Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، پردازنده‌های جدید شرکت اینتل با تجهیز به هوش مصنوعی سرعتی ۱۰۰۰ بار سریع‌تر از تراشه‌های موجود در جهان دارند. اینتل این نسل از تراشه‌های جدید خود را با الگوبرداری از مغز انسان طراحی می‌کند. فناوری هوش مصنوعی استفاده شده در پردازنده‌های جدید اینتل قابلیت‌های زیادی را به این تراشه‌های پرکاربرد اضافه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: مزایده پرسرعت‌ترین اینترنت جهان از سوی شرکت اینتل

اینتل این نسل از تراشه‌های هوشمند خود را پوهویکی-Pohoiki نامیده است. سیستم Pohoiki از ۶۴ پردازنده قدرتمند تشکیل شده و عملکرد هم زمان این تراشه با یکدیگر سبب کارایی فوق‌العاده پردازنده جامع می‌شود. یکپارچگی و الگوریتم‌های اجرایی این پردازنده بسیار شبیه به عملیات‌های انجام شده در مغز است.

سرعت باورنکردنی نسل جدید پردازنده‌های اینتل 

اینتل وعده داده است در صورت اتمام موفقیت آمیز پروژه تولید Pohoiki و عرضه آن به بازار برنامه‌نویسان رایانه‌ای و طراحان نرم‌افزار‌های گرافیکی می‌توانند با سرعتی ۱۰۰۰ بار سریع‌تر از قبل فرایند‌های رایانه‌ای را انجام دهند. سرعت و قدرت باورنکردنی این پردازنده می‌تواند تحولی بزرگ در دنیای محاسبات رایانه‌ای به وجود آورد و بسیاری از فناوری‌های کنونی را دست خوش تغییر کند.

امروزه در تمامی دستگاه‌ها و سیستم‌های هوشمند از پردازنده‌های با قدرت و کیفیت مناسب استفاده می‌شود؛ نقش و اهمیت این قطعات الکترونیکی کوچک در دستگاه‌های مختلف هم مانند مغز در بدن انسان است و بدون این تراشه نمی‎‌توان انتظار نتیجه‌ای قابل توجه را داشت. خودرو‌های هوشمند، رایانه‌ها و تلفن همراه تنها تعدادی از این وسایل هوشمند هستند.

نکته حائز اهمیت در نسل جدید پردازنده‌های اینتل طراحی بسیار پیچیده آن‌ها است؛ اینتل از میلیون‌ها شبکه تو در تو در این تراشه استفاده کرده است.

بیشتر بخوانید: کوالکام و اینتل نیز به صف مخالفان تحریم هوآوی پیوستند

انتهای پیام/

اینتل نسل جدید پردازنده‌های خود را با الگوبرداری از مغر انسان طراحی می‌کند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خواندنی بهترین ها اخبار فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۱۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد


به گزارش تابناک به نقل از شینهوا، شرکت Beijing Xinzhida Neurotechnology، یک رابط مغز و کامپیوتر (BCI) به نام Neucyber ساخته و آن را روی یک میمون آزمایش کرده است. این تراشه به میمون اجازه می‌دهد بازویی رباتیک را تنها با افکار خود کنترل کند.

شرکت سازنده ادعا می‌کند این فناوری به طور مستقل توسعه یافته است و اولین «BCI تهاجمی با عملکرد بالا» در چین محسوب می‌شود.

 
نه دانشمندان و نه شینهوا به استارتاپ ایلان ماسک اشاره‌ای نکرده‌اند، اما رونمایی از محصول جدید در انجمن سالانه‌ی Zhongguancun در پکن، هدف چین برای رقابت با نورالینک را برجسته می‌کند.

وزارت صنعت و فناوری چین سال گذشته BCI را به عنوان یک «فناوری نوظهور پیشرفته» طبقه‌بندی کرد. شرکت سازنده‌ی تراشه‌ی Neucyber هنوز آزمایش‌های انسانی را آغاز نکرده است.

دیگر خبرها

  • سینمای سیار کودک و کارگاه آموزش رایانه در خاش افتتاح شد
  • عرضه فناوری جدید ساخت تراشه شرکت TSMC تا سال ۲۰۲۶
  • رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد
  • رقیب مستقیم ردمی توربو ۳ با پردازنده پرقدرت و نمایشگر ۱۴۴ هرتز رونمایی شد
  • با این فناوری انقلابی، معلولیت دیگر محدودیت نخواهد بود
  • والاس: روسیه بزرگترین تهدید کنونی علیه انگلیس است
  • قیمت پیاز با مدیریت صادرات متعادل می‌شود
  • هوشمند: پرسپولیس و استقلال کار سختی برابر نساجی دارند
  • بازی‌های رایانه‌ای منجر به آسیب جسمی کودکان و نوجوانان
  • گوشی ریلمی Narzo 70 5G چه مشخصاتی دارد؟