Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سید حمید پورمحمدی گل سفیدی روز پنجشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی لرستان افزود: ما متعهد به پرداخت مطالبات سپاه در این زمینه می شویم و امیدوارم تا یک ماه اینده این مهم محقق شود.

وی تصریح کرد: همچنین جدا از مواردی که برای جبران خسارت های سیل لرستان ابلاغ شده تلاش می کنم ۲۲۵ میلیارد تومان برای جاده سیل زده خرم آباد - پلدختر مصوب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر خروج استان های لرستان ایلام خوزستان و کرمانشاه از بن بست های کوهستانی تصریح کرد: باید این استان ها از پیچ و خم کوهستان خارج شده و در ارتباط با یکدیگر به بازارهای ترکیه عراق و سوریه راه یابند.

پورمحمدی گفت: به همین منظور قرار است یک کنسرسیوم سرمایه گذاری با سهم ۲۰ درصدی دولت؛ ۴۰ درصد بخش خصوصی و ۴۰ درصد بانک ها تشکیل شود و این چهار استان نیز کارگروه ویژه ای تشکیل دهند.

دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی کشور همچنین گفت: هر استان ۳۰ طرح مهم اقتصاد مقاومتی دارد که عملکرد مدیریت استان با توجه به این حوزه ارزیابی می شود و لرستان باید تلاش کند تعداد طرح ها را از ۲۳ به ۳۰ افزایش دهد.

پور محمدی افزود: لرستان با وجود ۲.۲ درصد جمعیت و ۱.۷ درصد مساحت کشور ۱.۰۸ درصد تولید کشور را دارد که این نه منطبق با جمعیت و نه با وسعت این استان است و نشان می دهد مردم لرستان فقیر و دارای سرانه پایین درآمدی هستند.

وی مهاجرت و نرخ بالای بیکاری را از عواقب این مساله دانست و ادامه داد: از سال ۸۰ تا کنون سهم لرستان در تولید کشور سه دهم درصد کاهش یافته که باید برنامه ریزی جدی در این راستا صورت گیرد.

وی توانمندی های تاریخی و طبیعی لرستان را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت: ظرفیت های انسان ساخته در این استان بسیار ضعیف هستند.

معاون سازمان برنامه و بودجه همچنین اضافه کرد: سال گذشته خروج یک جانبه آمریکا از برجام و تحریم های ظالمانه نوسان و محدودیت های مختلفی در حوزه های ارز؛ مواد اولیه تولید؛ دارو و تجهیزات پزشکی و کالاهای اساسی ایجاد کرد که باید یادآور شد امسال سخت تر از سال قبل خواهد بود.

پورمحمدی اظهار داشت: ابتدای سال گذشته صادرات نفت کشور ۲ میلیون و ۶۸۰ هزار بشکه بود که به یک میلیون و ۵۰۰ هزار کاهش یافته و اکنون موظف شده ایم این رقم را به ۳۰۰ هزار بشکه برسانیم تا به ۱۰ درصد در بودجه کاهش یابد.

وی گفت: با توجه به پیش بینی کاهش درآمدهای نفتی موظف شدیم ۱۵۰ هزار میلیارد تومان از بودجه را تطبیق کنیم که در این راستا ۷۶ هزار میلیارد تومان از هزینه ها را کاهش دادیم.

وی ادامه داد: تاکنون از اعتبار استان ها کاهش نداده ایم و تمام تلاش خود را بر تمرکز کاهش هزینه و اعتبارات ملی قرار داده ایم اما استان ها باید خود را برای کاهش احتمالی بودجه اماده کنند.

پورمحمدی با اشاره به تخصیص ۲۷ هزار میلیارد تومان اعتبارات عمرانی تا هفته آینده تصریح کرد: بایدوابستگی بودجه کشور به نفت را قطع کنیم چراکه با کاهش قیمت نفت یا فروش آن؛ کشور دچار نابسامانی و شوک می شود و انگشت اتهام به سمت مدیرانی می رود که توانایی پیشبرد امور را ندارند.

۷۲۶۹/۶۰۶۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تخصیص اعتبار بودجه قلعه فلک الافلاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۰۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بودجه شهرداری تهران در زمینه بهسازی مدارس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیرکل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران گفت: با توجه به گستردگی مدارس در شهر تهران و نگاه ویژه‌ای که اعضای شورای اسلامی شهر تهران دارند، در حوزه توسعه و تجهیز مدارس حدود سه برابر در مقایسه با سال گذشته افزایش اعتبار داریم که در مناطق مختلف رقم اعتبار متفاوت است.

مهدی امیری افزود: افزایش اعتبار متناسب با تعداد مدارسی است که در هر منطقه وجود دارد و تقسیم اعتبار بر مبنای تعداد مدارس صورت خواهد گرفت.

مدیرکل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران همچنین گفت: با توجه به اینکه مدارس فرسوده و قدیمی در شهر تهران برای بازسازی و ایمن‌سازی نیاز به کمک دارند، بیش از نیمی از اعتبار‌ها در بحث فنی و عمرانی و تجهیز مدارس هزینه خواهد شد.

مهدی امیری افزود:اعتبار در خصوص تجهیزات فرهنگی اعم از کتابخانه، لوازم موردنیاز نمازخانه‌ها، تجهیزات سمعی و بصری، هوشمندسازی مدارس، اقلام موردنیاز آزمایشگاه‌ها، تجهیزات حوزه تربیت بدنی و سلامت بر اساس نیاز مدارس هزینه خواهند شد.

مدیرکل آموزش‌های شهروندی گفت: توجه ویژه‌ای هم به مدارس استثنایی شهر تهران در دوره جدید مدیریت شهری شده است.

دیگر خبرها

  • آزادسازی ۹۵ درصد ‌اراضی ‌مسیر بزرگراه شمالی کرج پس از ۹ سال
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • ماجرای انتقال اشیا تاریخی بروجرد به مخزن نگهداری قلعه فلک‌افلاک چه بود؟
  • اردوگاه‌های دانش آموزی نیازمند اعتبار و بودجه
  • تصویب کاهش عوارض و بهای خدمات شهرداری شیراز
  • امکان استفاده از اوراق گام برای پرداخت بدهی به دستگاه‌ها فراهم شد
  • امکان استفاده از اوراق گام برای پرداخت بدهی فراهم شد
  • بیشه خرم‌آباد از بین ۸ روستای گردشگری کشور برای ثبت جهانی انتخاب شد
  • بررسی بودجه ۱۴۰۳ پارک‌های علم و فناوری/ بودجه قطب نوآوری کشور ۲۹ درصد کاهش یافت!
  • افزایش بودجه شهرداری تهران در زمینه بهسازی مدارس