Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، برات قبادیان معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت شامگاه چهارشنبه در حاشیه مراسم تقدیر از واحد‌های صنعتی و معدنی نمونه استان مرکزی در جمع خبرنگاران با اشاره به کمک به رونق تولید اظهار داشت: وزارت صمت از سال گذشته تمام کالا‌هایی را که در داخل کشور امکان تولید دارد شناسایی کرده و واردات مشابه آن را ممنوع کرده که گام بزرگی برای حمایت از تولید داخل است، ممکن است در زمینه کالایی نتوانیم تمام نیاز کشور را تامین کنیم که به اندازه نیاز مجوز واردات داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: یکی دیگر از موضوعات مبارزه با قاچاق کالا است، اگر بخواهیم که با قاچاق کالا مبارزه نکنیم نه خیانت بلکه جنایت است، بنابراین به شدت مبارزه با قاچاق کالا هم دنبال می‌شود.

قبادیان با اشاره به ارائه تسهیلات گفت: تسهیلات کم‌بهره از قبل بوده، الان هم در برنامه وجود دارد و طبیعتا از این لحاظ هم کمک می‌شود که قوانین و مقررات خود را دارد.

وی افزود: هنوز ابعاد طرح تاپ ناشناخته است، درحالی که از طرح‌های بزرگ کشور بوده و یک طرح دانش‌پایه است، با این طرح می‌توان به تدریج از اقتصاد مبتنی بر منابع و خام‌فروشی به سمت اقتصاد مبتنی بر دانش برویم، از تمام ظرفیت‌های دانشگاهی کشور برای فناوری بومی و بومی کردن دانش استفاده کنیم، از ظرفیت‌های منابع انسانی به صورت ارزان که الان در کشور وجود دارد کمک بگیریم و این طرح را با ورود در سامانه، تبیین کرده و به مردم ارائه دهیم.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: دانش فنی فناوری و بهره‌وری در کار از جمله مواردی هستند که می‌تواند به رونق تولید کمک کنند، در سال رونق تولید وزارت صنعت، معدن و تجارت در ۷ محور مباحث مربوط به تولید را پیش می‌برد که یکی از آن‌ها بحث ساخت داخل است.

وی افزود: در این راستا همایشی در تهران با حضور ۷ تا ۸ وزیر برگزار می‌شود، تفاهمنامه‌ای بین وزارت صمت و وزارت علوم و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد می‌شود، بعد این تفاهم‌نامه که همکاری این سه دستگاه بزرگ کشوری است برای کمک به تولید، نخستین نمایشگاه تولیدات ساخت داخل در محل دائمی نمایشگاه‌ها در تهران افتتاح می‌شود.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: در این نمایشگاه دو بخش نیاز‌های فناورانه و نیاز به دانش فنی برای تولید در داخل و آن‌هایی که بتوانند این نیاز را برآورده کنند (شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها، نخبگان و فناوران) را داریم که نه تنها در یکی دو سال اخیر بلکه بزرگترین اقدامی است که وزارت صمت در طول تاریخ این کشور برای حمایت از تولید انجام می‌دهد و این نمایشگاه ان‌شاءالله در تمام استان‌ها برگزار می‌شود.

قبادیان بیان کرد: در کنار آن بحث‌هایی مانند کمک به سرمایه‌گذاری مطرح است، یکی از مباحثی که در کشور وجود دارد اینکه برای تولید هم به منظور سرمایه‌های ثابت و هم در گردش نیاز به سرمایه است، تفاهمی که با بانک‌ها انجام شده و همین طور طرح بزرگ تامین سرمایه یکی از آن ۷ محور است.

انتهای پیام/ب

صحبت های معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت  در اراک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت اخبار اقتصادی واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۹۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متهم شدن برخی از مدیران سابق سازمان حفظ نباتات به قاچاق

 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در متن گزارش کمیسیون کشاورزی مجلس درباره تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات که امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ به قوه قضاییه ارجاع شد، یکی از بزرگترین تخلفات برخی از مدیران این سازمان، دست داشتن در تشکیل شبکه قاچاق سموم شیمیایی و ایجاد انحصار واردات برای چند شرکت بوده است.

در بخشی از این گزارش که علیرضا نظری، سخنگوی کمیسیون کشاورزی آن را در صحن علنی قرائت کرد، آمده است:

" یکی از بزرگترین تخلفات برخی از مدیران سازمان حفظ نباتات از جمله مدیر کل وقت دفتر کنترل آفات در ایجاد نوعی از شبکه قاچاق سموم شیمیائی؛ واگذاری امتیاز واردات چندین برابر نیاز سالانه کشور به برخی از شرکت ھا در زمان اعلام ممنوعیت سال تدارک و ممنوعیت سال واردات برای سمومی است که زبان و خسارات انسانی از بابت سرطان و تومورزایی و بروز سایر بیماری ھای صعب العلاج و ھمچنین ماندگاری سنواتی در خاک موجب ممنوعیت استفاده از آن شده است.
در این خصوص آمار گمرک جمھوری اسلامی بیانگر واردات سموم ممنوعه شیمیائی حتی در سنوات پس از ممنوعیت واردات است که برای ۴۲ نوع سم شیمیایی که غالبا از سال ۱۳۹۵ مسوخ شده اند؛ تا سال ۱۴۰۰ به میزان بیش از ۴۲ میلیون لیتر ۴۲،۵۷۰،۰۷۹ لیتر/کیلوگرم سموم ممنوعه وارد کشور شده و بیش از ۲۲۶ میلیون دلار برای آن تأمین ارز شده است که تخلف مدیران وقت دفتر آفت کش ھا محرز می‌باشد.

موضوع قاچاق صرفا معطوف به عرضه آفت کشھای غیر مجاز نبوده و گاهی هم شامل قاچاق انواع بذر، نھال و میوه می‌شود که در این حالت علاوه بر ضرر به تولید و اقتصاد کشاورزی، موجب ورود برخی از آفات و بیماری ھای گیاھی از جمله روگوز گوجه فرنگی به کشور شده و طغیان لجام گسیخته آن آفات و حتی بیماریھای گیاھی جدید موجب تحمیل ھزینه ھای تأمین آفت کشھای مربوطه و منابع ارزی آن شده است.

متن کامل گزارش تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات 

دیگر خبرها

  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • ۱۹ هزار تن کالا از پاکستان به استان خراسان رضوی وارد شد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • خبر ویژه برای متقاضیان خودروی وارداتی دست دوم/ دولت مخالف است؟
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند
  • متهم شدن برخی از مدیران سابق سازمان حفظ نباتات به قاچاق
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی، دارو و شیر خشک یک درصد شد