Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش    خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،کوروش مهرابی مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، گفت: علاقه مندان به کشت زعفران می توانند برای ثبت نام در دوره های آموزشی به مراکز جهاد کشاورزی دهستانها و اداره ترویج مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ها مراجعه کنند.

وی اضافه کرد: مدیریت ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان در طول سال اقدام به برگزاری دوره های مهارتی زعفران کاری با رویکرد اقتصاد مقاومتی با عنوان کاشت، داشت و برداشت زعفران برای علاقمندان با اولویت زنان روستایی کرده و تا پایان سال ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مهرابی افزود: پس از اتمام کلاس به شرکت کنندگانی که موفق به کسب نمره قبولی از آزمون پایان دوره شوند از طرف مدیریت هماهنگی ترویج استان گواهینامه مهارتی پایان دوره اهدا خواهد شد.

مهرابی با اشاره به حمایت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از زعفران کاری در استان، افزود: افرادی که متقاضی کشت زعفران باشند می توانند ضمن حضور در کلاس ها و دوره های آموزشی از حمایت هایی نظیر اختصاص یارانه پیاز زعفران نیز برخوردار شوند.

مهرابی در ادامه با اشاره به در برنامه بودن توسعه کشت زعفران در استان، افزود: کشت زعفران یک کشت اقتصادی است که می‌تواند درآمد کشاورزان را به میزان چشمگیری بالا ببرد.

مدیر ترویج سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به نیاز آبی کم زعفران گفت: توسعه این کشت در راستای بهینه سازی مصرف آب در محصولا ت کشاورزی وهمچنین تشویق و ترویج تغییر الگوی کشت به سمت کشت های کم مصرف را در برنامه داریم.

مهرابی با اشاره به سازگاری استان کرمانشاه برای کشت زعفران تصریح کرد: کشت زعفران در استان کرمانشاه خیلی خوب جواب می دهد.

مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به مرغوبیت زعفران تولیدی در استان کرمانشاه ، گفت: بر اساس آزمایشات انجام شده زعفران تولیدی در مزارع استان کرمانشاه از کیفیت بالایی برخوردار است.

وی اضافه کرد:سابقه کشت زعفران در این استان به سالهای خیلی دور برمی‌گردد کما اینکه بر اساس شواهد استان کرمانشاه جزو اولین نقاطی در کشور بوده که در آن زعفران کشت ‌شده است.

 انتهای پیام/ز


 

زعفران تولیدی در مزارع استان کرمانشاه از کیفیت بالایی برخوردار است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی کشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۰۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ

مهدی بیات‌منش اظهار داشت: با عرضه زعفران در بورس کالا به سبب قاعده‌های پذیرش این محصول به شکل مستقیم به افزایش کیفیت این محصول کمک می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وی افزود: عرضه زعفران در بورس کالا دارای مزیت‌های مختلفی است که این مزیت‌ها از چندین جهت به سود مصرف کننده نهایی و تولید کننده خواهد بود.

این کارشناس حوزه بورس کالا گفت: اولین مزیت عرضه زعفران در بورس کالا بحث شفافیت است به سبب ساختار داده‌محوری بورس کالا تمام اطلاعات در یک بستر شفاف وجود دارد مورد بعدی حذف واسطه هاست همواره بسیاری از کشاورزان از وجود دلالان بر سر زمین ناراضی بودند، اما بستری هم برای عرضه وجود نداشت با فراهم شدن امکان عرضه در بورس کالا حالا کشاورزان می‌توانند بدون هیچ واسطه‌ای به شکل مستقیم محصول خود را به تمام دنیا بدون هیچ گونه محدودیت جغرافیایی به دست مصرف‌کننده و متقاضیان برسانند.

او همچنین می‌گوید: موضوع دیگر بحث کشف نرخ در بورس کالا است بر اساس عرضه و تقاضا این کشف نرخ شکل می‌گیرد که این هم به شکل شفاف و بدون هیچگونه رقابت ناسالم است و همین روند هم اطمینان خاطر مناسبی را برای کشاورزان فراهم می‌کند. همچنین با عرضه زعفران دیگر امنیت فیزیکی هم تامین خواهد شد و کشاورزان مجبور به نگهداری محصول خود در خانه یا سردخانه‌های غیر استاندارد نخواهند بود.

بیات‌منش در ادامه اظهار کرد: اما بورس کالا چگونه به افزایش کیفیت کمک خواهد کرد؟ انبار‌های بورس کالا هر نوع کیفیت زعفرانی را پذیرش نمی‌کنند و تمام محصولات قبل از پذیرش کیفیت سنجی می‌شوند حالا کشاورزان برای این که محصول خود در بورس کالا پذیرش شود مجبور است کیفیت محصول خود ارتقاء و با کیفیت بورس کالا تطبیق دهد که این در مجموع کمک به افزایش کیفیت نهایی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • باغچه‌های سلامت خانگی راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ
  • معاون وزیر جهاد کشاورزی از چه می ترسد؟
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • تاکید بر بروز رسانی دانش پژوهشگران بخش کشاورزی
  • گندم‌کاران استان اردبیل در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • گندم‌کاران در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • پخت نان کامل به صورت نمونه در تعدادی از نانوایی‌ها