Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- بنچ‌مارک‌های منتشرشده حاکی از آن هستند که تراشه‌های موبایل 10 نانومتری اینتل به نام آیس لیک (Ice Lake) می‌توانند از تراشه‌های رایزن هم‌رده خود در کمپانی ‌ای‌ام‌دی پیشی بگیرند. بنچ‌مارک‌های منتشرشده حاکی از آن هستند که تراشه‌های موبایل 10 نانومتری اینتل به نام آیس لیک (Ice Lake) می‌توانند از تراشه‌های رایزن هم‌رده خود در کمپانی ‌ای‌ام‌دی پیشی بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی theinquirer، یکی از افشا کنندگان سریالی بنچ‌مارک‌ها در توییتر تصاویری منتشر کرد که نشان می‌داد تراشه Core i7-1065G7 کمپانی اینتل می‌تواند رقیب خود یعنی رایزن 5 3500U کمپانی ‌ای‌ام‌دی را کنار بزند.
 
تراشه اینتل در بخش امتیاز کلی سی پی یو، به رقم 10316 دست پیدا مرد و این در حالی بود که رایزن در این بخش امتیاز 8042 را به دست آورد. علاوه بر این تراشه اینتل در بخش عملکرد تک‌هسته‌ای موفق به کسب امتیاز 2625 شد و رایزن 5 را با امتیاز 1818 شکست داد. وقوع این امر به‌هیچ‌عنوان مورد انتظار نیست زیرا تراشه رایزن سرعت کلاک 2.1 گیگاهرتزی دارد که از سرعت 1.3 گیگاهرتزی تراشه اینتل بسیار بیشتر است.
     
هردوی این پردازنده‌ها از 4 هسته استفاده می‌کنند اما به نظر می‌رسد که Core i7-1065G7 بتواند IPC بیشتری را نسبت به رایزن مدیریت کند. البته این امر منطقی به نظر می‌رسد زیرا اینتل پیش‌ازاین نیز مدعی شده بود که معماری هسته به‌کاررفته در پردازنده‌های 10 نانومتری جدید این کمپانی موجب افزایش قدرت 15 درصدی نسبت به پردازنده‌های اسکای لیک شده است.
 
جالب است بدانید که رایزن 5 3500U بر پایه معماری Zen+ ای‌ام‌دی ساخته‌شده است و از معماری 7 نانومتری Zen 2 در فرایند ساخت آن هیچ استفاده‌ای نشده است پس IPC به‌دست‌آمده با معماری Zen 2 هنوز به تراشه‌های تلفن‌های همراه این کمپانی وارد نشده است. اما زمانی که Zen 2 به تراشه‌های  لپ‌تاپ وارد شود می‌تواند نتیجه این بنچ‌مارک‌ها را به نفع ای‌ام‌دی تغییر بدهد.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: توییتر انویدیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۱۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، جینا ریموندو، وزیر بازرگانی ایالات متحده، طی اظهاراتی تراشه‌ای که در گوشی میت ۶۰ پرو شرکت هواوی به کار رفته را کم‌ارزش خواند و تاکید کرد، ادعاهای این شرکت درباره پیشرفت در ساخت تراشه‌ قابل توجه نیستند؛ با این استدلال که نشان می‌دهد محدودیت‌های اعمال شده ایالات متحده برای ارسال تراشه به چین و تحریم این کشور کارساز بوده است.

وی در اظهارات خود گفته است: کنترل‌های صادراتی کارساز بوده‌اند، زیرا تراشه هواوی چندان خوب نیست و سال‌ها از آنچه در ایالات‌متحده داریم، عقب‌تر است. ما پیچیده‌ترین نیمه‌رساناها را در جهان داریم.

هوآوی که از سال ۲۰۱۹ در لیست تحریم‌های تجاری قرار دارد، در آگوست سال گذشته میلادی با عرضه یک گوشی جدید مجهز به یک تراشه پیچیده، صنعت و دولت ایالات متحده را شگفت زده کرد. هواوی میت ۶۰پرو علیرغم تلاش‌های مداوم واشنگتن برای فلج کردن ظرفیت تولید نیمه‌ رساناهای پیشرفته، به عنوان نمادی از تجدید حیات فناوری چین در نظر گرفته شد.

واشنگتن چندین سال است که  تحریم‌های جدی علیه پکن اعمال کرده و بازار ابزار فناوری آن را به دلیل تامین نکردن تراشه‌های نیمه‌رسانای پیشرفته و عدم وجود ابزارهای مورد نیاز برای ساخت آنها مختل کرده است؛ همه این تحریم‌ها به دلیل نگرانی‌هایی که به دنبال احتمال تقویت قابلیت‌های نظامی چین قوت گرفته بود، اعمال شده است.

هوآوی، نمادی از آن جنگ فناوری است که توانست در بحبوحه تحریم تراشه، این قطعه را در مقیاس پیچیده‌ترین نوع آن بسازد و توسعه دهد و علاوه‌بر آن به دیگر بازارهای تجاری جهان صادر کند.

گوشی جدید هوآوی باعث شده دولت بایدن  جزئیات تراشه‌ای که از آن به عنوان پیشرفته ترین نیمه‌رسانایی که چین تاکنون تولید کرده یاد می‌شود را مورد بررسی قرار دهد، اگرچه اطلاعات به دست آمده از آن جزئی و اندک بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رقیب مستقیم ردمی توربو ۳ با پردازنده پرقدرت و نمایشگر ۱۴۴ هرتز رونمایی شد
  • با این فناوری انقلابی، معلولیت دیگر محدودیت نخواهد بود
  • تلاش ۸ تیم برای صعود به جام‌جهانی فوتسال / ایران مهیای غلبه‌ بر قرقیزستان
  • وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد
  • آشنایی با محصولات و نمایندگی ABB
  • گوشی ریلمی Narzo 70 5G چه مشخصاتی دارد؟
  • شکایت ۹ میلیون دلاری بکام از ستاره هالیوود
  • روش جدید تراشه‌ها در مغز؛ با فکر شما اشیا هدایت می‌شوند!
  • گلدبرگ: AEW مزخرف است و هرگز به آنجا نخواهم رفت/ اخبار WWE
  • مایکروسافت ظاهراً به‌دنبال افزایش همکاری با سامسونگ در حوزه هوش مصنوعی است