Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@12:49:38 GMT

فعالیت 460 بازار روز در کلان شهرهای کشور

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۴۶۵۸۲

فعالیت 460 بازار روز در کلان شهرهای کشور

رییس گروه دفتر هماهنگی و خدمات شهری سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور روز پنجشنبه در حاشیه برگزاری سومین نشست مشترک کارگروه تخصصی ساماندهی صنوف و مشاغل شهری که به میزبانی قزوین در جریان است، به خبرنگار ایرنا گفت: تشکیل سازمان میادین میوه و تره بار براساس بند ۱۸ ماده ۵۵ قانون شهرداری ها مصوب سال ۳۴ و سپس در سال ۵۸ از سوی شورای انقلاب با هدف حذف واسطه ها در ارایه محصول به مشتری اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشم نوروزی فر افزود: با توجه به هدف تشکیل سازمان میادین میوه و تره بار جهت تعیین و تثبیت قیمت ها و تهیه آسان میوه برای شهروندان، این گونه مراکز در تمامی شهرهای کشور راه اندازی شد.

به گفته وی، در حال حاضر شهروندان تهرانی ۳۰ درصد از میوه و تره بار و ۱۲ درصد مواد پروتئینی خود را از بازارهای روز تهیه می کنند که میانگین کشوری در بخش میوه و تره بار ۲۰ و در حوزه پروتئینی ۱۰ درصد است.

این مسئول هدف از برگزاری کارگروه تخصصی ساماندهی صنوف و مشاغل را عرضه مستقیم و بدون واسطه محصولات کشاورزی به شهروندان و ساماندهی مشاغل مزاحم شهری برشمرد و تاکید کرد: با توجه به رضایت شهروندان از خرید در این گونه مراکز، برای پیشبرد اهداف خود نیازمند همکاری و مساعدت سایر دستگاه ها از جمله صنعت و معدن، اتاق اصناف، جهاد، راه و شهرسازی، بهداشت و در نهایت شهرداری ها نیز هستیم.

نوروزی فر اضافه کرد: در بخش میوه و تره بار طی سال ۹۶ سند آسیب شناسی را تهیه و به کمیسیون خاص امور کلان شهر تهران در حوزه وزارت کشور ارسال شد که سند راهبردی تولید محصول از مزرعه تا سفره در آن هدف گذاری شده بود.

به گفته وی، سند یاد شده دارای ۲۴ بند بود که وظیفه هر یک از دستگاه های ذیربط در حوزه زنجیره توزیع با هدف کاهش هزینه ها و حمایت از تولید کنندگان را تشریح کرده است.

دستفروشی شغلی کاذب بوده و پدیده جدیدی نیست

رییس گروه دفتر هماهنگی و خدمات شهری سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور دستفروشی را شغلی کاذب و مزاحم برشمرد و گفت: این مساله پدیده جدیدی محسوب نمی شود و امروز نیز با رشد شهرنشینی و مهاجرت ها به یک معضل حاد تبدیل شده است.

نوروزی فر اضافه کرد: شهروندان از شهرداری به عنوان ناظم شهری خواستار برخورد با این پدیده هستند اما باید توجه داشت که این مساله تنها به شهرداری ها مرتبط نبوده و بسیاری از دستگاه های فرا بخشی مانند دستگاه قضایی، نیروی انتظامی، صنعت و معدن و سایر حوزه ها نیز مرتبط می شود.

به گفته این مسئول، براساس تبصره یک بند ۲ ماده ۵۵ قانون شهرداری ها، سد معبر عمومی و اشغال پیاده راه برای کسب و سکنی ممنوع بوده و وظیفه صیانت از این گونه معابر برعهده شهرداری ها گذاشته شده که در این راستا و برای ساماندهی نیازمند دستورالعمل هایی براساس قوانین موجود هستیم.

۸۰۵۴*۳۰۱۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قزوین سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۶۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است

صالح کربلایی حسنی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از سایت مدیریت پسماند شهرداری ساوه اظهار کرد: کارگروه محیط زیست شهرستان به مناسبت هفته زمین پاک، به منظور بررسی مصوبه‌های این کارگروه در خصوص پسماند از این سایت بازدید کرد.

وی اضافه کرد: خاکپوشانی و پردازش از مهمترین مصوبه‌های کارگروه‌های استانی و شهرستانی است که هم اکنون در حال انجام و دفن زباله‌ها نیز به صورت بهداشتی در حال انجام است.

کربلایی حسنی با بیان اینکه این اقدامات گام مهمی در تحقق مصوبات است، یادآور شد: دفع محیط زیستی زباله‌ها مهمترین افق اعضای کارگروه محیط زیست شهرستان ساوه برای کاهش آلایندگی و عواقب محیط زیستی است که انتظار می‌رود مجموعه مدیریت شهری شامل شهرداری و شورای اسلامی شهر حمایت‌های خود را از مدیریت پسماند برای تحقق این هدف بیش از گذشته انجام دهند.

وی خاطر نشان کرد: احداث لندفیل (گودال دفن زباله‌های غیر بازیافتی) این طرح هم‌اکنون در دست مشاور برای اتمام طراحی و مراحل مطالعاتی است و انتظار می‌رود اعتبارات مورد نیاز آن از سوی مجموعه مدیریت شهرستان تخصیص و تامین شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ساوه همچنین بر مشارکت مردم در تفکیک زباله از مبدا اشاره کرد و افزود: همزمان با از سرگیری فعالیت سایت پردازش، سایت پسماند شهرداری ساوه و تفکیک زباله از مبدا نیز شروع شده تا میزان دفن زباله‌های شهر به حداقل برسد.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساوه هم در این ارتباط گفت: سایت پردازش این شهرداری ۱۰ سال پیش با ظرفیت تفکیک ۲۵۰ تُن زباله در روز به بهره‌برداری رسیده، اما به علت نداشتن توجیه اقتصادی فعالیت آن پس از مدتی متوقف شد.

یاسر یعقوب زاده با بیان اینکه زباله دزدی توسط زباله گردها و مافیای آن مهمترین دلیل نداشتن توجیه اقتصدای برای فعالیت سایت پردازش محسوب می‌شود، افزود: این سایت در ۱۰ سال گذشته برای چند بار به پیمانکار واگذار شد، اما مجدد فعالیت‌های آن متوقف ماند.

وی اضافه کرد: در نهایت پارسال با اخذ مجوز از شهرداری و شورای سلامی شهر تفکیک زباله از مبدا تا سایت پردازش را به صورت یک مجموعه با تَرک تشریفات به یک سرمایه‌گذار به مدت سه ماه به صورت آزمایشی واگذار کردیم که فعالیت آن از ابتدای فروردین‌ماه امسال آغاز شده است.

یعقوب زاده میانگین زباله تفکیکی در سایت‌های پردازش کشور را حدود پنج درصد اعلام کرد و گفت: به علت فعالیت زباله گردها در ساوه این میانگین به کمتر از ۲ درصد رسیده که مانعی برای فعالیت شرکت پیمانکار تبدیل شده و انتظار می‌رود مردم برای پیشبرد هرچه بهتر کار در طرح تفکیک زباله از مبدا با این مجموعه همکاری داشته باشند.

وی همچنین در خصوص ساخت لندفیل در سایت پسماند نیز اظهار کرد: مطالعات این طرح هم‌اکنون در دست اقدام است که انتظار داریم پس از تایید و تامین اعتبار عملیات اجرایی آن نیز حدود ۲۵ ماه زمان لازم داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • الحاق ۴۱ هزار هکتار اراضی به محدوده‌های شهری برای تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • حقوق شهروندان برای کسب درآمد شهرداری پایمال نشود
  • جزئیات فروش آنلاین میوه و سبزیجات از میادین و میوه و تره‌بار شهرداری تهران
  • فروش آنلاین میوه و تره‌بار در میادین پایتخت
  • جزییات فروش آنلاین میوه و سبزیجات از میادین و میوه و تره‌بار
  • نحوه خرید آنلاین از میادین میوه و تره بار شهرداری تشریح شد | امکان بازگرداندن میوه و سبزیجات بی کیفیت
  • رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت
  • ضرب‌وشتم دستفروشان‌گرگانی ادامه دارد/ ماموران سدمعبر نیازمند دوره‌های کنترل خشم