Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر رضا ملک زاده پنجشنبه در حاشیه نشست علمی با استادان و دانشجویان علوم پزشکی شیراز در دانشکده پزشکی شیراز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: ما بارها نسبت به اثرات مخرب پارازیت‌ها بر سلامت انسان و جامعه هشدار داده‌ایم، بررسی‌های خیلی کاملی در زمینه این تأثیر گذاری صورت گرفته و گزارش های دقیق هم برای مسئولانی که در این زمینه تصمیم گیر هستند ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: در مورد تأثیر پارازیت‌ها بر سرطان‌ها و سایر بیماری‌ها تردیدی نیست و گزارش کامل این موارد هم به مسئولان داده شده است.

سابقه تأکیدات دکتر ملک زاده در باره تأثیر پارازیت‌ها

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیش از این نیز در دوم دی ماه سال ۹۵ در حاشیه رونمایی از سامانه و بانک اطلاعاتی جامع سرطان در شیراز به خبرنگار ایرنا گفت: چون در ابتدا اطلاعات کاملی نداشتیم که پارازیت‌ها سرطان زا هستند یا خیر، اظهارنظر نمی‌کردیم اما مطالعات اولیه اخیر نشانگر آن است که این امواج و پارازیت‌ها عوارض دارند و در ابتلا به سرطان موثرند.

ملک زاده اظهار داشت: علاوه بر اینکه امواج و پارازیت‌ها ممکن است باعث ایجاد سرطان شود، می‌تواند عوارض دیگری هم برای سلامتی داشته باشد و می‌تواند در شیوع بیشتر سرطان در کشور ما هم تأثیر گذار باشد.

معاون وزیر بهداشت در ادامه گفت: علاوه بر پارازیت‌ها و امواج، گرد و غبارها و ریزگردهایی که از کشور عراق می‌آید، نیز از جمله عواملی است که در ابتلا به سرطان نقش دارد اما هنوز میزان تأثیر آنها به روشنی معلوم نیست، هنوز مطالعات دقیقی دراین زمینه انجام نشده است، اما مطالعات اولیه نشان می‌دهند که این عوامل در ابتلا به سرطان نقش دارند.

مردم در مایکروفر

عضو شورای اسلامی شهر شیراز نیز سال گذشته در صحن علنی شورای اسلامی شیراز موضوع تأثیر گذاری پارازیت ها را مطرح کرد و گفت: شیراز، پیشگام ارسال بالاترین میزان امواج پارازیت در کشور است.

سید عبدالرزاق موسوی ۱۷ اردیبهشت سال ۹۷ در صحن شورای شهر شیراز با اشاره به اینکه بر اساس گزارش‌ها شیراز بالاترین میزان امواج پارازیت را در کشور دارد، وجود پارازیت با میزان بالای امواج مایکروویو، شیراز را به دستگاهی مانند مایکروفر تبدیل کرده که در حال پخت و پز مردم این شهر است.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز افزود: حفظ و حراست از سلامت جسمی و روانی شهروندان شیرازی امر بسیار مهمی است و وجود پارازیت شدید در این شهر موجب نگرانی استادان دانشگاه علوم پزشکی و نخبگان این استان شده است.

موسوی ادامه داد: آسیب جسمی غیر قابل جبران امواج پارازیت در شیراز موجب نگرانی اهالی این شهر شده بگونه‌ای که متخصصان و پزشکان بارها در مورد پیامدها و تبعات آن و احتمال بروز انواع سرطان، سقط جنین و عقیم شدن مردان هشدار داده‌اند.

وی اضافه کرد: طرح این موضوع مهم در نشست شورا و دادن هشدار از پیامدهای ناگوار آن به درخواست متخصصان، شهروندان و نخبگان این شهر صورت گرفته و پیش از این نیز بارها به دلیل وجود میزان بالای پارازیت در شیراز در مجامع علمی و عمومی صحبت و در این مورد ابراز نگرانی شده است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، امور حقوقی و املاک شورای شهر شیراز ادامه داد: امیدواریم مسئولان و اعضای شورای شهر جدا از جهت گیری و مصلحت اندیشی سیاسی، برای صیانت از سلامت مردم راهکاری اصولی بیاندیشند.

موسوی گفت: از علما، استاندار فارس و مسئولان دادگستری این استان درخواست می‌کنیم هر چه زودتر به این موضوع رسیدگی کنند و اقدام لازم را در این زمینه انجام دهند.

واکنش نمایندگان شیراز به موضوع پارازیت

بهرام پارسایی و علی اکبری، دو نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی نیز پیشتر هر کدام جداگانه اظهار نظرهایی پیرامون تشعشعات رادیویی و اثرات آن بر سلامت انسان داشتند و خواستار رسیدگی علمی به موضوع بودند.

۶۱۱۳ /‏۱۸۷۶‬

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بهداشت شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۷۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان هپاتیت سی رایگان شد + جزئیات

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حسین فرشیدی از برنامه وزارت بهداشت برای شناسایی و درمان موارد ابتلا به هپاتیت سی برای حذف این بیماری در کشور خبر داد و اظهار کرد: هپاتیت C نوعی بیماری ویروسی است که علت اصلی بیماری مزمن کبدی بوده و می‌تواند به سیروز، سرطان کبد و مرگ منجر شود.

بیشتر بخوانید: هشدار وزارت بهداشت به مادران باردار

وی افزود: تصمیم گرفتیم در سال جاری افراد مبتلا به هپاتیت سی را شناسایی کنیم و در همین راستا در مرحله اول مراقبان سلامت به امر پیگیری و شناسایی افراد پرخطر و پزشکان عمومی در مراکز بهداشتی به تشخیص این بیماری خواهند پرداخت.

فرشیدی ادامه داد: پس از انجام تست‌های تشخیصی در صورت ابتلای افراد به هپاتیت C، بیمار به بخش‌های درمانی ارجاع داده می‌شود. درمان بیماران هپاتیت سی به این روش نیز برای بیماران هزینه‌ای ندارد و رایگان شده است.

تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار مبتلا در ایران

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره آمار ابتلا به هپاتیت سی در کشور گفت: تخمین زده می‌شود که حدود ۲۰۰ هزار نفر بیمار مبتلا به هپاتیت سی در کشور داشته باشیم.

درمان همه مبتلایان تا دو سال آینده

فرشیدی با بیان اینکه با استفاده از داروها، درمان این بیماری قطعی خواهد بود؛ ادامه داد: هدفگذاری کرده‌ایم که ظرف دو سال آینده همه افراد مبتلا را درمان کنیم و داروی درمان این بیماری نیز به میزان موردنیاز تأمین شده است.

شایع‌ترین راه انتقال ویروس هپاتیت C

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره راه‌های انتقال ویروس هپاتیت سی بیان کرد: تزریق خون و فرآورده‌های خونی آلوده و رابطه جنسی از شایع‌ترین راه‌های انتقال این ویروس هستند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1227901 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • افزایش ظرفیت پزشکی یکی از ضروریات کشور است
  • افزایش چشمگیر آمار سرطان در استان
  • تب دنگی جان بیش از هزارو ۶۰۰ برزیلی را گرفت
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد + جزئیات
  • سقوط آزاد کاهش رشد جمعیت متوقف شد | واکسیناسیون سرطان دهانه رحم انجام می‌شود | برنامه کنترل سقط جنین در کشور
  • عوامل خطرزای سرطان در زندگی روزمره
  • کاهش رشد جمعیت متوقف شده است/ آغاز پویش ملی سرطان
  • کاهش تولد نوزادان با بیماری‌های قابل پیشگیری
  • عوامل خطرزای سرطان در زندگی روزمره را بشناسید
  • تزریق واکسن هپاتیت سی در سال جاری/ آغاز غربالگری یکی از سرطان‌ها به زودی