Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار اردکان در جلسه شورای میراث فرهنگی شهرستان از برخی تنگ‌نظری‌ها در این حوزه انتقاد کرد و گفت: رونق صنعت گردشگری به عنوان یک صنعت پاک و سودآور، نیازمند عزم حاکمیتی و همکاری میان‌بخشی است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، بهروز شهابی‌زاد اظهار داشت: در شرایطی که ۸ بافت تاریخی از ۲۴ بافت استان در این شهرستان واقع شده است؛ نیازمند تلاش، تعامل و هم‌فکری بیش‌تر برای توسعه این صنعت هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌‌‌وی تصریح کرد: در حال حاضر مهم‌ترین طرح موجود در حوزه میراث فرهنگی شهرستان اردکان، مجموعه پردیسان است که قلب بافت تاریخی محسوب می‌شود.

‌‌‌‌فرماندار و رئیس شورای میراث فرهنگی شهرستان اردکان، با اظهار تأسف از این‌که مرمت این مجموعه مشمول مرور زمان شده؛ تأکید کرد: با استفاده از ظرفیت‌های ملی باید این خانه‌های تاریخی را که مجموعه‌ای بی‌نظیر برای جذب گردشگر به‌وجود آورده‌اند مرمت و قابل بهره‌برداری نمود.

‌‌شهابی‌زاد با تأکید بر این‌که در واحدهای گردشگری و تفریحی قائل به عدم نظارت نیستیم؛ از برخی تنگ‌نظری‌ها، سنگ‌اندازی‌ها و عدم هماهنگی دستگاه‌ها انتقاد کرد و افزود: به‌زودی در این خصوص تعیین تکلیف خواهد شد.

‌‌‌وی با بیان این‌که برندسازی در حوزه میراث فرهنگی را دنبال می‌کنیم؛ تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های شهرستان، زیارتگاه‌های بی‌نظیر زرتشتیان جهان ازجمله چک‌چک است که علی‌رغم قرارگیری در شهرستان اردکان، به‌درستی مورد توجه قرار نگرفته است.

‌فرماندار اردکان تسریع در اصلاح مسیر دسترسی به قلعه خرگوشی اردکان به عنوان یک بنای کم‌نظیر را ضروری دانست و از اقدام قریب‌الوقوع کار تسطیح مسیر در بخش عقدا خبر داد.

‌‌‌رئیس شورای میراث فرهنگی شهرستان همچنین بر استفاده از ظرفیت‌های قانونی نظیر طرح‌های بازآفرینی شهری تأکید کرد و گفت: این طرح می‌تواند یکی از منابع تأمین مالی مهم در حوزه میراث فرهنگی و رسیدگی به بناهای تاریخی باشد.

‌‌‌در ادامه این نشست هر یک از اعضا به بیان دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود پرداختند و در پایان، اصلاح ترکیب اعضای این شورا و دعوت از فعالان میراث فرهنگی، ارائه راهکارهای قانونی و پیشنهادات برای پی‌گیری مرمت مجتمع پردیسان و... مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال استفاده از ظرفیت جهان چک صنعت گردشگری قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۹۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حمایت از بخش خصوصی جهت سرمایه گذاری در حوزه گردشگری

ولی جهانی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به برپایی آئین نکوداشت روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی در گیلان اظهار کرد: آئین نکوداشت بناها و محوطه‌های تاریخی و تجلیل از مالکان و بهره‌برداران بناهای تاریخی و با حضور فعالین فرهنگی و گردشگری در محل کاروانسرای عباسی برگزار شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان با تاکید بر احیای اماکن تاریخی در استان بیان کرد: احیا و بکارگیری از ظرفیت‌های تاریخی گیلان در اولویت قرار دارد.

جهانی با بیان اینکه حفظ و صیانت از بناها و محوطه‌های تاریخی وظیفه همگانی است، گفت: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی برای ساماندهی بناهای تاریخی توسط مالکان خصوصی صورت پذیرفته است.

به گفته وی، در گیلان بیش از ۵ هزار و ۲۰۰ اثر تاریخی شناخته شده است که یک هزار و ۲۶۱ مورد از این تعداد در فهرست آثار ملی ثبت شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی گیلان از مالکان بناهای تاریخی استان خواست تا برای مرمت این خانه‌ها همراه باشند و گفت: طبق پیگیری امور مربوط به ماده ۹۸ برنامه ششم توسعه، بناهای تاریخی استان برای تبدیل به جاذبه‌های گردشگری به بخش خصوصی واگذار می‌شود

وی با تاکید بر حمایت ار بخش خصوصی جهت سرمایه گذاری در حوزه گردشگری افزود: حمایت از بخش خصوص در راستی توسعه گردشگری مورد توجه میراث قرار دارد.

میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان بیان کرد: این استان دارای توانمندی‌ها و قابلیت‌های گردشگری و تاریخی فراوانی است که توانسته این خطه را به یکی از قطب‌های گردشگری کشور تبدیل کند.

به گفته جهانی- ترمیم و بازسازی بناهای تاریخی گیلان در اولویت برنامه‌های اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قرار دارد.

کد خبر 6083859

دیگر خبرها

  • تحول در گردشگری اشتهارد با پیشبرد پروژه‌های این حوزه در شهرستان
  • اصفهان شناسنامه کشور در بخش میراث فرهنگی است
  • توسعه پایدار گردشگری در یزد، مستلزم تعامل دو جانبه شهرداری و اداره میراث فرهنگی
  • مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان معرفی شد
  • «کرم‌زاده» مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان شد+ سوابق
  • تعامل شهرداری و میراث فرهنگی به منظور توسعه پایدار گردشگری
  • تعامل شهرداری و میراث در راستای توسعه پایدار گردشگری
  • لزوم توجه به طرح‌های فناورانه برای توسعه گردشگری زنجان
  • لزوم حمایت از بخش خصوصی جهت سرمایه گذاری در حوزه گردشگری
  • برای حفظ میراث آینده باید به سازندگی بحران فکر کنیم