Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از رشت، نحوی نژاد مدیرکل بهزیستی استان گیلان در نشست مشترک با اعضای شورای شهر رشت اظهار داشت: مسائل و موضوعات بهزیستی گیلان متعدد است و ما به تنهایی قادر به حل آنها نیستیم بلکه با هم‌افزایی نیروها و امکانات همه باید تلاش کنند تا این مسائل یک به یک مورد بحث و بررسی قرار گرفته و حل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی به تجربه موفق شهرهای بزرگ جهان که دارای مدیریت یکپارچه هستند اشاره کرد و گفت: متاسفانه شهرهای ما در ایران فاقد مدیریت یکپارچه هستند و شهرداری‌ها متولی همه مسائل و موضوعات شهر نیستند.   نحوی‌نژاد سپس وجود اورژانس اجتماعی در بهزیستی گیلان را فرصتی مطلوب برای ایجاد همکاری‌ها و تعاملات بین دستگاه‌های مختلف عنوان کرد و اذعان داشت: باید از این پتانسیل موجود حوزه خدمات شهری و مسائل اجتماعی به خوبی استفاده شود.   وی با اشاره به اینکه هم اکنون بهزیستی گیلان ۴۶ هزار معلول را زیر پوشش دارد، گفت: بیش از ۱۸ هزار خانوار بی سرپرست در شهر رشت و همچنین بیش از شش هزار خانوار از خدمات بهزیستی استفاده می کنند.    نحوی نژاد افزود: در شهر رشت ۲۳ کمپ داریم که معتادان را پذیرش و بازپروری می کنند، تاکید کرد باید برای دوران بازگشت این معتادان برنامه ریزی گردد تا دوباره به اعتیاد بر نگردند.   وی ساماندهی کودکان کار، کودکان خیابانی و متکدیان را نیز مورد تاکید قرار داد و افزود: در این زمینه ما دست کمک به سوی همه مسوولان دستگاه های اجرایی دراز می کنیم.   مدیرکل بهزیستی استان گیلان دستفروشی را یکی از معضلات و آسیب‌های امروزی جامعه ما عنوان کرد و ادامه داد: هرچند درگیری گاهی اوقات اجتناب ناپذیر می‌شود اما باید نهایت ظرافت را در برخورد با پدیده دستفروشی به خرج داد تا خدای ناکرده مسائل اجتماعی دیگر و تبعات سوء ایجاد نکند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اعتیاد بهزیستی پوشش جامعه کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۷۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی دو هزار و ۶۱۳ کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان

معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی اصفهان با اشاره به شناسایی ۲ هزار و ۶۱۳ کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان گفت: حدود ۴۷۷ نفر کودک از خدمات ۱۳ مرکز روزانه توانبخشی طیف اوتیسم استفاده می‌کنند.


پژمان پورشبانان افزود: یک مرکز شبانه روزی بستری موقت برای این بیماران فعال است، اما سیاست بهزیستی مبنی بر افزایش مراکز شبانه روزی نیست، زیرا معتقد به استفاده از مراکز روزانه و آموزش از طریق خانواده است.


وی گفت: براساس بررسی‌ها شمار این اختلال در حال افزایش و در پسر‌ها چهار برابر بیشتر از دختر‌ها رخ می‌دهد.
معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی اصفهان ادامه داد: در کنار ارائه خدمات مراکز بهزیستی، روش‌های متمرکز فردی و چهره به چهره و در برخی موارد برگزاری کلاس دو یا سه نفره به صورت گفتار درمانی و کار درمانی با هدف بهبود فرد صورت می‌گیرد.


وی گفت: سن ۲ تا ۵ سالگی دوران طلایی یک فرد اوتیسمی است که باید مداخلات درمانی و آموزشی برای فرد انجام شود که این امور از سال ۱۳۸۰ وارد فرایند توانبخشی بهزیستی و از آن زمان این اختلال درمان می‌شود.


پورشبانیان با اشاره به اینکه عمده برنامه‌های آموزشی بهزیستی متمرکز بر ایجاد تعاملات اجتماعی فرد است، بیان داشت: یکی از روش‌ها برنامه جامع (ABA) است که حوزه‌های مختلفی از جمله مهارت‌های آموزشی، مهارت‌های اجتماعی، شناخت، کارکرد‌های اجرایی، حرکت، مهارت‌های انطباقی، بازی و زبان را شامل می‌شود که اگر به تعداد ساعات لازم انجام شود، برای یک کودک مبتلا به اوتیسم کافی است و این کودکان نیازی به شیوه‌های دیگر ندارند.
اختلال طیف اوتیسم یک اختلال نورولوژیکی است که خودش را در سال‌های اولیه رشد کودک نمایان می‌کند.
این اختلال در بیماران اوتیستیک موجب می‌شود که مغز فرد مبتلا به اوتیسم نتواند در زمینه رفتار‌های اجتماعی و مهارت‌های ارتباطی به‌درستی عمل کند و مزاحم او برای یادگیری چگونگی ارتباط و تعامل با دیگران به طور اجتماعی می‌شود.
کودکان و بزرگسالان دارای اختلال طیف اوتیسم در زمینه ارتباط کلامی و غیر کلامی، مهارت‌های شناختی معمول، رفتار‌های اجتماعی، فعالیت‌های سرگرم‌کننده و بازی دارای مشکل می‌باشند

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • شناسایی دو هزار و 613 کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان
  • شناسایی دو هزار و ۶۱۳ کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان
  • برخورد قاطع با پیمانکاران متخلف
  • ماجرای خروج کودکان کار اتباع از تهران
  • کودکان کار اتباع از تهران می‌روند
  • تاکید رئیس سازمان بهزیستی بر لزوم اجرای همه جانبه طرح «خانواده میزبان»
  • آغاز رژه پیاده و موتوری روز ارتش در گیلان
  • آموزش نماز به کودکان نیازمند برنامه‌ریزی اصولی است
  • اجرای طرح ساماندهی وانت‌های میوه فروش از ۱۵ اردیبهشت در سنندج
  • لزوم حمایت از پلیس برای برخورد با پدیده بدحجابی