Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@10:04:02 GMT

درباره «فناوری نمونه‌سازی سریع» بیشتر بدانید

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۴۸۱۷۵

درباره «فناوری نمونه‌سازی سریع» بیشتر بدانید

«فناوری نمونه‌سازی سریع» نام کتابی نوشته محمدرضا فروغی و سیدعلی موسوی است که جهاد دانشگاهی اصفهان به‌ تازگی آن را منتشر کرده است.

به گزارش ایسنا، از چاپگرهای سه‌بعدی، اغلب می‌توان به‌ عنوان «انقلاب صنعتی سوم» نام برد. این فناوری، مزایای زیادی نسبت به تولید سنتی دارد و کاربران را قادر می‌سازد که در یک ‌زمان، سریعاً با استفاده از مدل کامپیوتری، به خلق اشیای سه‌بعدی بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نمونه‌سازی سریع، شامل نوآوری، پیشرفت و برنامه‌های کاربردی است که به بررسی زمینه جدیدی از تولید افزایشی پرداخته و استفاده از چاپگر سه‌بعدی، برای درست کردن قطعات نمونه را مورد بررسی قرار می‌دهد.  

کتاب «فناوری نمونه‌سازی سریع» به یک جمع‌بندی کلی از فناوری نمونه‌سازی سریع می‌پردازد که شامل روش‌های در حال ظهور و موجود در این فناوری برای استفاده از طیف گسترده‌ای از برنامه‌های کاربردی تولید است و بر مزایای استفاده از هر روش با استفاده از منابع خاص نیز تأکید دارد.

این کتاب به تشریح بسیاری از فرایندهای توسعه‌یافته با استفاده از مواد مختلف اعم از فلزات، پلاستیک‌ها و کامپوزیت‌ها برای قطعات مختلف می‌پردازد. 

کتاب، از 13 فصل تشکیل‌ شده است. در فصل اول با ساختار و خواص مواد آشنا می‌شوید؛ سپس مقدمه‌ای بر نمونه‌سازی سریع در فصل دوم ارائه‌ شده است. به دلیل کاربرد وسیع مواد اولیه پلیمری در این فناوری، در فصل سوم به پلیمرهای نوری(فتوپلیمرها) اشاره‌ شده است. جهت شکل‌گیری این نوع پلیمرها و سخت شدن سریع آن‌ها، نیاز به لیزر است، ازاین‌ رو در فصل چهارم کاربرد لیزر در نمونه‌سازی سریع آورده شده است. در فصل پنجم به فرایندهای زنجیره‌ای نمونه‌سازی سریع اشاره‌ شده و روش‌های مدل‌سازی و انواع نرم‌افزارهای کاربردی در این حوزه در فصل ششم توضیح داده شده‌اند.

سیستم‌های نمونه‌سازی سریع، بر پایه‌های مذاب، جامد و پودری بنا نهاده شده که به ترتیب در فصول هفتم، هشتم و نهم مورد بحث قرار گرفته‌اند. مواد اصلی در شاخه‌های مختلف قرار گرفته‌اند که شامل پلیمرها، فلزات، آلیاژها و سرامیک‌ها هستند؛ در فصل دهم درباره این مواد مطالبی آمده است. در فصول یازدهم و دوازدهم کاربردهای این فناوری در صنایع مختلف آورده شده و در نهایت کاربرد فناوری نمونه‌سازی سریع در علوم پزشکی به‌صورت تخصصی، آورده شده است. فصل سیزدهم نیز به راهنمای کاربردی نمونه‌سازی سریع در محیط نرم‌افزار CATIA پرداخته است.

نویسندگان این کتاب، محمدرضا فروغی و سید علی موسوی هستند که آن را در 478 صفحه نگاشته‌اند و انتشارات جهاد دانشگاهی واحد اصفهان نیز آن را منتشر کرده است. عبارت «ورود به آینده‌ای آسان با فناوری نمونه‌سازی سریع» که در صفحات آغازین کتاب آمده، نشانگر اهمیت و ارزش مباحث مطرح‌ شده در کتاب است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چاپگرهای سه بعدی علوم پزشکی سیدعلی موسوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۸۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگری پوتین، ۲ عمارت و مسافران تایلند

خبرهایی از دو عمارت تاریخی، مواجهه با همشهری‌هایی که اهلی شدند، بازیگر شدن «پوتین» با هوش مصنوعی، اهمیت سعدی برای هندی‌ها، خبری از آماده‌سازی مصلی برای نمایشگاه کتاب، درباره کنسرت‌های عصرگاهی بانوان و چند چالش و... از جمله اخبار امروز فرهنگی هنری ایسنا بودند.

به گزارش ایسنا،‌ با نزدیک‌شدن به موسم حج تمتع، عربستان به بازدیدکنندگان و ساکنان این کشور نسبت به شرکت در حج آینده بدون کسب مجوزهای لازم هشدار جدی داد.

سرنوشت عمارت در اجاره عباس ایروانی چه می‌شود؟

بازداشت «عباس ایروانی» از گروه عظام با حکم دادگاه ویژه جرایم اقتصادی، سرنوشت عمارت قاجاری مسعودیه در تهران را که در اجاره هلدینگ او بود، با ابهام مواجه کرد. با این وجود، رئیس صندوق حفظ و احیا می‌گوید: «پروژه عمارت مسعودیه ربطی به شخص آقای ایروانی ندارد.»

سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد

کمیته پیگیری حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران از برچیده شدن سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله خبر داد.  

تخلفی که در «سنگلج» رخ داده است

یک کارشناس میراث فرهنگی گفت:‌ سنگلج حریم دارد و ساخت و ساز در جوار تماشاخانه سنگلج مطابق قانون تخلف است.

مواجهه با همشهری‌هایی که اهلی شدند!

امروز، روز جهانی «کمک به حیوانات» است؛ چیزی که قطعا همه ما آن را دوست داریم اما شاید چیز زیادی از فرهنگ کمک به حیوانات ندانیم. فرهنگ کمک کردن توصیه شده و زیباست اما اصلا بعید نیست که ما با کمک بی‌جا به دیگران آسیب بزنیم!

یادی از شکست آمریکا در طبس

کماندوهای آموزش‌دیده آمریکا در اواخر آذرماه سال ۱۳۵۸ عازم کشور مصر شده و در پایگاهی نزدیک قاهره مستقر شدند. فرمان اجرای این عملیات از سوی کارتر، رییس جمهور وقت آمریکا با اعلام کلمه رمز«بروید» صادر و در غروب روز پنجشنبه چهارم اردیبهشت ۱۳۵۸ این عملیات آغاز شد.

«پوتین» با هوش مصنوعی بازیگر شد

فیلم بیوگرافی جدید ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه که شخصیت اصلی آن را توسط هوش مصنوعی به نمایش می‌گذارد، در ماه سپتامبر اکران می‌شود.

چند عکس دیده‌نشده از هنرمندی که «مست عشق» را روی پرده ندید

فیلم سینمایی «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی سرانجام رنگ پرده را دید؛ فیلمی که هفت ماه پس از درگذشت فیلمبردارش مرتضی پورصمدی به اکران درآمده است.

روایت سخنگوی انجمن سینماداران از یک رکورد شکنی

چرا شادترین شاعر ایران سال‌ها نادیده گرفته شد؟

محمدعلی اسلامی ندوشن با یاد کردن از سعدی به عنوان شادترین شاعر ایران، سال‌ها پیش این پرسش را مطرح کرده که چه شد او طی ۷۰۰ سال، حاضرترین فرد در متن جامعه ایران بود و چه شد که طی ۵۰ سال آن‌طور که می‌بایست، به مقام او توجه نشد؟

اهمیت سعدی برای هندی‌ها

خبری از آماده‌سازی مصلی برای نمایشگاه کتاب

مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با بیان اینکه غرفه‌سازی برای ناشران در فضای شبستان مراحل پایانی خود را طی می‌کند، بیان کرد: آماده‌سازی زیرساخت‌های مورد نیاز در مصلای امام خمینی(ره) همچون غرفه‌های رفاهی و غرفه‌های اطلاع‌رسانی از  سه‌شنبه (چهارم اردیبهشت ۱۴۰۳) آغاز شده است.

الزام فرهنگ‌سازی برای کتاب‌های الکترونیکی

معرفی نامزدهای جایزه ادبیات داستانی زنان

فهرست ۶ عنوان کتاب به عنوان مدعیان دریافت جایزه ادبیات داستانی زنان در سال ۲۰۲۴ اعلام شد؛ موضوع بیشتر آثار این نویسندگان مهاجرت است.

ساناز سماواتی و حضور در نقشی کوتاه اما متفاوت در «نون خ»

ساناز سماواتی، بازیگر باسابقه سینما و تلویزیون که امسال با گروه «نون خ» در چندین قسمت همکاری داشت، می‌گوید: همیشه حضور خوب دلیل بر سکانس‌های طولانی نیست. به نظرم شخصیتی که ایفا کردم (تانیا)، هرچند کوتاه اما توانست در میان مردم دیده شود و همین برایم کافی است.

درباره کنسرت‌های عصر گاهی بانوان و چند چالش

بهار ایلچی (سرپرست گروه بانوان «ستاره قطبی (پلاریس)» و نوازنده پیانو و هارپ) در صحبتی درباره مشکلات برگزاری کنسرت‌های بانوان به نکاتی از جمله سانس برگزاری کنسرت‌های بانوان، تعداد نوبت‌های اجرایی که طی سال به این گروه‌ها اختصاص داده می‌شود، خدماتی که سالن‌ها به آنها ارائه می‌دهند، اجاره بهای سالن‌ها، ممنوعیت برگزاری کنسرت در شهرستان‌ها و ... می‌پردازد.

هزینه چهار هزار میلیارد تومان برای نیات واقفان

رئیس سازمان اوقاف و امورخیریه از افزایش درآمد وقف در سال جاری گفت و افزود: رساندن منافع موقوفات به ۲۰ همت در سال را دور از دسترس نمی‌دانم. امروز این منافع به هفت همت رسیده و هر روز بیشتر می‌شود. امسال و با توجه به داده‌های سامانه اوقاف بیش از چهار هزار میلیارد تومان برای نیات واقفان هزینه شده تا این‌ نیات به خوبی اجرایی شوند.

پیشنهادهایی برای خواندن:

پیشنهادی برای کم کردن گردشگران تایلند

ماجرای دو روز شکنجه اسرای ایرانی در عراق

در شب قبل شهادت حضرت حمزه(ع) چه گذشت؟

بزرگداشت روشنفکری که متفاوت بود

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازیگری پوتین، ۲ عمارت و مسافران تایلند
  • چرا سعدی شادترین شاعر ایران سال‌ها نادیده گرفته شد؟
  • چرا شادترین شاعر ایران سال‌ها نادیده گرفته شد؟
  • خبر ذخیره‌سازی شده توسط در تاریخ ۱۴۰۳۰۲۰۴-۱۴:۰۴
  • مدرسه‌سازی یکی از صدقه‌های جاریه است
  • مطالبه رهبر انقلاب از نشر کودک و نوجوان نیازمند شتاب بیشتر است / امروز دیگر خریدن کتاب ترسناک نیست
  • کتاب شعر جشنواره نفس پاک منتشر می‌شود
  • دوربینی که تصاویر را به شعر تبدیل می‌کند!
  • سرپرست دانشگاه علم و صنعت ایران منصوب شد | داود یونسیان کیست؟
  • «محل سگ بگذارید لطفا!»