Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-19@21:19:21 GMT

درباره «فناوری نمونه‌سازی سریع» بیشتر بدانید

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۴۷۰۲۶

درباره «فناوری نمونه‌سازی سریع» بیشتر بدانید

«فناوری نمونه‌سازی سریع» نام کتابی نوشته محمدرضا فروغی و سیدعلی موسوی است که جهاد دانشگاهی اصفهان به‌تازگی آن را منتشر کرده است.
به گزارش ایسنا-منطقه اصفهان، از چاپگرهای سه‌بعدی، اغلب می‌توان به‌عنوان «انقلاب صنعتی سوم» نام برد. این فناوری، مزایای زیادی نسبت به تولید سنتی دارد و کاربران را قادر می‌سازد که در یک ‌زمان، سریعاً با استفاده از مدل کامپیوتری، به خلق اشیای سه‌بعدی بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
نمونه‌سازی سریع، شامل نوآوری، پیشرفت و برنامه‌های کاربردی است که به بررسی زمینه جدیدی از تولید افزایشی پرداخته و استفاده از چاپگر سه‌بعدی، برای درست کردن قطعات نمونه را مورد بررسی قرار می‌دهد.  
کتاب «فناوری نمونه‌سازی سریع» به یک جمع‌بندی کلی از فناوری نمونه‌سازی سریع می‌پردازد که شامل روش‌های در حال ظهور و موجود در این فناوری برای استفاده از طیف گسترده‌ای از برنامه‌های کاربردی تولید است و بر مزایای استفاده از هر روش با استفاده از منابع خاص نیز تأکید دارد.
این کتاب به تشریح بسیاری از فرایندهای توسعه‌یافته با استفاده از مواد مختلف اعم از فلزات، پلاستیک‌ها و کامپوزیت‌ها برای قطعات مختلف می‌پردازد.    کتاب، از 13 فصل تشکیل‌شده است. در فصل اول با ساختار و خواص مواد آشنا می‌شوید؛ سپس مقدمه‌ای بر نمونه‌سازی سریع در فصل دوم ارائه‌شده است. به دلیل کاربرد وسیع مواد اولیه پلیمری در این فناوری، در فصل سوم به پلیمرهای نوری (فتوپلیمرها) اشاره‌شده است. جهت شکل‌گیری این نوع پلیمرها و سخت شدن سریع آن‌ها، نیاز به لیزر است، ازاین‌رو در فصل چهارم کاربرد لیزر در نمونه‌سازی سریع آورده شده است. در فصل پنجم به فرایندهای زنجیره‌ای نمونه‌سازی سریع اشاره‌شده و روش‌های مدل‌سازی و انواع نرم‌افزارهای کاربردی در این حوزه در فصل ششم توضیح داده شده‌اند.
سیستم‌های نمونه‌سازی سریع، بر پایه‌های مذاب، جامد و پودری بنا نهاده شده که به ترتیب در فصول هفتم، هشتم و نهم مورد بحث قرار گرفته‌اند. مواد اصلی در شاخه‌های مختلف قرار گرفته‌اند که شامل پلیمرها، فلزات، آلیاژها و سرامیک‌ها هستند؛ در فصل دهم درباره این مواد مطالبی آمده است. در فصول یازدهم و دوازدهم کاربردهای این فناوری در صنایع مختلف آورده شده و در نهایت کاربرد فناوری نمونه‌سازی سریع در علوم پزشکی به‌صورت تخصصی، آورده شده است. فصل سیزدهم نیز به راهنمای کاربردی نمونه‌سازی سریع در محیط نرم‌افزار CATIA پرداخته است.
نویسندگان این کتاب، محمدرضا فروغی و سید علی موسوی هستند که آن  را در 478 صفحه نگاشته‌اند و انتشارات جهاد دانشگاهی واحد اصفهان نیز آن را منتشر کرده است. عبارت «ورود به آینده‌ای آسان با فناوری نمونه‌سازی سریع» که در صفحات آغازین کتاب آمده، نشانگر اهمیت و ارزش مباحث مطرح‌شده در کتاب است.
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال انقلاب علوم پزشکی فلزات فناوری نرم افزار قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۷۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت

مدیرکل نظام تامین و تجاری‌سازی فناوری وزارت نفت گفت: مبنای فعالیت بخش مهندسی شرکت نفت در دولت سیزدهم حمایت از تولید است، چنانچه شرکت‌های دانش بنیان طرف قرارداد این وزارتخانه از ۱۵۰ به ۶۶۶ شرکت و مبلغ قراردادی آن‌ها نیز به ۳۸۶ میلیون دلار (هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان) رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، غلامرضا خوانساری، مدیرکل نظام تامین و تجاری‌سازی فناوری وزارت نفت با اشاره به افزایش حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در دولت سیزدهم افزود: بنا داریم خرید‌های خارجی را کمرنگ کنیم و در این راستا واردات ۲۵۰ کالا ممنوع اعلام شد.

وی گفت: از شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در توسعه میادین و احیای چاه‌های نفت استفاده شده است، چنانچه ۳۰ حلقه چاه کم‌بازده را به شرکت‌های دانش بنیان دادیم.

خوانساری خاطرنشان‌کرد: ۸۵ درصد از کالا‌های مورد نیاز صنعت نفت بومی‌سازی شده است و ۱۵ درصد باقی مانده نیز توجیه تجاری سازی ندارد.

این مقام مسوول وزارت نفت ادامه‌داد: در دولت، کارگروه صادرات خدمات فنی مهندسی شکل گرفته و سبب شده که از وارد کننده به صادرکننده تبدیل شویم و با کشور‌های مانند ونزوئلا، روسیه، چین، عراق و سوریه مبادلات تجاری داشته باشیم.

وی با اشاره به پالایشگاه‌های فرا سرزمینی گفت: در تلاشیم با پتروشیمی ونزوئلا قرارداد همکاری امضا و همچنین نسبت به بازسازی فاز ۲ پالایشگاه «ال پالیتو» ونزوئلا اقدام کنیم. در سوریه نیز پس از نتیجه رسیدن پالایشگاه «حمص»، دو پالایشگاه دیگر را نیز مد نظر داریم.

مدیرکل نظام تامین و تجاری‌سازی فناوری وزارت نفت اظهار داشت: همچنین در آفریقای جنوبی و عراق هم منتظر خبر‌های خوب در حوزه صادرات محصولات دانش بنیان هستیم.

دیگر خبرها

  • توجه بیشتر به مشاهیر ادبی در نمایشگاه کتاب به گردشگری ادبی کمک می‌کند
  • «تاریخ سازی» با «تاریخ شفاهی»
  • اختصاص فضای بیشتر به نمایشگاه کتاب با توسعه مصلی
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • کتاب های عجیب و غول پیکر یک کشیش! (+عکس)
  • ضرورت رسیدگی سریع‌تر به سیل‌زدگان مناطق جنوبی کشور
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد هارد دیسک/ اولین هارد یک گیگابایتی ۲۵۰ کیلوگرم وزن داشت!
  • تبدیل داده‌ها به صدا/ ذخیره‌سازی امن و سریع اطلاعات در حافظه کوانتومی
  • ناسا در پی راه سریع‌تر و ارزان‌تر برای انتقال نمونه‌های مریخ به زمین