Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، تراب قبادیان شامگاه چهارشنبه در آئین تجلیل از واحدهای نمونه صنعتی و معدنی استان مرکزی در محل کوه نور اراک، افزود: استان‌های خوزستان، البرز، آذربایجان غربی و قم به ترتیب عنوان‌های دوم تا پنجم در ثبت نام سامانه توانمند سازی تولید و توسعه اشتغال را به خود اختصاص داده اند.

وی ادامه داد: طرح ملی سامانه توانمند سازی تولید و توسعه اشتغال با هدف تقویت اقتصاد مبتنی بر دانش و با تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه از ابتدای امسال در وزارت صمت کلید خورده و تا کنون بیش از ۷۵۰ بنگاه اقتصادی از نقاط مختلف کشور در این سامانه ثبت نام کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: سامانه توانمند سازی تولید و توسعه اشتغال در ۲ بخش تقاضا (جامعه، نیاز به علم و فناوری از دانشگاه) و عرضه (دانشجو و استاد) در این وزارتخانه فعالیت می‌کند.

ترابی اظهار داشت: در گذشته به دلیل برخورداری کشور از سرمایه حاصل از فروش نفت هم دانشگاه‌ها را با تزریق منابع پشتیبانی می‌کرد و هم با منابع نفتی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز کشور را تأمین می‌کرد و به همین دلیل صنعت نسبت به دانش و پژوهش احساس نیاز نمی‌کرد.

وی افزود: در شرایط کنونی اما دولت از منابع گذشته برخوردار نیست و به همین دلیل هم دانشگاه برای بقای خود باید تولید علم را در دستور کار قرار دهد و هم صنعت باید برای تأمین تجهیزات مورد نیاز کشور و صنایع پایین دستی تجهیزات را تأمین کند و این مهم‌دریچه ای به روی بالندگی صنعت کشور در نتیجه اقتصاد مبتنی بر دانش است.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت اظهار داشت: مجموع دانشگاه‌های کشور چین به ۲ هزار و ۶۰۰ واحد نمی‌رسد در صورتی که در نقاط مختلف کشور ایران ۲ هزار و ۶۴۰ واحد دانشگاهی وجود دارد و باید از این ظرفیت ارزشمند در راستای تقویت اقتصاد علمی و پژوهشی استفاده کرد.

ترابی گفت: اقتصاد صرف مبتنی بر منابع نفت هیچ کشوری را به توسعه نمی‌رساند بنابراین باید با الگو برداری از کشورهای ژاپن و کره جنوبی به سوی پیشرفت اقتصادی حرکت کرد.

وی اظهار داشت: توسعه تولید و تعمیق ساخت داخل، توسعه صادرات غیر نفتی، مدیریت بازار و ساماندهی تجاری، بهبود فضای کسب و کار، تأمین مالی و توسعه سرمایه گذاری و توسعه فناوری از جمله اولویت‌های وزارت صنعت معدن و تجارت در سال رونق تولید است.

در این آئین از ۴۰ واحد نمونه معدنی و صنعتی استان مرکزی تجلیل شدند.

بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی و بیش ۵۵۰ واحد معدنی در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

۳۰۱۷/۳۰۷۵

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۵۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است
  • استان قزوین رتبه نخست توسعه اقتصاد دانش بنیان کشور
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • رتبه نخست بستان آباد در تولید قارچ دکمه‌ای در آذربایجان شرقی
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران