Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی قهرمانی عصر روز چهارشنبه در جلسه ستاد رونق تولید این شهرستان اظهار کرد: طرح‌های تولیدی نیمه‌فعالی که درصدد بازگشت به چرخه تولید هستند باید کاربری خود را برحسب نیاز جامعه و بازار مصرف تغییر دهند.
وی بیان کرد: در شرایط فعلی بازاری برای عرضه برخی محصولات تولیدی وجود ندارد و از این رو اینگونه واحدها توجیه اقتصادی طرح‌ها را باید بررسی کرده و فعالیت و عرضه محصول خود را بر اساس تقاضای بازار تنظیم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به راه‌اندازی برخی واحدهای صنعتی فاقد توجیه اقتصادی، اظهار کرد: در احداث یک واحد سردخانه باید بررسی شود که محصول سیب در اوج تولید چقدر خواهد بود و بعد از آن مجوز ساخت آن صادر شود تا سرمایه‌گذاران پس از چند سال دچار ضرر و زیان نشوند و سایر واحدهای تولیدی مشابه نیز متحمل خسارت نگردند.
«قهرمانی» با بیان اینکه هم‌اکنون در آذربایجان‌غربی مجوز ساخت سردخانه‌هایی با ظرفیت ۲ میلیون تُن محصول باغی صادر شده، افزود: این در حالی است که در بهترین شرایط یک میلیون و ۴۰۰ هزار تُن محصولات باغی در استان تولید می‌شود که از این میزان نیز ۴۰۰ هزار تن آن جهت تازه‌خوری به بازار عرضه می‌شود و با این احتساب نصف سردخانه‌ها خالی از ظرفیت می‌ماند.
وی افزود: رونق تولید به معنای آن نیست که واحد تولیدی باید راه اندازی شود یا واحدهای غیرفعال تحت هر شرایطی دوباره به چرخه اقتصاد برگردند، بلکه این مهم باید در نظر گرفته شود که این واحدها براساس نیاز جامعه و تقاضای بازار فعالیت کنند.
وی با اشاره به راه‌اندازی مجدد برخی واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی میاندوآب گفت: سه طرح که در آستانه بهره‌برداری قرار دارد، پیش از این کاربری دیگری داشت که سرمایه‌گذاران کاربری آن‌ها را بنا به مدنظر قرار دادن نیاز بازار تغییر داده‌اند.
وی با اشاره به اینکه سعی بر این است که مشکل واحدهای تولیدی راکد حل شود و به چرخه تولید بازگردد، افزود: بر اساس منویات رهبری در راستای حمایت و رونق تولید واحدهایی که نیمه فعال یا راکد است باید با هدف بازگشت به چرخه تولید حمایت شود ولی واحدی که با وجود حمایت تمایل به راه‌اندازی مجدد ندارد باید تعیین تکلیف شود.
مدیر جهادکشاورزی میاندوآب نیز در این جلسه اظهار کرد: در بخش کشاورزی این شهرستان ۴۰۱ طرح در زمینه صنایع تکمیلی و تبدیلی، واحدهای تولیدی و واحدهای دامی صنعتی و نیمه‌صنعتی وجود دارد که از این تعداد ۱۱۳ واحد فعال است.
علی دیانتی با بیان اینکه ۲۰۰ واحد نیز نیمه‌فعال یا زیر ظرفیت اسمی فعالیت می‌کند، افزود: ۶۰ واحد هم غیرفعال بوده و ۲۸ واحد نیز پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد دارد که نیاز است در زمینه تامین اعتبار از محل اشتغال فراگیر و روستایی این واحدها حمایت شود و برخی نیز که توان مالی دارند نیاز است که در سایر زمینه‌ها حمایت شوند.
وی با بیان اینکه با تکمیل و راه‌اندازی این طرح‌ها برای سه هزار نفر زمینه اشتغال فراهم می‌شود، افزود: مشکل اصلی این واحدها نبود نقدینگی است و مشکل برخی طرح‌ها مانند محصولات گلخانه‌ای اختصاص آب است که باید این مهم نیز در ستاد رونق تولید شهرستان پیگیری و رفع مانع شود.
وی بیان کرد: اختصاص آب به کشت محصولات گلخانه‌ای مورد تاکید و اولویت مهم وزارت جهادکشاورزی است که معاون امور زراعت این وزارتخانه نیز در سفر اخیر خود به میاندوآب به اختصاص آب برای اینگونه محصولات تحت هر شرایط مکانی تاکید کرد.
وی گفت: تخصیص آب برای اینگونه طرح‌ها نقش مهمی در ترغیب و تشویق سرمایه‌گذاران به راه‌اندازی طرح خود با استفاده از سرمایه شخصی خواهد داشت.
هم اکنون ۱۷۳ واحد صنعتی در شهرک صنعتی میاندوآب وجود دارد که ۱۲۵ واحد دارای پروانه بهره برداری است؛ از این تعداد ۸۷ واحد فعال و ۳۸ واحد نیز غیرفعال است که امسال ۱۰ واحد دیگر با تغییر کاربری و سرمایه‌گذاری جدید به چرخه تولید باز می‌گردد که در امر اشتغال شهرستان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

میاندوآب یکی از مناطق صنعتی مهم آذربایجان غربی به شمار می رود.

۹۸۷۱/‏۶۱۸۵/‏۳۰۷۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اشتغال رونق تولید میاندوآب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۶۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات استان همدان، گفت: سال گذشته حدود ۱۲۰ واحد تولیدی مورد بازدید و بررسی قرار گرفت و حدود ۳۰۰ مشکل را در سطح واحدهای تولیدی شناسایی و برطرف شد. - اخبار استانها -

ابوالفضل برات‌زاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، در آستانه هفته کارگر ضمن تبریک این مناسبت به جامعه کارگری استان و خانواده‌هایشان، اظهار داشت: در این ایام 80 عنوان برنامه در حوزه‌های فرهنگی، ورزشی، سیاسی، خدمت‌رسانی و جهاد تبیین در استان برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: یکی از برنامه‌های شاخص این هفته ویژه برنامه گرامیداشت بسیج کارگران و کارخانجات، گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کارگر استان است که در آن از هر شهرستان یک خانواده شهید و پنج فرمانده پایگاه مقاومت موفق تقدیر می‌شود، همچنین پیاده‌روی 200 نفر از بسیجیان کارگری استان از مسیر مریانج به امامزاده محسن همراه با برنامه‌های جانبی پیش‌بینی شده است.

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات استان همدان گفت: در طول هفته بسیج کارگری پویش "من کارگر ایرانیم" را در فضای مجازی همزمان با سراسر کشور داریم که در راستای فرهنگ‌سازی و شعار سال انجام می‌شودف ضمن اینکه در سطح حوزه‌های مقاومت و پایگاه‌های بسیج برنامه‌های ورزشی، مسابقات قرآنی، مسابقات فرهنگی برای خانواده‌های کارگران و تجلیل از کارگران نمونه انجام خواهد شد.

برات‌زاده با بیان اینکه مهمترین برنامه‌های ما در طول سال در دو بخش مهم انجام می‌شود، افزود: در بخش نخست در راستای تحقق ارتش ده‌ها میلیونی و بسیج در کار و تولید استان است که 67 پایگاه بسیج در سطح واحدهای تولیدی و خدماتی در استان با بیش از 21 هزار بسیجی فعال است.

وی عنوان کرد: در بخش دوم در راستای کمک به جامعه اسلامی است برنامه‌هایی را برای خدمت‌رسانی و کمک به تولید استان در سطح پایگاه‌ها و حوزه‌های مقاومت انجام می‌دهیم که مهمترین آن کمک به رفع موانع تولید با حضور در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان است و در طول سال گذشته حدود 120 واحد تولیدی را مورد بازدید و بررسی قرار دادیم و حدود 300 مشکل را در سطح واحدهای تولیدی شناسایی کردیم.

برات زاده بیان کرد: به روش‌های مختلف در صدد رفع موانع تولید بودیم بسیجیان در سطح پایگاه‌های مقاومت بر آمدیم ضمن اینکه تشکیل گروه‌های جهادی را در واحدهای تولید خدماتی با برگزاری شیفت ایثار و بدون دریافت حقوق توسط بسیجیان داشتیم.

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات استان همدان کمک به رفع محرومیت در سطح جامعه را از دیگر اقدامات مهم این جامعه بر شمرد و افزود: از جمله این اقدامات مرمت و بازسازی منازل در روستاها و کارخانجات، توزیع بسته‌های معیشتی و غیره بوده است.

وی گفت: طرح "شهید برونسی" در راستای فرهنگ‌سازی تولید، توزیع و مصرف کالاهای ایرانی در سطح واحدهای تولیدی در حال انجام است. از کارهای عمده این حوزه بازدید اقشار و آشنایی آنها از واحدهای تولیدی موفق استان داریم تا بریا مصرف کالای داخل استان تشویق و ترغیب شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • نیروگاه اتمی بوشهر بیش از ۶۵ میلیون مگاوات ساعت برق تولید کرد
  • انعقاد قرارداد تسهیلات ۴۵۰ هزار واحد مسکونی