Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-25@19:09:22 GMT

تشریح پرونده قاچاق ۳۶هزار کولر گازی

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۴۶۴۳۴

تشریح پرونده قاچاق ۳۶هزار کولر گازی

خوزستان_ سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: کولرهای قاچاق در انبار است و تصمیم گیرنده در مورد اینکه کالای قاچاق باید امحا یا فروخته شود سازمان املاک تملیکی است که زیر نظر وزارت اقتصاد و دارایی فعالیت دارد.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ سید یاسر رایگانی در حاشیه آئین تودیع و معارفه مدیرکل این سازمان در خوزستان درباره پرونده  ۳۶ هزار کولر قاچاق  گفت: وقتی حکمی در مرحله بدوی و هم در مرحله تجدیدنظر صادر می‌شود یعنی در تعزیرات حکومتی به پایان رسیده است و این امکان در ماده ۲۳ طبق قانون به وزیر دادگستری داده شده که می تواند پرونده را در صورت صلاحدید به شعبه عالی بفرستد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه همه مراحل اجرای حکم در دست اقدام است، اظهار کرد: وزیر دادگستری برای اینکه فرد یا شرکت مورد نظر معتقد بودند بخشی از مستندات شان در رسیدگی‌ها لحاظ نشده پرونده را به مشاورین ارجاع داده و بعد از بررسی آنها تمام مراحل اجرای حکم کاملا به صورت زمانبندی شده در حال اجراست.
 رایگانی خاطر نشان کرد: البته هماهنگی های  بین همکاران در سازمان اموال تملیکی و مبارزه با قاچاق کالا، سسیستم بانکی، پخش مزایده و مناقصه باید انجام شود تا اجرای حکم صورت گیرد.

وی یادآور شد: شبهه ای در این پرونده نیست و  گفت: طبق قانون تبصره در اختیار وزیر دادگستری است که می تواند پرونده را به مشاورین خود ارجاع دهد یا به شعبه عالی سازمان تعزیرات حکومتی  بفرستد که مشخص شود حکم بر اساس مستندات انجام شده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی د پاسخ به ادعای پایات دو روزه پرونده اظهار کرد: پرونده ۳۸۰ صفحه ای که به این سرعت پایان نمی گیرد، باید دقیقاً مطالعه شود چندین نفر اند و تا نظرات  تجمیع شود و کنار هم قرار گیرد قاعدتاً زمان می‌برد اما در اجرای حکم هیچ توقفی نداریم.


وی با اشاره به اینکه توقع افکار عمومی از سازمان تعزیرات باید با توجه به اختیارات قانونی آن باشد، عنوان کرد: رسیدگی سازمان بر مبنای قانون است و اختیار در بیشتر و کمتر جریمه کردن ندارد و چیزی است که قانون تایید کرده. بسته به حجم و ارزش کالا میزان جریمه نیز معین می‌شود.
رایگانی در پاسخ به محل نگهداری کولرهای قاچاق خبرداد:  این کولرها در انباری است، سازمان مرجع رسیدگی است و تصمیم گیرنده در مورد اینکه کالای قاچاق باید امحا یا فروخته شود سازمان املاک تملیکی  که زیر نظر وزارت  اقتصاد و دارایی است  این وظیفه را بر عهده دارد.

وی درباره مشکل اصلی چنین پرونده هائی افزود: بخش زیادی از پرونده های مورد نظر مردم که حکم نیز برایشان صادر شده و کلی زحمت کشیده اند متاسفانه در دیوان عدالت اداری به دلیل نبود یک رویه ثابت  و قوانین مقتضی با شرایط زمان، متوقف یا  ابطال می شود.

حکم کولرهای قاچاق مزایده آنهاست  

رضا سعیدی مدیر کل اسبق سازمان تعزیرات خوزستان نیز در مراسم تکریمش با اشاره به پرونده قاچاق ۳۶ هزار دستگاه کولر گازی در استان، توضیح داد: پای این پرونده تا پای جان ایستاده ایم و دستور به مزایده گذاشتن کولر ها صادر شده، اما  حکم دیگر دست ما و تعزیرات نیست و پرونده به سازمان اموال تملیکی رفته است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پرونده قاچاق کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۶۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبض برق کسانی که کولر گازی دارند، چقدر افزایش می‌یابد؟

عبدالامیر یاقوتی اظهار داشت: استفاده از کولر گازی در مناطق معتدل و در ماه‌های گرم، مصرف برق سرمایشی را نسبت به کولر آبی بیش از ٦ برابر افزایش می‌دهد.

به گزارش ایرنا، وی افزود: ما دنبال آن هستیم که فرصت‌ها و مؤلفه‌های مختلف مصرف برق را به خوبی شناسایی کنیم و تعرفه‌های برق به گونه‌ای طراحی شود که هم رفاه و آسایش مردم را تامین کنند و هم تأمین انرژی مطمئن و پایدار مد نظر قرار گیرد که یکی از مولفه‌های مهم مصرف، سامانه‌های سرمایشی و کولر‌ها است.

یاقوتی بیان کرد: تعرفه برق در ایران به ٥ اقلیم دسته بندی شده که ٤ اقلیم آن گرم و دارای ویژگی‌های خاص بوده و یک اقلیم نیز غیرگرم یا مناطق عادی است که بخش عمده‌ای از کشور را شامل می‌شود و حدود ٨٠ درصد مشترکان را در خود جای داده است.

یاقوتی اضافه کرد: مناطق شمال غرب و شمال شرق کشور، تهران، زنجان، تبریز، قزوین، اصفهان و شهر‌های غربی، شیراز و ... عمدتاً در این حوزه قرار دارند که با توجه به دمایشان و شاخص‌هایی که سطح رفاه را اندازه گیری می‌کنند، همچون حداکثر دمای مرطوب، کولر‌های آبی می‌توانند دما مطلوب بین ٢١ تا ٢٥ درجه سانتیگراد را در بیشتر ایام در این مناطق تامین نمایند.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر در ادامه تاکید کرد: کولر آبی با توجه به میزان مصرف، به عنوان وسیله سرمایشی مناسب برای مناطق عادی است. میزان مصرف برق ماهیانه یک کولر آبی حدود ٩٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت است که این میزان مصرف به همراه مصرف سایر تجهیزات از جمله روشنایی و وسایل برقی منزل که مجموعا حدود ١٥٠ تا ١٨٠ کیلووات ساعت را شامل می‌شود، مصرف برق ماهیانه در ماه‌های گرم سال را به دامنه ٣٠٠ کیلووات ساعت که همان الگوی مصرف مناطق عادی است می‌رساند.

به گفته یاقوتی الگوی مصرف مناطق عادی نیز ٣٠٠ کیلووات است که بیش از ٧٥ درصد جامعه را تحت تأثیر قرار می‌دهد، یعنی ٧٥ درصد جامعه کمتر از این مقدار استفاده می‌کنند؛ در واقع مؤلفه مصرف کولر آبی در ماه‌های گرم سال بین ٩٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت از مجموع ٣٠٠ کیلووات ساعت را به خود اختصاص می‌دهد.

وی در ادامه با اشاره به این که یک قبض معمول برای زیر الگوی مصرف طوری طراحی شده که متناسب با درآمد و ویژگی اقتصادی کسانی که این الگو را رعایت می‌کنند باشد، خاطرنشان ساخت: این قبض معمولاً در یک ماه ٣٥ هزار تا ٣٧ هزار تومان می‌شود و از آنجایی که قبض‌های ما هر دو ماه یکبار صادر می‌شود، به طور متوسط در تابستان حدود ٧٠ هزار تومان و به همراه ارزش افزوده و سایر مؤلفه‌های موجود حدود ٨٠ هزار تومان پیش بینی می‌شود.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر در عین حال تاکید کرد: با همه این اوصاف اگر مشترکی از کولر گازی استفاده کند معمولاً مصرف سرمایش آن حدود ٦ تا ٧ برابر این مقدار می‌شود و با توجه به ویژگی خاص کولر گازی که به صورت نقطه‌ای خنک می‌کند، حداقل ٨٠٠ کیلووات ساعت صرفاً برای مصرف سرمایشی در یک خانه معمولی استفاده می‌شود که با توجه به مصرف سایر تجهیزات برقی، متوسط مصرف ماهیانه قریب ٩٠٠ تا ١٠٠٠ کیلووات ساعت خواهد شد که بیش از ٣ برابر مصرف مشترکی با همان ویژگی‌ها و همان تجهیزات خانگی است که به جای کولر گازی از کولر آبی استفاده می‌کند. وی در عین حال تصریح کرد: این مقدار مصرف موجب افزایش پلکانی تعرفه برق مصرفی می‌شود، یعنی وقتی که در پله‌های بیش از الگو قرار می‌گیرد به صورت نمایی نرخ برق زیاد می‌شود. در واقع در دامنه ٣٠٠ کیلووات ساعت هر کیلووات ساعت به طور متوسط ١٢٠ تومان در قبوض برق مشترکان محاسبه می‌شود، اما در دامنه ٩٠٠ یا ١٠٠٠ کیلووات ساعت، مشترک باید به ازای هر کیلووات ساعت ١٠٠٠ تومان یعنی حدود ٨ برابر بیشتر هزینه برق را بپردازد، بنابراین مصرف ٣ برابر و افزایش نرخ ٨ برابری سبب افزایش ٢٤ برابر قبض برق مشترکانی که کولر گازی استفاده می‌کنند خواهد شد. به عبارتی قبض برق این مشترکان در دوره ٢ ماه بیش از ٢ میلیون تومان می‌شود.

یاقوتی در پایان تاکید کرد: قبض برق مشترکی که در تابستان از کولر گازی استفاده می‌کند بالا ٢ میلیون تومان پیش بینی می‌شود در حالی که امکان استفاده از کولر آبی و هزینه به مراتب کمتر برای تمام مشترکان در مناطق عادی وجود دارد.

دیگر خبرها

  • جریمه قاچاقچی نوشابه های انرژی خارجی در خواف
  • قبض برق کسانی که کولر گازی دارند، چقدر افزایش می‌یابد؟
  • محکومیت قاچاقچی سوخت در زابل
  • میزان جریمه‌های تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد در فروردین اعلام شد
  • تشریح پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • قاچاقچی کالا در لرستان ۱۲۷ میلیارد و ۲۴ میلیون ریال جریمه شد
  • تشریح پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد/ دستگیری ۹۶نفر
  • بهترین گاز برای کولرهای گازی چیست؟
  • خوزستانی‌ها از چه کولر گازی‌هایی استفاده نکنند
  • دود سیگار قاچاق به چشم قاچاقچی رفت