Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ چهل و دومین دوره مسابقات قرآن استان تهران در حالی از 26 تیرماه در بخش بانوان آغاز شده است که این مسابقات امسال در دارالقرآن حکیمیه برگزار می‌شود، مکانی که به نظر می‌رسد از ویژگی‌هایی که مکان‌های برگزاری مسابقات در سال‌های دیگر برخودار بوده است، کمتر برخوردار باشد.
در همین رابطه با رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان تهران که مسئول برگزاری مسابقات قرآن در این استان هست، گفت‌وگویی صورت گرفته تا دلایل انتخاب این مرکز برای میزبانی مسابقات بیشتر تبیین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهدی شرفی، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران در گفت‌وگو با ایکنا گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی که به وجود آمده است و تحریم‌هایی که به کشور تحمیل شده است، همه در جهت مصرف بهینه منابعی که در اختیار داریم تکلیف شرعی و قانونی داریم.
وی افزود: در سال گذشته ابتدا مقرر شده بود تا هزینه مختصری بابت میزبانی پرداخت شود که البته پس از اتمام مسابقات هزینه سنگینی مطالبه شد. کاریزمایی که فضای مسابقات در حسینیه ارشاد دارد و خاطراتی که برای داوران و متسابقان رقم می‌زند بسیار خوب است، اما وقتی پای هزینه به میان بیاید و ده‌ها میلیون تومان تنها صرف هزینه فضای مسابقات بشود، شاید چندان خوشایند نباشد.
شرفی با تأکید بر اینکه چنین صرفه‌جویی‌هایی به صلاح خواهد بود، تصریح کرد:‌ ضمن اینکه اداره کل اوقاف استان تهران فضاهایی در اختیار دارد که می‌تواند مسابقات را برگزار کند. لذا تصمیم گرفته شد تا محل برگزاری مسابقات در دارالقرآن حکیمیه که محل استقرار اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف استان تهران نیز هست، باشد.
رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران همچنین به دسترسی مناسب این مکان اشاره و تأکید کرد:‌ همچنین با تمامی ادارات تابعه مکاتبه شده است که پیش‌بینی ایاب و ذهاب برای تمامی متسابقان از محل ادارات به محل مسابقات و بالعکس در نظر گرفته شود.
شرفی در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با ایکنا در مورد میزان جوایز مرحله استانی مسابقات قرآن در استان تهران نیز گفت: ‌با توجه به نگاه ویژه‌ای که مدیر کل جدید اوقاف استان تهران به مسابقات قرآن دارند، مکاتبه‌ای در جهت افزایش جوایز نفرات برگزیده با مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف صورت گرفته است تا بر اساس یک چارچوب جوایز پرداخت شود. خوشبختانه موافقت سازمان در جهت افزایش مازاد بر سقف چارچوب مسابقات دریافت شده است و لذا امسال توفیق این را خواهیم داشت تا شاهد افزایش متناسبی نسبت به سال قبل باشیم.

انتهای پیام 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا مسابقات استان تهران چهل و دومین دوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۶۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح دستاورد‌های وقف در نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه

حجت‌الاسلام و المسلمین غلامرضا عادل، معاون فرهنگی - اجتماعی و سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه در نشست خبری نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه به تشریح برنامه‌های نمایشگاه که با حضور شرکت‌های دانش بنیان برگزار می‌شود پرداخت و گفت: مراسم افتتاحیه نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه ساعت ۹:۰۰ روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت با حضور رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت علمی ریاست جمهوری و وزیر جهاد کشاورزی در سالن همایش‌های هتل ارم برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام عادل ادامه داد: بیش از ۳۰ شرکت دانش بنیان مورد حمایت سازمان اوقاف و امور خیریه هستند. جوانان نخبه در این شرکت‌ها حضور دارند. طرح‌های این نخبگان به واسطه نداشتن پشتیبانی مالی راکد مانده بود، که امروزه این شرکت‌ها دفتری را در سازمان اوقاف مستقر کرده‌اند. 

سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: از ۳۹ شرکت دانش بنیان برای حضور در نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف دعوت شده و محور اقدامات این نمایشگاه معرفی تولیدات داخلی با قیمت مناسب است. از دیگر بخش‌های نمایشگاه می‌توان به ارائه آثار قدیمی و تاریخی وقفنامه‌ها، نحوه شکل‌گیری وقف، حفظ العین، مولدسازی و اجرای نیت اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی
  • برنامه های حفظ تخصصی، عمومی و موضوعی قرآن تشریح می شود
  • اعزام ۲ نماینده از ایران به مسابقات قرآن مالزی
  • تشریح دستاورد‌های وقف در نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه
  • چهل‌ودومین دوره مسابقات قرآن دانش‌آموزی در بوشهر آغاز شد
  • ‍ ثبت نام بیش از ۱۰۰۰۰ نفر در پنجمین جشنواره قرآنی آیه‌های مهربانی/ تخصیص جایزه یک میلیون تومانی به تمام حافظان سوره واقعه
  • تصویرِ سندِ ساواک: هدیه‌ی پدر علی شریعتی، به‌محمدرضا شریفی‌نیا
  • پیوند قرآن و مردم با هوش مصنوعی در قاب شبکه تهران
  • مدیرعامل دارالقرآن اهل‌بیت اصفهان: قرآن و ادعیه‌های بلااستفاده یا فرسوده خود را به ما بسپارید
  • پیشتازی یزدی‌ها در تربیت حافظ قرآن کریم