Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی هادی چگنی صبح امروز پنجشنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه لرستان با بیان اینکه لرستان در بحث مهاجرت رتبه اول کشور را دارد، اظهار داشت: سالانه حدود ۱۲ هزار نفر از استان مهاجرت می کنند.

وی با اشاره به ظرفیت های مهم کشاورزی لرستان، گفت: از حدود ۱۳ میلیارد متر مکعب آب ۹ میلیارد متر مکعب در استان تولید می شود و ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون متر مکعب از استان های همجوار تولید می شود و به صورت رواناب از لرستان خارج می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۶ سد در لرستان وجود دارد و این در حالیست که حجم ذخیره آب آنها بسیار کم است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان با بیان اینکه از این میزان فقط یک میلیارد متر مکعب آب در استان استفاده می شود، گفت: ۱۶ سد در لرستان وجود دارد و این در حالیست که حجم ذخیره آب آنها بسیار کم است و اگر سدهایی مانند معشوره اجرایی می شد شرایط استان از نظر منابع ذخیره آب خیلی بهتر بود.

چگنی با بیان اینکه لرستان گلوگاه انتقال انرژی بوده و خطوط لوله نفت و گاز زیادی از استان عبور می کند و این در حالیست که تنها خسارت های این خطوط را در استان داریم، گفت: نرخ مشارکت اقتصادی لرستان نیز ۳۶ درصد بوده و این عدد از میانگین کشوری پایین تر است.

وی با اشاره به نرخ بالای بیکاری در لرستان، افزود: این عدد در لرستان ۱۳ و نیم درصد است و میانگین کشور ۱۲ درصد است.

درآمد سرانه در لرستان پایین و نرخ تورم بالا است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان با اشاره تدوین برنامه عملیاتی توسعه لرستان، بیان داشت: همچنین فرصت های اقتصادی در لرستان بررسی شده که در نهایت ۹۴ مورد امکان سنجی شده است.

چگنی با اشاره به استفاده نامطلوب از منابع آبی به دلیل اجازه ندادن وزارت نیرو، عنوان کرد: در جریان سیلاب وزارت نیرو اجازه تخصیص آب را به استان داد که البته تا حدودی دیر شده است.

وی با بیان اینکه درآمد سرانه در لرستان پایین و نرخ تورم بالا است، گفت: متاسفانه ظرفیت های استان به فعلیت نرسیده و باید زمینه سرمایه گذاری بخش خصوصی در استان فراهم شود.

۷۵۰ کیلومتر لوله انتقال نفت در لرستان وجود وارد و یک پالایشگاه نداریم

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان با تاکید بر اینکه مهم ترین مطالبه لرستان تخصیص آب است که اخیراً به این نتیجه رسیده اند که حل شود، تصریح کرد: الان موقع چاره اندیشی وزارت نیرو است.

چگنی با بیان اینکه در این رابطه یک کمیته تشکیل و نیاز آبی استان تعیین شده است، افزود: اگر سد معشوره عملیاتی می شد ما خیلی از خسارت های سیلاب را نداشتیم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ۷۵۰ کیلومتر لوله انتقال نفت در لرستان وجود وارد و یک پالایشگاه نداریم، گفت: متاسفانه وزارت نفت به دلایل مختلف به لرستان خوراک پالایشگاه نمی دهد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان با بیان اینکه بنیاد مستضعفان پروژه های خود را در استان عملیاتی نمی کند، افزود: لرستان به لحاظ زیرساخت ها دارای مشکلات فراوانی است.

چگنی با بیان اینکه اگر زیرساخت ها ایجاد نشود بخش خصوصی در لرستان سرمایه گذاری نمی کند، بیان داشت: توسعه مشارکت عمومی و خصوصی، ایجاد مشوق های سرمایه گذاری و مالیاتی و … در استان باید مورد توجه قرار گیرد.

منابع پروژه راه آهن لرستان تامین شود

وی با تاکید بر اینکه برای ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک باید عرصه آن ساماندهی شود، تصریح کرد: قرارداد آن به میزان ۶۹ میلیارد تصویب شده و بخشی از آن پرداخت شده و نیاز بوده که ۲۲ میلیارد تومان باقی مانده آن نیز پرداخت شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان در رابطه با پروژه راه آهن بروجرد و دورود - خرم آباد گفت: منابع این پروژه‌ها باید تامین شود.

تاکنون ۷۰۰ میلیارد اعتبار جبران خسارت اختصاص یافته که از این میزان نیز ۶۵ درصد تخصیص یافته است

چگنی با اشاره به مطالبه ۳۰ میلیارد تومانی طرح توسعه فرودگاه خرم آباد، افزود: در جریان سیلاب، لرستان ۸ هزار میلیارد خسارت دیده که از این میزان ۷۰۰ میلیارد تا کنون اختصاص پیدا کرده و از این میزان نیز ۶۵ درصد تخصیص یافته است.

وی با تاکید بر اینکه راهها، زیرساخت ها و … مناطق سیل زده به صورت موقت ایجاد شده است، گفت: همچنین اعتبار ساختمان جدید استانداری برای تکمیل نیاز بوده که باید تامین شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان در ادامه با تاکید بر لزوم رفع مشکلات مربوط به صندوق توسعه ملی، گفت: همچنین مشکلات اعتباری لاستیک سازی خرم آباد از طریق بانک عامل باید رفع شود.

چگنی همچنین با تاکید بر ضرورت تعیین تکلیف واحدهای در تملک بانک ها، افزود: عدم تامین و ابلاغ ۱۵۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی یکی دیگر از مشکلات موجود در استان است.

کد خبر 4669788

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۷۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منظور: اقتصاد ایران در اوج تحریم‌ها رشد ۶ درصدی را تجربه کرد

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: با بیان اینکه مشارکت مردم و تحول در تعامل دولت و تولیدکنندگان لازمه تحقق جهش تولید است گفت: اقتصاد کشور رشد نزدیک به  ۶ درصدی دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دامغان، داود منظور امشب در نشست با فعالان اقتصادی و سرمایه گذاری شهرستان دامغان که با حضور نماینده مجلس و فرماندار این شهرستان در محل سالن جلسات مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه دامغان برگزار شد با اشاره به نام سال که نشان دهنده جایگاه تولید در اقتدار و آینده کشور است، اظهار داشت: باید بررسی شود چه کنیم که امسال جهش تولید محقق شود و مهمتر از آن چه کنیم که مشارکت مردم این جهش تولید را رقم بزند، طبیعتاً سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی غیر دولتی باید در این مسیر بیشترین نقش را ایفا کنند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور تصریح کرد: پشتیبانی نظام بانکی و ارزی، تسهیل گری وزارتخانه‌ها، تسهیل در فرآیندهای نظام اداری برای تولید‌کنندگان، استفاده از ظرفیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، افزایش میزان نقش دانش در تولید با توجه به دانش بنیان‌ها نیز از جمله مهمترین وظایف دولت در تحقق این مهم است.

منظور گفت: فعالان عرصه تولید و سرمایه‌گذاری بهترین مشاوران دولت در تحقق جهش تولید با مشارکت مردم هستند.

وی خاطرنشان کرد: شما فعالان عرصه تولید و سرمایه‌گذاری بهترین مشاوران دولت در تحقق این اهداف هستید، افق کار و این تحول را برای خلق حماسه‌ای اقتصادی که جهش تولید را ایجاد کند، شما بهتر از هرگروهی می‌توانید هدایت کنید.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور اضافه کرد: اینجانب در سفر به همه استان‌ها و شهرستان‌ها نشست با فعالان اقتصاد و تولید و آشنایی از نزدیک با مسائل دغدغه‌ها و مشکلات آنها را در رئوس برنامه‌های خود قرار داده‌ام؛ به واقع نقش ما و شما مکمل یکدیگر است و با این تعامل سازنده یک مشارکت عمومی و خصوصی شکل می‌گیرد، نتیجه این همفکری، همراهی و همکاری علی رغم همه فشارهای دشمنان، تحریم‌ها و محدودیت های موجود ان‌شاالله به جهش تولید تبدیل خواهد شد.

منظور با اشاره به توفیقات دولت سیزدهم در عرصه زیربنای اقتصادی و رشد قریب به 6 درصدی اقتصاد کشورمان در سال 1402 با وجود همه تحریم‌ها و فشارها، گفت: رشد اقتصادی عربستان در سال گذشته  1.7، در پاکستان 1 درصد و عراق منفی بوده،کشورهایی مثل عربستان که نه تنها با تحریم روبرو نیستند بلکه به آنها کمک می‌شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به بخشی از سفر امروز خود به دامغان و افتتاح کارخانه بزرگ فروسیلیس در این شهرستان، افزود: کارخانه فروآلیاژپارس نمونه ارزشمند و مهمی است که به جای صادرات مواد خام معدنی برای کشور تولید ارزش افزوده و ثروت می‌کند و ارزآور است؛ اینکه از خام‌فروشی به سمت صنایع تبدیلی اشتغالزا و ارزآور و از تولید سنتی به سمت استفاده از توان علمی و دانش بنیان‌ها پیش می‌رویم، گامی مهم در زمینه جهش تولید است.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: وقتی به لطف دلاورمردان کشورمان و فناوری بومی موشک هایپرسونیک و کروز قدرتمند تولید می‌شود و گنبد آهنین را روی سر صهیونیست‌ها خراب کند حاصل همین نگاه و تفکر است و باید در حوزه‌های دیگر همچون کشاورزی ارگانیک مبتنی بر دانش روز ، سیستم‌های نوین آبیاری، معادن و فرآوری محصولات آن ، صنایع دارویی و هسته‌ای و نانو و دیگر حوزه‌ها بیش از پیش به‌کار گرفته شود.

انتهای پیام/362/

دیگر خبرها

  • منظور: اقتصاد ایران در اوج تحریم‌ها رشد ۶ درصدی را تجربه کرد
  • اسکواش استان همدان رتبه پنجم کشور را در سال ۱۴۰۲ کسب کرد
  • ۴۰۰۰ همت برای تحقق نرخ رشد ۸ درصدی در اقتصاد کشور نیاز است
  • تحقق ۸۷ درصدی تعهدات نهضت ملی مسکن در روستاهای لرستان
  • تحقق ۸۷ درصدی تعهدات نهضت ملی مسکن در روستا‌های لرستان
  • پایش۸۲ درصدی جامعه هدف آذربایجان غربی در طرح پایش ملی سلامت
  • کاهش ۱۴ درصدی نرخ تورم لرستان
  • کسب رتبه دوم همدان در احداث خوابگاه‌های دانشجویی کشور
  • انتقال خون لرستان سه رتبه نخست کشوری را کسب کرد
  • کاهش ۱۷ درصدی مقرری بگیران بیمه بیکاری