Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین وضعیت میدان حسن آباد بعد از آتش‌سوزی و برآوردهای اولیه از خسارت وارده اعلام شد.

قدس آنلاین: شامگاه گذشته حریق در ضلع شمال غرب میدان حسن آباد رخ داد و با وجود آنکه این بنا درست جنب ایستگاه شماره یک آتش نشانی است با این وجود شاهد تخریب گسترده در این بخش هستیم.

هرچند به گفته محسن شیخ الاسلامی (معاون میراث فرهنگی استان تهران) نیروهای آتش نشانی سریع در محل حاضر شدند و نسبت به مهار حریق اقدام کردند اما در نهایت بر اساس برآوردهای اولیه شاهد تخریب حدود ۴۰ درصد این بخش از میدان حسن‌آباد هستیم که به طور کامل ویران شده و برای بازسازی آن حدود ۲ میلیارد تومان هزینه برآورد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: به نظر می‌آید آتش‌سوزی حدود ساعت ۲۱:۳۰ آغاز شده و حدود ۳۰ دقیقه بامداد که اینجا بودم حریق مهار شده بود. طبقه بالا با توجه به آنکه سقف شیروانی و خرک‌های چوبی دارد و آتش سوزی از آنجا آغاز شده است، بیشترین آسیب را دیده چنانکه به طور کامل تخریب شده و ریخته.

شیخ الاسلامی با اشاره به زحمات زیادی که نیروهای آتش نشانی برای مهار حریق کشیدند، به این نکته اشاره کرد که از حجم بسیار زیاد آب برای خاموش کردن آتش استفاده شده که همین حجم آب، در برخی از نقاط بنا سبب آسیب دیدگی سقف طبقه پایین نیز شده است. در طبقه پایین بنای حسن آباد، سقف ضربی آجری است و در برخی نقاط تخریب شده است.

به گفته او، نمای بنا که ارزش اصلی بنا را دربرمی‌گیرد آسیب جدی ندیده و در برخی از نقاط دودزدگی دیده می‌شود. البته دو گنبد کلاه‌فرنگی بنا مانند سقف این بخش کاملا تخریب شده است. البته در طبقه همکف هیچ آتش سوزی اتفاق نیافتاده.

معاون میراث فرهنگی استان تهران در پاسخ به این سئوال که با توجه به آنکه ایستگاه آتش نشانی در کنار این بنا قرار داشت، آیا چنین حجم تخریب امری صحیح است و آیا خاموش کردن با آب بهترین راه برای نجات بنای تاریخی است، گفت: با توجه به وسعت آتش سوزی و مصالح به کار رفته در بنا و اشتعالزا بودن آنها، خاموش کردن آتش چند ساعت  طول کشید. البته اینکه در استانداردهای بین‌المللی خاموش کردن آتش در چنین بناهایی و در چنین حجمی از آتش سوزی به همین طریق انجام می‌شود یا خیر در تخصص من نیست.

او درخصوص بازسازی و مرمت بنای حسن آباد گفت: با توجه به آنکه این میدان یکی از پروژه‌های شهری است، این احتمال را می‌دهیم که شهرداری و سازمان نوسازی نیز به این پروژه ورود کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: میدان حسن آباد آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۸۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک؛وضعیت اضطراری

به گزارش قدس آنلاین، از زمانی که فدراسیون جهانی دوومیدانی رکوردهای ورودی المپیک ۲۰۲۴ پاریس را اعلام کرد مشخص شد دوومیدانی کاران ایران برای حضور در المپیک کار سختی در پیش خواهند داشت. با توجه به تغییر و تحولات زیادی هم که در یک سال گذشته در این فدراسیون رخ داد و در حال حاضر نیز فدارسیون با سرپرست اداره می شود به نظر می‌رسد جامعه دوومیدانی منتظر نماینده‌های زیادی از این رشته در پاریس نیست.

بر اساس اعلام فدراسیون جهانی ۱۸۱۰ دوومیدانی‌کار شامل ۹۰۵ مرد و ۹۰۵ زن در این رویداد شرکت می‌کنند که در مسابقات انفرادی از هر کشور حداکثر ۳ ورزشکار، در مسابقات تیمی از هر کشور حداکثر ۲ تیم و در مسابقات امدادی نیز از هر کشور فقط یک تیم می‌توانند به رقابت با حریفان بپردازند.

در حال حاضر حسن تفتیان و حمیده اسماعیل نژاد در دوی سرعت، حسین رسولی در پرتاب دیسک، مهدی صابری در پرتاب وزنه و مهدی پیرجهان در دوی ۴۰۰ متر با مانع ورزشکارانی‌اند که شانس این را دارند مسافر پاریس شوند ولی با این حال هنوز موفق به کسب سهمیه نشدند. این ملی پوشان در حال حاضر به دنبال کسب ورودی بازی‌های المپیک از طریق رنکینگ جهانی هستند.

دوی‌های سرعت

فرزانه فصیحی تنها ورزشکاری است که تا این لحظه سهمیه خود را قطعی کرده است. این دونده اخیرا در ماده ۶۰ متر در مسابقات داخل سالن آسیا با کسب مدال طلا افتخار آفرینی کرد و برای دومین بار ورودی بازی‌های المپیک را به دست آورد. فصیحی پیش از این نیز از طریق وایلد کارت به المپیک توکیو اعزام شده است. این بانوی دونده در حال حاضر برای تمرین و کسب آمادگی جهت حضور موفق در پاریس به دنبال مسابقه و اردو در اروپاست.

در دوی سرعت بانوان حمیده اسماعیل نژاد هم حضور دارد اما او هم تا کسب ورودی المپیک راه سختی را در پیش دارد. این دونده سرعتی ایران در حال حاضر رنکینگ ۸۲ جهان را دارد و باید برای رسیدن به المپیک در مسابقاتی که امتیازهای بالایی دارد حضور پیدا کند.
حسن تفتیان در دوی ۱۰۰ متر بهترین دونده چند سال اخیر ایران است اما با توجه به رکوردی که او اخیرا در بازی‌های آسیایی هانگژو و مسابقات داخل سالن آسیا به ثبت رساند کار این نماینده ایران برای کسب ورودی المپیک سخت خواهد بود. تفتیان در حال حاضر رنکینگ ۴۷ جهان را در اختیار دارد و فعلا تمریناتش را در تهران پیگیری می کند.

دوی با مانع

با توجه به وضعیت دوومیدانی ایران در این ماده مهدی پیرجهان تنها ورزشکاری است که شانس کسب سهمیه المپیک را دارد. پیرجهان در حال حاضر رنکینگ ۳۷ جهان را در اختیار دارد، این دونده پیش تر هم برای المپیک توکیو از طریق رنک جهانی موفق به کسب سهمیه شده بود که به دلیل ابتلا به ویروس کرونا از اعزام به این بازیها جام ماند. گفته می شود پیرجهان برای کسب سهمیه از فدراسیون مجوز حضور در مسابقات یونان و آلمان را دریافت کرده است و درکنار این قرار است در مسابقات داخلی نیز شرکت کند.

پرتاب دیسک

حسین رسولی با توجه به مدالی که در بازیهای آسیایی هانگژو کسب کرد در حال حاضر پر امید ترین پرتابگر ایران برای رسیدن به ورودی المپیک به شمار می رود. ورودی تعیین شده در ماده پرتاب دیسک برای بازیهای المپیک ۶۷ متر است این در حالی است که ۶۲.۰۴ آخرین و بهترین رکوردی است این پرتابگر ایرانی موفق به ثبت آن در بازی‌های آسیایی شده است. رسولی حالا باید از طریق رنکینگ جهانی ورودی بازیهای المپیک را کسب کند. پرتابگر طلایی ایران در بازیهای آسیایی در آخرین رنکینگ جهانی اعلام شده در جایگاه ۵۲ قرار دارد و باید دید آیا در نبود احسان حدادی که در ادوار گذشته المپیک تنها نماینده ایران در ماده بوده او می تواند جایگزین نایب قهرمان المپیک لندن باشد.

پرتاب وزنه

مهدی صابری از معدود ورزشکارانی است که شانس کسب سهمیه المپیک از طریق رنکینگ جهانی را دارد. او در حال حاضر در رنکینگ ۳۷ جهان ایستاده است. پرتابگر وزنه ایران اخیرا در مسابقات داخل سالن آسیا هم موفق به کسب مدال برنز شد. صابری در حال حاضر در مشهد و زیر نظر مربی شخصی‌اش تمرین می‌کند.

در حال حاضر که کمتر از ۱۰۰ روز به آغاز بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس زمان مانده است؛ ملی پوشان ایران فرصت کمی برای کسب ورودی به این بازیها دارند هز چند که آنها تمرینات خود را زیر نظر مربی اختصاصی خود پیگیری می‌کنند اما بدون شک با این شرایط این ۵ دونده برای رسیدن به پاریس باید تلاش خود را دو چندان کنند و فدراسیون هم برنامه مناسبی را برای اعزام آنها به مسابقات با امتیاز بالا در نظر بگیرد.

کاروان دوومیدانی ایران برای المپیک ۲۰۲۰ توکیو توسط ۴ ورزشکار به نام‌های احسان حدادی، حسن تفتیان، فرزانه فصیحی و مهدی پیرجهان سهمیه داشت که پیرجهان در دوی ۴۰۰ متر به دلیل مثبت شدن تست کرونا اعزام نشد، تفتیان در دوی ۱۰۰ متر در همان مرحله مقدماتی حذف شد و به نیمه نهایی نرسید، فرزانه فصیحی در دوی ۱۰۰ متر پس از صعود از دسته‌اش، در مرحله بعد فرصت صعود به نیمه نهایی را از دست داد و حدادی نیز در مرحله مقدماتی پرتاب دیسک رکورد خوبی را ثبت نکرد و به فینال نرسید.

دیگر خبرها

  • بارش باران سیل آسا جاده روستای بقرایی به حاجی آباد را تخریب کرد + فیلم
  • مهار آتش‌سوزی انبار در شهر ری/ از سرایت آتش جلوگیری شد
  • اعلام نرخ جدید کرایه تاکسی در خرم آباد
  • از تخریب ۵۰ راه روستایی در شهرستان گنبکی تا تاکید بر اجتناب از سفر
  • درخواست ده روسی از باشگاه؛ سردار آزمون در رم ماندنی شود
  • سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک؛وضعیت اضطراری
  • ۲ مصدوم در تصادف جاده خاکی انابد بردسکن به روستای حسین آباد
  • تخریب برخی از خانه‌ها و اراضی کشاورزی بخش کویرات آران و بیدگل
  • اجرای طرح آموزش ایمنی و ترافیک در مراغه
  • برخی تیم‌ها گل‌های عجیب می‌خورند!