Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی گفت: در کنار استفاده ازظرفیت مرز و گمرک ماهیرود و با بهره‌گیری درست از بهره‌وری و فروش محصولات استراتژیک منطقه می‌توان توسعه سربیشه را تضمین کرد. ۲۷ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۱ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، نظر افضلی ظهر امروز در جمع مردم روستاهای شورستان و برکوه از توابع بخش مرکزی شهرستان سربیشه اظهار داشت:  شهرستان سربیشه در درجه اول قطب کشاورزی و دامپروری است و باید تلاش شود محصولات استراتژیک منطقه مانند زرشک و عناب از جهات مختلف تقویت شده و با ترویج کشاورزی علمی در منطقه، در جهت افزایش کمی و کیفی این تولیدات گام برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از گام‌های اساسی در این فرآیند تشکیل دانشکده کشاورزی سربیشه است که متاسفانه بعد از 2 دوره پذیرش دانشجو با بی مهری‌های صورت گرفته رو به تعطیلی است و اکنون باید این مرکز به پژوهشکده گیاهان استراتژیک استان تبدیل شود تا بتواند موجبات توسعه و شکوفایی کشاورزی در محصولات زرشک و عناب و همچنین بز کرکی را فراهم آورد.

وی افزود: اگر بتوانیم این چند مورد را در شهرستان گسترش داده و به شکوفایی کامل برسانیم در کنار استفاده ازظرفیت مرز و گمرک ماهیرود و با بهره‌گیری درست از بهره‌وری و فروش محصولات فوق می‌توان توسعه سربیشه را تضمین کرد.

 رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان جنوبی بیان کرد: برای توسعه کشاورزی و استفاده از علم روز در کشاورزی و آبیاری محصولات بودجه‌های خیلی خوبی اختصاص داده شده که از آن جمله می‌توان به بودجه‌های بخش توسعه آبیاری نوین و توسعه آبخیز و آبخوانداری اشاره کرد.

معاون وزیر کشور: عدم استفاده از ظرفیت مرزی خراسان شمالی نقصان بزرگی استدولت از ظرفیت مرز برای اشتغال و معیشت مردم استفاده کنداستفاده از ظرفیت مرز برای توسعه استان خراسان جنوبی فراهم شود

افضلی عنوان کرد: این بودجه‌ها در دو بخش به صورت مجزا در سال 97 مبلغ 200 میلیون دلار و در سال 98 مبلغ 150 میلیون یورو از صندوق توسعه ملی اختصاص داده شده است.

وی یادآور شد: اگر بودجه‌ها در جای خود هزینه شوند و سازه‌های احداثی نیز با مطالعه همه جانبه و اصولی احداث شوند می‌توان در میان مدت شاهد افزایش دبی آب قنوات بود که این خود موجب توسعه کشاورزی در منطقه و همچنین ماندگاری جمعیت خواهد بود.

 عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به سیل بهاری امسال در بخش‌هایی از شهرستان سربیشه اظهار داشت: بودجه‌های خوبی در بخش حوادث غیرمترقبه و سیل زدگان به استان تزریق شده که امیدواریم با هزینه کرد درست آن شاهد توسعه زیرساخت‌های منطقه باشیم.

 افضلی با اشاره به محرومیت‌های دو شهرستان سربیشه و نهبندان گفت: مردم این دو شهرستان از قدیم زحمتکش بوده و هستند و هر امکاناتی برای آنها فراهم شود قطعا حق آنها بوده و نباید بر آنها منتی باشد و در نتیجه مسئولان باید با توسعه امکانات در جهت بهبود معیشت آنها تلاش کنند.

در این دیدار گرم و صمیمی مردم روستا مسائل و مشکلات خود با مسئولین شهرستان در میان گذاشته و مشاوره‌های لازم در جهت رفع مشکلات صورت گرفت.

نماینده مردم شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی در مورد لایروبی قنوات روستا گفت: در 3 سال گذشته بودجه قنوات در سطح کشور از 10 میلیارد در سال 95 به 140 میلیارد در سال 98 افزایش یافته است.

وی بیان کرد: با مکاتبات و مذاکرات صورت گرفته در سطوح بالای کشور اهمیت نقش قنوات در حیات شرق و مرکز کشور به مسئولین بالادستی شناسانده شده و تلاش‌های خوبی برای توسعه قنوات در هر سه بخش بالادست قنوات، آبخیز و آبخوانداری، خود قنوات و پایین دست آنها یعنی مزارع مردم در حال شکل گیری است که امیدواریم با توسعه حرکت شکل گرفته در سال‌های اخیر شاهد توجه بیش از پیش به احیاء، مرمت و بازسازی قنوات در کشور باشیم.

افضلی ادامه داد: بوجه حاضر به هیچ عنوان پاسخگوی نیاز کشور نبوده و فقط شهرستان سربیشه و نهبندان با بیش از 2000 قنات نیازمند بودجه ویژه‌ای برای این امر است.

نماینده مردم شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تلاش‌هایی برای اختصاص بودجه برای این بخش همچون بخش آبخیزداری از محل صندوق توسعه ملی صورت گرفته که با توجه به شرایط حساس کشور فعلا به مقصد نرسیده و امیدواریم در سال 99 به سرانجام برسد.

 عدم ترمیم چاله‌های حفر شده در اثر گازکشی و برق رسانی، مشکلات ایجاد شده در زمینه اعطای وام از سوی بانک‌ها، قطعی آب روستا در برخی ساعات و فشار کم آن، آسفالت مسیر فرعی مواصلاتی شورستان به برکوه از جمله مشکلات مطرح شده از طرف مردم این منطقه بود.

انتهای پیام/ن

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۰۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیل به بیش از ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی در زرآباد

یونس نهنگی گفت: بیش از ۱۲۰ کیلومتر جاده بین مزارع کشاورزی تخریب و امکان تردد نیست، نیاز شدید ماشین آلات سنگین محسوس است تا مسیر‌ها بازگشایی شود و کشاورزان موتورپمپ‌های خود را درست کرده و وارد مدار کنند.

رئیس شورای اسلامی شهرستان زرآباد گفت: این مورد مرمت جاده دسترسی به اراضی کشاورزی خیلی ضروریست، چون اگر آب به محصول نرسد و رسوب برداشته نشود کشاورزی اندک بجا مانده نیز از بین می‌رود.

وی بیان کرد: همچنین بیش از ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی و موتور پمپ از بین رفته و خسارت جدی وارد شده است.

رییس شورای اسلامی شهرستان زرآباد تصریح کرد: زیرساخت آب و برق و راه و تلفن خساراتش سنگین هست و اینکه متاسفانه در محل شهرستان ادارات راهداری و ستاد بحران یکدستگاه سنگین لودر و بلدوزر ندارد و زرآباد در جزیره و محاصره‌ی آب قرار می‌گیرد و به هیچ کجا راهی جهت انتقال دستگاه نیست.

وی گفت: درخواست ماشین آلات راهسازی و تانکر آبرسانی داریم که در شهرستان مستقر شوند تا در مواقع بحران و غیربحران به مردم خدمات داده شود.

نهنگی ادامه داد: واقعا گناه این مردم در این شهرستان دور افتاده چیست که ماشین آلات برای خدمت رسانی وجود ندارد و از طرفی انتظار می‌رود در بارندگی ۴۰۹ میلیمتری زرآباد که در نیم قرن اخیر بی سابقه بوده و با توجه به خسارت‌های وارده به زیرساخت‌های معابر شهری و عمرانی و کشاورزی سطح شهرستان و همچنین سفر وزیر کشور اعتبارات ویژه‌ای برای برون رفت از مشکلات پیش اومده بیش از پیش نیاز هست.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است
  • مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه مشاهده کنند
  • مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است
  • دولت، یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد/ آموزش حفظ محیط زیست باید از دوران کودکی آغاز شود
  • تاکید استاندار جدید بر توسعه و توازن یکپارچه مازندران
  • شیلات و کشاورزی رکورددار افزایش سرمایه‌گذاری در قشم
  • شهر خلاق، فرصتی برای مشارکت مردم
  • خسارت سیل به بیش از ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی در زرآباد
  • پاکسازی محیط زیست از زباله در سربیشه
  • گام مردم در کشاورزی هوشمند/ راه میان‌بر مردمی‌سازی فناوری باز شد