Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، رحمتی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی دربازدید و جلسه بررسی مشکلات پایاب سد سهند گفت: میزان اعتبار مورد نیاز برای اجرای پایاب سد سهند ۲۷.۵ میلیارد تومان است که از محل اعتبارات شرکت آب منطقه‌ای، سازمان جهادکشاورزی و مشارکت‌های مردمی تامین خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: خوشبختانه در طول یک‌سال گذشته اقدامات مناسبی جهت آبرسانی به اراضی پایاب این سد صورت گرفته است و طبق پیش‌بینی‌های انجام شده تا پایان سال به یک‌هزار هکتار از این اراضی آبرسانی خواهد شد.

وی افزود: این درحالی است که در طی ۱۰ سال گذشته تنها یک‌هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه شهرستان هشترود دارای ظرفیت‌های بالقوه در حوزه کشاورزی است، یادآور شد: در صورت بهره‌برداری از یک‌هزار هکتار باقی‌مانده اراضی پایاب سد سهند در فاز اول این پروژه شاهد رشد و رونق تولید و ایجاد اشتغال برای جوانان منطقه خواهیم بود.

وی افزود: میزان اعتبار مورد نیاز برای اجرای این پروژه ۲۷.۵ میلیارد تومان است که از محل اعتبارات شرکت آب منطقه‌ای، سازمان جهاد کشاورزی و مشارکت‌های مردمی تامین خواهد شد.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی همچنین در حاشیه بازدید از قطعات ۴ و ۵ آزادراه مراغه- هشترود، تصریح کرد: اقدامات خوبی در قطعه ۴ پروژه صورت گرفته، اما به دلیل اهمیت قطعه ۵ که محل اتصال آزادراه تبریز - زنجان به ورودی شهر هشترود است در حال حاضر تمرکز پیمانکار بر روی احداث این قطعه قرار گرفته و پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال این قطعه پروژه مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

امین امینیان فرماندار هشترود هم از شرکت توزیع نیروی برق استان خواست تا نسبت به احداث پست برق در محل پروژه سد سهند اقدام کند.

وی گفت: پروژه شبکه‌گذاری ۱۰۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند از هفته آینده آغاز و تا پایان سال مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: در همین راستا مقرر شد تا اعتبار لازم برای مشارکت اهالی در اجرای طرح که ۱۰ میلیارد تومان می‌شد، به ازای هر هکتار ۱۰ میلیون تومان از طریق بانک کشاورزی در قالب تسهیلات تأمین شود.

فرماندار هشترود گفت: با مشارکت خود بهره‌برداران ۱۳۱۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

 

انتهای پیام/ش

برای اجرای پایاب سد سهند۲۷.۵ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی کشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۸۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر حسینی محراب بعد از ظهر امروز چهارشنبه در نشست بررسی طرح زراعت چوب در استان خوزستان بیان کرد: زراعت چوب به عنوان یک کار جدید است که می‌تواند بخشی از کانون‌های ریزگرد را تحت پوشش قرار داده و در کنار آن موجب شکل‌گیری تولید صنایع چوب و ایجاد زنجیره اشتغال در استان شود.

وی افزود: طرح زراعت چوب در قالب سفر هیأت دولت مطرح شد و مورد تأیید دولت قرار گرفت. خوزستان حدود ۶ میلیون هکتار زمین دارد و اجرای این طرح در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی استان در طول چهار سال پیش‌بینی شده است.

حسینی محراب ادامه داد: در هر هکتار از طرح زراعت چوب بیش از یک هزار درخت اکالیپتوس و گونه‌های مشابه کشت می‌شود که پس از چهار سال به تولید می‌رسد و در این مدت از برگ آن برای گرفتن اسانس استفاده می‌شود که برای این امر نیز چند کارخانه راه‌اندازی شده است.

استاندار خوزستان اظهار کرد: در سال زراعی جاری کشت نهال در حدود ۱۷ هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی استان انجام شده و رقم مصوب ۴۶ هزار هکتار بوده که رقم قابل توجهی است؛ درخواست‌هایی که شرکت‌ها و کشاورزان مختلف داشتند، بیش از ۱۰۰ هزار هکتار است.

حسینی محراب گفت: تاکنون و در مجموع ۲ هزار هکتار در زمینه زراعت چوب در استان زیر کشت رفته است و کشتی که در سال زراعی جاری شده بیش از ۸.۵ برابر نسبت به گذشته است.

وی افزود: آماری که در سامانه منابع طبیعی کشور برای کشت نهال ثبت شد، ۹۰ هزار هکتار است که ۷۳ هزار هکتار از آن فقط به خوزستان اختصاص دارد و ۱۷ هزار هکتار برای سایر استان‌ها در نظر گرفته شده است.

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه شهرک‌های صنایع چوب و مبلمان می‌تواند در کنار اجرای طرح زراعت چوب در استان ایجاد شود، عنوان کرد: فارغ‌التحصیلان دانشگاهی می‌توانند نقش مهمی در پیشبرد این پروژه داشته باشد.

کد خبر 6088140

دیگر خبرها

  • تخصیص ۴۳۵ میلیارد برای اجرای طرح‌های آبی استان قزوین
  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • ‌پروژه خط اختصاصی برق شهرک صنعتی فراشبند تکمیل می‌شود
  • اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی طرح آبرسانی شهر میبد
  • بهره‌برداری از ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل
  • افزایش شمار پروژه‌های خدماتی در نفت و گاز آغاجاری
  • بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران
  • بهره برداری از ۴ تقاطع غیر همسطح رشت تا شب عید ۱۴۰۴
  • ۵۷۵ واحد نهضت ملی مسکن در شهر جدید سهند آماده بهره‌برداری است