Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج، محمدحسین رجبی دوانی مورخ و پژوهشگر تاریخ اسلام در همایش بازسازی واقعه غدیرخم که ظهر امروز در دهکده مقاومت شهر اراک برگزار شد، گفت: وظیفه اهل علم این است که بدون توهین به مقدسات سایر اعتقادات مسلمانان، حقایق واقعه غدیرخم را بازگو کنند و اگر این مباحث بازگو نشود نمی توان تضیمنی داشت که نسل های آینده از حقایق پیش آمده در موضوع غدیرخم و ولایت امام علی علیه السلام و جانشینی پیامبراکرم(ص) آگاهی مناسبی پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه با اشاره به نمایش بازسازی واقعه غدیرخم که همه ساله در شهرهای کشورمان برگزار می شود، اظهار داشت: بازسازی واقعه غدیرخم کار قشنگی است و یقینا چنین برنامه های نمایشی اثرگذاری زیادی بر مخاطبان و مردم عزیز کشورمان دارد چرا که از طریق هنر نمایشی، می تواند مفاهیم غدیرخم را به بهترین شکل ممکن و از طریق هنر به مردم انتقال دهد.


رجبی دوانی تاکید کرد: ثابت شده است که انتقال مفاهیم از طریق رسانه های دیداری به صورت نمایش و فیلم، بسیار تاثیرگذار تر است و اگر این موارد که اهمیت خاصی دارد و با هنر آمیخته و از منابع تاریخی بهره گرفته شده است، می تواند ماندگاری زیادی در ذهن مردم جامعه داشته باشد.


وی گفت: امیدواریم بتوانیم به بهترین شکل ممکن از طریق رسانه های دیداری و شنیداری بتوانیم مفاهیم غدیرخم و مسائل اسلامی را به دیگران انتقال دهیم و آن را به مردم انتقال دهیم و ایمان آنان را مستحکم تر کنیم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۸۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل ساترا برای تبلیغات بازرگانی در شبکه نمایش خانگی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  محمدحسن خلعتبری معاون تنظیم بازار و توسعه کسب و کار ساترا، در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش درخصوص انتقاد برخی از کاربران شبکه نمایش خانگی از تعدادی از سکوهای صوت و تصویر به علت پخش تبلیغات بازرگانی گفت: ما سه نوع تبلیغات داریم، یک نوع تبلیغات سیاسی است که نزدیک انتخابات پخش می شود،  یک نوع تبلیغات مذهبی و ایدئولوژی است و یک نوع دیگر تبلیغات، تبلیغات تجاری است.

وی افزود: در این تبلیغات تجاری یک نفعی  می رسد به صاحب نمانامی یا صاحب برندی. در این بخش مشخص دستورالعمل داریم ولی نکته اش این است که این یک بخشی است که ذی نفعی دارد. مثلا ۶ سکوی ابتدای ما در نمایش خانگی سال گذشته حدود ۲ هزارو ۶۲۰ میلیارد تومان از این حوزه بهره مند بودند، ۶ سکوی پرکاربرد و اصلی  از منظر مخاطب، این مسئله ای جدی است و بستر نشر این تبلیغات را همه مردم می دانند .

وی گفت: شکایت و حرف مردم در این حوزه چی است؟ مردم اعلام می کنند که ما خیلی تبلغ می بینم. مردم اعلام می کنند که رده سنی در تبلیغات رعایت نمی شود و غیرمتعارف است پس این مسئله ابعاد مختلفی دارد.

وی گفت: پس دستور العمل هایی که داده می شود باید جامع باشد، یعنی نیازهای و دغدغه های مردم و یوزرهای کاربرها را کامل پوشش بدهد. حوزه دیگر این است که حاکمیت یک سری دغدغه هایی دارد مثلا مسئله زندگیف چون تبلیغات پرتکرار است و تاثیری که تبلیغات می تواند روی سطح زندگی و فرهنگ مردم بگذارد قابل توجه است و لایه دیگر خود فعالان صنعت هستند.

وی افزود: در این دستورالعمل ها ما سعی کردیم همه ابعاد را ببنیم، ما نشست هایی با کارشناسان این حوزه و استادان دانشگاه در رشته ارتباطات و رشته های جامع شناسی و مرتبط برگزار کردیم، حدود بیست کشور را مطالعه کردیم که صنعت تبلیغات خیلی جدی دارند. که برسیم به این چه فضای وجود دارد در صنعت تبلیغات دنیا و چه قوانینی دارند. این چارچوب ها خیلی مهم است باید نقطه تعادل همه ذی نفع ها باشد هم مردم در عین حال هم حاکمیت و هم خود فعالان صنعت .

وی گفت: در این دستورالعمل ها باید گزینه های باشد که مردم خودشان بتوانند خودشان کیفیت پخش را انتخاب کنند و اینکه مسئله رد تبلیغ خیلی مهم است.

سکوها ملزم هستند که به کاربر اطلاع دهند برای انواع سرویس هایی که وجود دارند. مثلا ما مشخص کردیم رسانه هایی که اشتراک محور هستند دوتا تبلیع در ابتدای محتوا و دوتا در انتهای یک محتوا داشته باشند.

خلعتبری افزود: هر دستورالعملی مادامی که ضمانت اجرایی نداشته باشه خیلی جدی تلقی نمی شود ما در این دستورالعمل ضمانت اجرا در نظر گرفتیم، بحث  جریمه ریالی و نقدی در نظر گرفتیم برای سکوهایی مختلف.

وی گفت: در تمام سکوها سامانه ساپرا وجود دارد و امکان ندارد سکوی باشد و مجوز ساترا را داشته باشد اما سامانه ساپرا نداشته باشد مردم می توانند شکایت خودشان را در این بخش درج کنند که بررسی و برخورد خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • جشنواره ملی نهج البلاغه دانشگاهیان در سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود
  • فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران
  • تامین مالی فروشگاه‌ها از طریق تسهیلات
  • برگزاری مرحله مقدماتی پانزدهمین و بیست و پنجمین دوره مسابقات قرآن کریم، نهج‌البلاغه و اذان ویژه مجموعه منطقه دو عملیات انتقال گاز ایران
  • هنر نمایشی ابزار‌ی برای انتقال موضوعات و مفاهیم به جامعه
  • (ویدئو) درخواست کمک امام جماعت از طریق بلندگوی مسجد
  • الفت با مفاهیم غنی قرآنی از آسیب‌های مدرن اجتماعی جلوگیری می‌کند  
  • دستورالعمل ساترا برای تبلیغات بازرگانی در شبکه نمایش خانگی
  • شهدای ورزشکار الگو و سرلوحه ما هستند