانون اشتباه است و یا روش تخصیص‌ها غلط بوده است .

وی با بیان اینکه الزام قانون در توزیع منابع استانی بسیار غلط است، افزود: برای احداث ساختمان اداری و تامین تجهیزات می‌توانیم از منابع استانی استفاده کنیم .

حسینی اضافه کرد: در رابطه با آبخیزداری اعتبارات خوبی در اختیار است و می‌توان از منابع صتدوق توسعه ملی استفاده کرد، همچنین جابجایی بند ه و بند ب انجام و اعتبارات خوبی برای پرداخت تعهدات جذب شد، اما مشکلاتی وجود دارد. سال گذشته کل اعتبار شهرستان آشتیان و فراهان ۶ میلیارد تومان نبود، اما برای پروژه محور اراک-فرمهین ۶ میلیارد تومان تخصیص دریافت شد که در نهایت کم لطفی این رقم جذب نشد و بازگشت. در شرایط کنونی اقتصاد کشور نباید تخصیص‌ها را برگرداند و این شرمندگی در قبال مردم را به دنبال دارد .

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال استان مرکزی تملک دارایی سیل قانون کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۵۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکیدفرماندار اشنویه برافزایش بهره وری منابع آب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، سید علی ترابی در جلسه شورای کشاورزی شهرستان اظهار کرد: با تمام توان از زحمات کشاورزان شهرستان حفاظت می کنیم.

وی ضمن بیان این که از ذخایر آبی موجود باید به خوبی نگهداری کرد، گفت: خدمات ما به کشاورزان ادامه دارد و ضرورت دارد در بحث کشاورزی، در کنار دولت، مسئولان شوراهای اسلامی و دهیاران  نیز پای کار باشند.

ترابی  افزود: اکنون ظرفیت تولید آب به نسبت اندک است و بنابراین ضرورت به کارگیری روش های نوین را به امری مبرم تبدیل می کند.

وی با اشاره به این که برنامه ریزی در بخش کشاورزی جدی گرفته شود، اظهار کرد: اقتصاد بخش بزرگی از شهرستان به تولید محصول و زراعت وابسته است.

وی گفت: درخصوص دریافت گزارش عملکرد روسای ادارات متولی در بخش کشاورزی کوتاه نخواهم آمد و انتظار دارم نتیجه اقدامات، برای مردم تشریح شود.

وی با تاکید بر ضرورت ترویج فرهنگ بیمه اراضی کشاورزی، در خصوص آمادگی مکانیزاسیون ، توزیع به موقع کود و سم، توجه به مشکلات عشایر، مدیریت مناسب باغبانی و رفع مشکلات باغداران و سردخانه ها ، نظارت مناسب بر توزیع نهاده های دامی... ،خواستار ایفای نقش پررنگ تر  اداره جهاد کشاورزی شهرستان، و همکاری و تعامل  بیشتر سایر ادارات مرتبط جهت توسعه بخش کشاورزی شد.

در این جلسه مدیر جهاد کشاورزی اشنویه گزارشی از اقدامات صورت گرفته، برنامه های پیش رو در حوزه های مختلف را ارائه کرد.

دیگر خبرها

  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد
  • تاکیدفرماندار اشنویه برافزایش بهره وری منابع آب
  • گره تخصیص بودجه برای «رفع فقر سه دهک اول» باز نشد!؟
  • لایحه پیشنهادی دولت برای وصول مطالبات دانشگاه‌ها از بنیاد شهید
  • اختصاص ۲۰۰ میلیاردتومان تسهیلات اشتغال مددجویان مازندران
  • تخصیصات فعلی اعتبارات به صورت علی الحساب است
  • موافقت مجلس با برخورداری سازمان سپند از منابع انسانی و اعتبارات مصوب سالانه
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی مدارس استان بوشهر
  • توسعه خوابگاه‌های متاهلی دانشجویی نیازمند تخصیص اعتبارات
  • اختصاص ۳ همت از محل مسئولیت‌ اجتماعی وزارت نفت به کهگیلویه و بویراحمد