Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@12:42:24 GMT

مشهورترین دانشگاه های جهان در ۲۰۱۹ معرفی شدند

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۴۶۸۳۷

رده‌بندی اعتبار یا شهرت جهانی دانشگاه های دنیا از سوی رتبه بندی بین المللی تایمز برای سال ۲۰۱۹ منتشر شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مهر، رده‌بندی جهانی اعتبار و شهرت دانشگاه‌های جهان در سال ۲۰۱۸ براساس نظرسنجی از دانشگاهیان به عنوان یکی از بزرگترین دعوت‌های جهانی از سوی نظام رتبه بندی تایمز منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رتبه بندی از ۱۶ زبان دنیا و داده‌های سازمان ملل متحد به عنوان یک راهنمایی و برای اطمینان از اینکه پاسخ دهنده‌ها در سراسر دنیا و در رشته‌های دانشگاهی مختلف هستند، استفاده می‌کند.

این گروه می‌خواهد دانشگاه‌هایی را که به عقیده آن‌ها بهترین روش برای تحقیق و تدریس را دارند، معرفی کند.روش این رتبه بندی نیز با انجام پرسشنامه از پژوهشگرانی صورت گرفته است که این افراد دیدگاه‌های خود را در زمینه برتری در تحقیقات و آموزش در میان رشته‌ها و موسساتی که با آن‌ها آشنا هستند، ارائه می‌دهند.

رتبه بندی ۲۰۱۹ بر اساس نظرسنجی انجام شده بین سال‌های ۲۰۱۸ تا فوریه ۲۰۱۹ انجام می‌شود که در مجموع ۱۱ هزار و ۵۵۴ پاسخ از ۱۳۵ کشور دریافت شده است.

متخصصان رشته‌های مهندسی و فناوری (به ترتیب ۱۷.۵ درصد پاسخ‌ها)، و به دنبال آن علوم فیزیکی (۱۴.۴ درصد) و پس از آن تجارت و اقتصاد (۱۱.۱ درصد)، پزشکی بالینی و سلامت (۱۰.۹ درصد)، علوم زیستی (۱۰.۷ درصد)، هنر و علوم انسانی (۱۰.۷ درصد) و علوم کامپیوتر (۱۰ درصد) بیشترین پاسخ به این پرسش‌ها را داده اند.

سایر متخصصان از رشته‌های علوم اجتماعی (۸.۱ درصد)، روانشناسی (۳.۱ درصد)، آموزش (۲.۵ درصد) و قانون (۱ درصد) در این نظرسنجی شرکت کرده اند.

با این حال، به منظور بهتر انعکاس نظر دانشمندان از طیف وسیعی از رشته‌ها و مقایسه مستقیم با رتبه بندی سال گذشته، تیم داده‌ها، پاسخ‌ها را بر اساس سهم آرا در هر موضوع از نظر سنجی سال گذشته محاسبه کرد.

پاسخ دهندگان از نقاط مختلف دنیا بودند و در مجموع ۳۹ درصد پاسخ‌ها از منطقه آسیا و اقیانوس آرام و بقیه پاسخ دهندگان ۲۲ درصد از اروپای غربی، ۲۰ درصد از آمریکای شمالی، ۱۱ درصد از اروپای شرقی، ۵ درصد از آمریکای لاتین، ۲ درصد از آفریقا و ۱ درصد از شرق آسیا بودند.

در این نظرسنجی، محققان در سطح رشته خاص خود مورد سوال قرار گرفتند و هر کدام از آنها ۱۵ دانشگاه را که در هر رده تحقیق و تدریس بر اساس تجربه آنها بهترین بودند را فهرست کردند.

۱۰۰ دانشگاه اول از لحاظ شهرت فهرست شده‌اند، اما نظام رتبه بندی تایمز تصمیم گرفته است که تنها ۵۰ دانشگاه اول را رتبه بندی کند. سایر مؤسسات در نیمه دوم به ترتیب حروف الفبا دسته بندی شده‌اند.

فهرست ۲۵ دانشگاه مشهور دنیا در رتبه بندی ۲۰۱۹ تایمز

رتبه دانشگاه کشور تعداد دانشجویان نسبت هیئت علمی نسبت دانشجویان خارجی نسبت جنسیتی (زن / مرد) ۱ دانشگاه هاروارد آمریکا ۲۰.۵۹۵ ۹.۱ ۲۶ درصد ۴۸ / / ۵۲ ۲ انستیتو تحقیقات فناوری ماساچوست MIT آمریکا ۱۱.۲۳۱ ۸.۷ ۳۴ درصد ۳۸ / / ۶۲ ۳ دانشگاه استانفورد آمریکا ۱۵.۸۷۸ ۷.۴ ۲۳ درصد ۴۳ / / ۵۷ ۴ دانشگاه کمبریج انگلستان ۱۸.۷۴۹ ۱۰.۹ ۳۷ درصد ۴۶ / / ۵۴ ۵ دانشگاه آکسفورد انگلستان ۲۰.۲۹۸ ۱۱.۰ ۴۰ درصد ۴۶ / / ۵۴ ۶ دانشگاه برکلی کالیفرنیا آمریکا ۳۶.۴۶۸ ۱۳.۲ ۱۷ درصد ۵۱ / / ۴۹ ۷ دانشگاه پرینستون آمریکا ۷.۹۹۶ ۸.۲ ۲۴ درصد ۴۵ / / ۵۵ ۸ دانشگاه یل آمریکا ۱۲.۳۱۸ ۵.۲ ۲۰ درصد ۵۰ / / ۵۰ ۹ دانشگاه لس انجلس کالیفرنیا آمریکا ۳۹.۴۶۴ ۹.۲ ۱۷ درصد ۵۳ / / ۴۷ ۱۰ دانشگاه شیکاگو آمریکا ۱۳.۵۶۲ ۶.۱ ۲۵ درصد ۴۴ / / ۵۶ ۱۱ دانشگاه توکیو ژاپن ۲۵.۸۲۸ ۷.۶ ۱۱ درصد -- ۱۲ انستیتو فناوری کالیفرنیا آمریکا ۲.۲۵۵ ۶.۵ ۲۹ درصد ۳۳ / / ۶۷ ۱۳ دانشگاه کلمبیا آمریکا ۲۶.۵۸۶ ۶.۰ ۳۷ درصد -- ۱۴ دانشگاه شینهوا چین ۳۶.۹۱۲ ۱۱.۹ ۱۱ درصد ۳۴ / / ۶۶ ۱۵ دانشگاه آن آربور میشیگان آمریکا ۴۱.۸۳۱ ۸.۳ ۱۷ درصد ۴۸ / / ۵۲

آمریکا همچنان در سال ۲۰۱۹ در صدر است و دانشگاه هاروارد برای نهمین سال متوالی و از میان ۴۲ مؤسسه آمریکایی دیگر همچنان در صدر قرار دارد.

بریتانیا دارای ۱۰ مؤسسه در رتبه بندی است و از ۹ سال گذشته، دانشگاه کمبریج در مقام چهارم این رتبه بندی است.

استرالیا تعداد نمایندگان خود را در این سال دو برابر کرده است و مشهورترین دانشگاه استرالیا یعنی دانشگاه ملبورن در حال حاضر به طور مشترک در رده ۴۴ ام قرار دارد.

در همین حال، دانشگاه توکیو ژاپن تنها دانشگاه برتر در خارج از ایالات متحده و انگلستان است که در جایگاه ۱۱ قرار دارد.

دانشگاه تورنتو کانادا برای اولین بار از سال ۲۰۱۵ در میان ۲۰ دانشگاه برتر قرار گرفته است. رتبه سال گذشته این دانشگاه ۲۲ بود.

دانشگاه برزیل سائوپائولو در رتبه بندی در گروه ۸۱-۹۰ قرار دارد.

به طور کلی، ۱۹ کشور در فهرست ۱۰۰ دانشگاه مشهور دنیا قرار گرفته‌اند. سال گذشته ۲۱ کشور در این فهرست بودند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۶۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی در «اس‌اندپی»کاهش یافت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا از راشاتودی، آژانس بین‌المللی رتبه‌بندی S&P Global رتبه اعتباری بلندمدت رژیم صهیونیستی را روز پنجشنبه گذشته به دلیل خطر تشدید تنش نظامی با ایران کاهش داد.

"اس‌اندپی" به دومین آژانس رتبه‌بندی اعتباری ایالات متحده تبدیل شد که پس از کاهش امتیاز اعتباری رژیم صهیونیستی در ماه فوریه توسط مودیز به دلیل «درگیری نظامی مداوم با حماس» در اولین کاهش رتبه اعتباری این کشور، این کار را انجام داد.

این آژانس رتبه‌بندی بلندمدت اعتباری ارز‌های خارجی و داخلی رژیم صهیونیستی را از «AA-» به «A+» و از «A-۱+» به «A-۱» کاهش داد.اس‌اندپی توضیح داد که چشم انداز منفی، این خطر را منعکس می‌کند که جنگ رژیم صهیونیستی و حماس و رویارویی با حزب الله می‌تواند بر پارامتر‌های اقتصادی، مالی و تراز پرداخت‌های رژیم صهیونیستی به طور قابل توجهی بیش از آنچه در حال حاضر انتظار داریم تاثیر بگذارد.این تصمیم  از انجام یک سری حملات بچه گانه رژیم صهیونیستی به ایران در ساعات اولیه روز جمعه گذشته گرفته شد.

"اس‌اندپی" در این مورد تاکید کرد که افزایش تقابل با ایران خطرات ژئوپلیتیکی را برای رژیم صهیونیستی افزایش داده است. احتمال وقوع یک درگیری منطقه‌ای گسترده‌تر پایین است، اما به نظر می‌رسد که جنگ رژیم صهیونیستی و حماس در طول سال ۲۰۲۴ ادامه خواهد داشت، در حالی که قبلاً فرض می‌شد که این جنگ بیش از شش ماه طول نخواهد کشید.

اقتصاددانان هشدار داده اند که جنگ جاری بر شانه بودجه رژیم صهیونیستی سنگینی می‌کند. این جنگ باعث شده است که هر سه آژانس رتبه‌بندی اعتباری ایالات متحده یعنی Moody's، S&P و Fitch از زمانی که رژیم صهیونیستی به غزه حمله کرد، این کشور را در رتبه‌بندی منفی قرار دهند.

برندن مک کنا، اقتصاددان Fargo & Co در ولز به بلومبرگ گفت: «اکنون که روابط ژئوپلیتیکی گسترش یافته و بدتر شده است، و احتمالاً هزینه جنگ برای مدت طولانی به اقتصاد این رژیم فشار بیاورد، به همین جهت کاهش یک درجه‌ای رتبه و حفظ چشم انداز منفی قابل توجیه است.

"اس‌اندپی" پیش‌بینی کرده است که کسری بودجه عمومی رژیم صهیونیستی در سال جاری به ۸ درصد از تولید ناخالص داخلی افزایش می‌یابد که بیشتر از تخمین ۶.۶ درصدی دولت است و این مورد به دلیل هزینه‌های دفاعی اتفاق افتاده است.

به گفته آژانس رتبه‌بندی، انتظار می‌رود کسری‌های بزرگ‌تر در میان‌مدت ادامه داشته باشد و خالص بدهی عمومی دولت قرار است در سال ۲۰۲۶ به ۶۶ درصد تولید ناخالص داخلی برسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای عکس تکان‌دهنده «آلن دلون» که جهان را شوکه کرد
  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • ماجرای عکس تکان دهنده اسطوره سینمای جهان چه بود؟
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴
  • محرومیت بهترین داور زن فوتبال جهان
  • عبور ایران از توان بازدارندگی استراتژیک رژیم صهیونیستی‌/ضرورت تنبیه رژیم صهیونیستی برای امنیت جهان لازم بود
  • پرترددترین فرودگاه‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟
  • اجرای قانون نظام رتبه بندی معلمان در نهضت سوادآموزی
  • رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی در «اس‌اندپی»کاهش یافت