Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-19@21:01:24 GMT

رفتار دولت در قبال صدا و سیما بدعتی خطرناک است

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۵۰۴۰۹

رفتار دولت در قبال صدا و سیما بدعتی خطرناک است

استاد روزنامه نگاری و ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی رفتار دولت در خصوص صدا و سیما و رسانه ها را بدعتی خطرناک توصیف کرد و گفت: این بدعت خطرناک قطعا در آینده برای کشور مشکل ساز خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس اسدی در گفت و گو با خبرنگار عصر همدان، با اشاره به قطع بودجه صدا و سیما توسط دولت گفت:این اولین باری نیست که دولت در خصوص رسانه ها چنین کاری را انجام میدهد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:موارد متعددی از چنین اقداماتی در این دولت شاهد بوده این که دولت به دنبال اعمال نظر شدید خود بر رسانه ها بخصوص صدا و سیما بوده است.استاد روزنامه نگاری و ارتباطات دانشگاه افزود:اصرار بر تعیین مجری مصاحبه با رییس جمهور یکی از چنین مواردی بود که دولت بدنبال قرار دادن فردی برای انجام تأییدات برنامه های خود و نه پرسیدن سوالات و مشکلات مردم بود .

وی افزود:سریال گاندو بصورت مستند و درست ضعفها و نواقص را نمایان میکرد به جای اینکه مورد تقدیر قرار گیرد و دولت بابت این مشکلات از مردم عذرخواهی کند توسط دولت بشدت محکوم شده است در حالی که این همان دولتی است که با شعار پناه بردن به خداوند از بستن دهان منتقدین سخن می‌گفت.

این استاد رسانه با اظهار اینکه دولت با دست اندازی به بودجه صدا و سیما به دنبال ابزار قرار دادن صدا و سیما می باشد اضافه نمود:از آنجایی که متاسفانه دولت در داخل و خارج توفیقی نداشته است به دنبال بستن دهانها است تا منتقدان سخن نگویند .

وی  ادامه داد:البته این فقط صدا و سیما نیست که دولت بدنبال اعمال فشار بر آن است بلکه در دانشگاه ها و مراکز علمی نیز دولت حقوق منتقدین را ضایع کرده است .

عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی تصریح کرد:دولت به دنبال بله قربان گو است تا فقط رفتارش را تایید کنند.

وی رفتار دولت در خصوص صدا و سیما و رسانه ها را بدعتی خطرناک توصیف کرد و گفت: این بدعت خطرناک قطعا در آینده برای کشور مشکل ساز خواهد شد.

اسدی نکته تاسف بار رفتار دولت در قبال منتقدین را ادعای آزادی بیان چنین افرادی دانست و تاکید کرد:کسانی که داعیه آزادی بیانشان عالم گیر است و در قبال هر مسئله کوچکی سر و صدای زیادی به راه می اندازند امروز در قبال این برخورد دولت با منتقدین سکوت کرده اند زیرا منافع مشترکی دارند و بخاطر منافع مشترک چشمهای خود را بر واقعیتها بسته اند .

این استاد روزنامه نگاری و رسانه در پایان تصریح کرد:دولت در قبال منتقدین دو شیوه بد و خطرناک در پیش گرفته است یکی قطع بودجه و تحت فشار قرار دادن از طریق اعتبارات مالی و پیگیری پرونده سازی حقوقی تا منتقدین و رسانه ها دیگر جرات انجام وظیفه و رسالت خود را نداشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۰۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر علی مطهری درباره بهشت زوری

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم علی مطهری در یک نشست به مناسبت نخستین سالگرد درگذشت عماد افروغ که با محوریت «گفتمان و سیاست فرهنگی دولت» در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد، گفت: دولت اسلامی بر خلاف یک دولت سکولار مسئولیت اخلاق و عقاید مردم را هم بر عهده دارد و فقط این نیست که مسئول معیشت مردم باشد بلکه مسئولیت سعادت انسان در دنیا و آخرت را هم بر عهده دارد. عده‌ای مخالف این حرف‌ها هستند و می‌گویند نباید به زور مردم را به بهشت برد. اگر دولت اسلامی حق ورود به مسائل عقیدتی و اخلاق و رفتار مردم نداشته باشد، رفتار خطرناکی است و با این عقیده تفاوتی بین دولت اسلامی و سکولار وجود نخواهد داشت.

وی افزود نمی‌توان انتظار داشت دولت حق ورود به مسائل فرهنگی را ندارد و اتفاقاً حوزه فرهنگ عمومی، یکی از حوزه‌هایی است که دولت باید ورود کند. در هر صورت،‌ دولت در هر آنچه که مربوط به رفتار مردم و نظم اجتماعی است،‌ باید ورود کرد. یک ویژگی که مرحوم عماد افروغ واجدش بود، این نکته بود که می‌گفت حقیقت هیچ وقت نباید فدای مصلحت شود، تعبیری که سبب هجمه به او شد.

مطهری گفت: در کشور ما باید به شادی و غم مردم توجه شود. عزاداری‌های ما مقدارش بالاست؛ ضرورتی ندارد که این اندازه طولانی باشد. یا چرا نباید در ماه محرم دو نفر با هم ازدواج کنند. چند روزی را به عزاداری مشغول شوند، بعد مردم به روال عادی زندگی خود بپردازند. دولت و حاکمیت باید روش متعالی را در این زمینه‌ها پیش گیرد.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی یکی دیگر از مسائل مهم کشور را استفاده از واژگان بیگانه دانست و گفت: ما در جامعه شاهد رواج کلمات بیگانه حتی از قاب تلویزیون هستیم. این مقدار استفاده از واژگان بیگانه نوعی کم‌بینی نسبت به فرهنگ است. 

وی اظهار داشت: یکی از مسائل مهم دیگر در کشور که تشدید شده که مقام معظم رهبری هم بر آن تاکید داشتند رواج کلمات بیگانه است که حتی صدا و سیما مروج این کلمات است. در قانون هم استفاده از کلمات بیگانه ممنوع است. در حالی که در شهر تابلوهای انگلیسی می‌بینیم و این باعث شرم می‌شود که نوعی کم‌بینی نسبت به فرهنگ است. وزیر فرهنگ هم قول دادند که با این کلمات بیگانه برخورد کنند

دیگر خبرها

  • محمد مهاجری: آقای وزیر کشور برای رهبری هزینه نتراشید
  • ذات اسرائیل اشغالگری است
  • منطق پوشالی غرب در قبال غزه و ایران در حال فروپاشی است
  • رشد ۱۶ درصدی مخاطبان صدا و سیما نسبت به سال قبل/ یک قدم کوتاه نمی‌آییم
  • روایت رئیس صدا و سیما از دو بار تفقد و تحسین رهبر انقلاب
  • شوک ایندیپندنت از عملیات وعده صادق سپاه
  • «پا به ماه» روایت کرد/ ۲ خواهر دوقلو که با هم باردار شدند
  • ببینید | افشای آمار تکان‌دهنده ارزپاشی دولت‌ها در بازار توسط کارشناس صدا و سیما
  • خبر‌های رسانه بیست و نهم فروردین
  • نظر علی مطهری درباره بهشت زوری