Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، «فرانس تیمرمنس» معاون کمیسیون اروپا، گفت فکر می‌کرده است که مذاکره‌کنندگان انگلیسی بسیار باهوش هستند، اما بعدا متوجه شده آن‌ها هیچ برنامه‌ای ندارند و «مانند احمق‌ها دور خودشان می‌چرخند.»

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، تیمرمنس در مصاحبه روز پنجشنبه با شبکه «بی‌بی‌سی» گفت: «ما فکر می‌کردیم آن‌ها بسیار باهوش هستند و در سردابه‌ای در جایی در وست‌مینیستر کتابی مانند آنچه هری‌پاتر داشت را دارند که در آن تمام ترفندها و تمام چیزها درخصوص کارهایی که باید انجام دهند وجود دارد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: «سپس هنگامی که اولین بار نطق داوید دیویس را دیدم با خود فکر کردم... اوه خدای من آن‌ها برنامه‌ای ندارند».

او با مثال آوردن از یک سریال تلویزیونی گفت: «صادقانه بگویم واقعاً شوکه کننده بود زیرا آسیب‌های وارده در صورت نداشتن برنامه... می‌دانید، مانند لنس کورپورال جونز است که می‌گفت نترسید نترسید و مانند احمق‌ها دور خودش می‌چرخید».

تیمرمنس همچنین «بوریس جانسون» وزیر امور خارجه سابق انگلیس و کاندیدای نخست‌وزیری این کشور را به این متهم کرد که زمانی که وزیر امور خارجه بود، «بروکسل» را «به بازی می‌گرفت» و هیچگاه در رویکردی  قابل اعتماد نسبت به اتحادیه اروپا نداشت.

مقامات بروکسل و سیاست‌مداران انگلیسی پیش‌تر نیز بارها در خصوص برنامه‌های انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا هشدار داده‌اند.

حتی «دونالد ترامپ»‌رئیس‌جمهور آمریکا با انتقاد از سیاست‌های انگلیس گفت: «من به ترزا می گفتم که چطور توافق (برگزیت) را پیش ببرد اما او روش احمقانه خودش را در پیش گرفت و قادر به انجام توافق نشد. این یک فاجعه است».

مردم بریتانیا (انگلیس، ایرلند شمالی، اسکاتلند و ولز) سوم تیر ماه سال ۱۳۹۵ در یک همه‌پرسی به خروج این کشور از اتحادیه اروپا رأی مثبت دادند. قرار بود فرآیند خروج تا پیش از ابتدای امسال تکمیل شود، اما ناکامی لندن و بروکسل در توافق در مورد وضعیت رابطه سیاسی و اقتصادی پس از اجرای برگزیت، به تعویق در این فرآیند منجر شد.

جانسون که در انتخابات حزبی برای تعیین نخست‌وزیر بعدی انگلیس شانس بیشتری نسبت به «جرمی هانت» وزیر امور خارجه انگلیس دارد، اعلام کرده است اگر نخست وزیر شود چه با توافق و چه بدون توافق با بروکسل برای خروج از اتحادیه اروپا، در تاریخ ۳۱ اکتبر سال جاری میلادی (۹ آبان ۱۳۹۸) برگزیت را اجرایی می‌کند.

هنگامی که یک مجری شبکه بی‌بی‌سی با اصرار زیاد از هانت پرسید آیا پس از نخست‌وزیر شدن می‌تواند مذاکراتی را پیش ببرد یا خیر، او اعتراف کرد فقط «یک‌سری چیزهای کلی درباره اصول مذاکره» می‌داند.

«ترزا می» نخست‌وزیر مستعفی بریتانیا، به‌دنبال کسب ضمانت از سوی اتحادیه اروپا برای به‌اصطلاح «ترتیبات پشتیبان» در خصوص مرزهای ایرلند شمالی بود. ترتیبات پشتیبان نوعی سیاست ضمانتی است که پس از اجرایی شدن برگزیت از ایجاد «مرز سخت» بین  ایرلند شمالی که استانی از بریتانیاست و جمهوری ایرلند که عضو اتحادیه اروپا است جلوگیری می‌کند.

خانم می، سه بار توافق با اتحادیه اروپا را که ترتیبات پشتیبان را نیز دربرمی‌گرفت به پارلمان ارائه کرد اما قانون‌گذاران هر سه بار این طرح را رد کردند.

او سوم خرداد امسال با اعلام شکست تلاش‌هایش برای حصول توافق با بروکسل برای خروج از اتحادیه اروپا استعفای خود را اعلام کرد و در تاریخ هفتم ژوئن (۱۷ خرداد) رسماً از سمت خود کناره‌گیری کرد.

در صورتی که انگلیس بدون تصویب توافق از اتحادیه اروپا خارج شود با شوک اقتصادی و سیاسی شدیدی مواجه خواهد شد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۲۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انگلیسی‌ها حذف شدند/ رئال مادرید و بایرن مونیخ در نیمه‌نهایی

   عصر ایران؛ اهورا جهانیان - تیم‌های فوتبال رئال مادرید و بایرن مونیخ با غلبه بر منچسترسیتی و آرسنال به مرحلۀ نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا راه یافتند.

   دیشب در بازی‌های برگشت باقی‌مانده از مرحلۀ یک‌چهارم نهایی چمپیونزلیگ، رئال مادرید در زمین من‌سیتی پس از تساوی 1 بر 1 در وقت‌های قانونی و اضافی، در ضربات پنالتی 4 بر 3 از سد شاگردان پپ گواردیولا گذشت. بازی رفت این دو تیم در زمین رئال مادرید با تساوی 3 بر 3 خاتمه یافته بود.

 در دیگر بازی دیشب، بایرن مونیخ در خانۀ خودش 1 بر صفر آرسنال را شکست داد. این دو تیم در بازی رفت با تساوی 2 بر 2 به کار خود پایان داده بودند.

  شاگردان گواردیولا در مصاف با رئال مادرید، فرصت‌های گلزنی بیشتری به دست آوردند ولی بدشانسی و تا حدی هم بی‌دقتی مانع رسیدن آن‌ها به گل دوم شد. گل اول بازی را رودریگو در دقیقۀ 12 برای رئال به ثمر رساند و نیمۀ اول به رغم حملات مکرر ‌من‌سیتی با همین نتیجه تمام شد.

  در نیمۀ دوم فشار حملات شاگردان گواردیولا بر روی دروازۀ مادریدی‌ها ادامه پیدا کرد تا اینکه کوین دبروینه در دقیقۀ 76 با یک ضربۀ دیدنی در محوطۀ جریمۀ رئال، گل تساوی من‌سیتی را به ثمر رساند.

  در ادامه بازی، منچسترسیتی با یکی دو شوت دقیق در آستانۀ گل برتری قرار گرفت ولی عملکرد خوب گلر رئال مانع حذف این تیم شد. در وقت‌های اضافی نیز دو تیم کاری از پیش نبردند تا اینکه کار به ضربات پنالتی کشید.

  در ضربات پنالتی، لوکا مودریچ اولین پنالتی رئال مادرید را هدر داد ولی برنارد سیلوا و متئو کواچیچ پنالتی‌های دوم و سوم منچسترسیتی را هدر دادند. باقی ضربات پنالتی دو تیم گل شد و در نتیجه، رئال مادرید ضیافت پنالتی‌ها را 4 بر 3 به سود خودش تمام کرد.

  برنارد سیلوا که یکی از بهترین بازیکنان منچسترسیتی است، دیشب یک فرصت گلزنی عالی را هم در دوقدمی دروازۀ رئال مادرید هدر داد. هدر رفتن فرصت‌های گلزنی در برابر تیم فرصت‌طلبی مثل رئال مادرید، معنایی ندارد جز حرکت به سمت شکست.

  در بازی بایرن مونیخ و آرسنال، برتری از آن بایرن بود. مونیخی‌ها با اینکه در نیمۀ اول حملات زیادی داشتند ولی به گل نرسیدند. در نیمۀ دوم یوشوا کیمیش در دقیقۀ 63 دروازۀ آرسنال را با یک ضربۀ سر زیبا باز کرد تا راه بایرن مونیخ به سمت نیمه‌نهایی هموار شود.

   با حذف منچسترسیتی و آرسنال، فوتبال انگلستان دیگر نماینده‌ای در لیگ قهرمانان اروپا ندارد. پیروزی بایرن مونیخ در بازی دیشب قابل انتظار بود ولی در بازی من‌سیتی و رئال، به نظر می‌رسید شانس شاگردان گواردیولا بیشتر باشد. اگرچه آن‌ها با فرصت‌های گلزنی متعددی که خلق کردند، شانس بیشتری هم برای صعود به مرحلۀ بعد پیدا کردند، ولی شخصیت قهرمانی رئال مادرید ظاهرا سدی است که هر تیمی را در لیگ قهرمانان اروپا می‌تواند ناکام بگذارد.

کارلو آنجلوتی و شاگردانش در پی کسب چهاردهمین قهرمانی رئال مادرید در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا هستند. آن‌ها دو هفتۀ دیگر در مرحلۀ نیمه‌نهایی در الیانس آره‌نا به مصاف بایرن مونیخ می‌روند و هفتۀ پس از آن، میزبان شاگردان توماس توخل خواهند بود.

مانوئل نویر در سن 38 سالگی انگیزۀ بالایی برای قهرمانی مجدد در لیگ قهرمانان اروپا دارد. او که هنوز یکی از نقاط قوت بایرن مونیخ است، در مصاف با شاگردان فرصت‌طلب آنجلوتی کار دشواری در پیش خواهد داشت.

در دیگر مسابقۀ مرحلۀ نیمه‌نهایی، پاری سن ژرمن ابتدا مهمان دورتموند خواهد بود و سپس در پاریس باید تکلیف تیم فینالیست را روشن کنند. امباپه اگرچه پس از بازی دیشب گفت حتی در صورت قهرمانی، پاریس را ترک خواهد کرد، ولی قطعا انگیزۀ بالایی برای کسب اولین و آخرین عنوان قهرمانی اروپا با پاری سن ژرمن دارد.

قطعا هر سه تیم پاری سن ژرمن و دورتموند و بایرن مونیخ انگیزۀ مضاعفی هم دارند برای ممانعت از چهاردهمین قهرمانی رئال مادرید. بویژه مونیخی‌ها که در صورت پیروزی بر رئال، می‌توانند در فینال به کسب ششمین عنوان قهرمانی چمپیونزلیگ امیدوار باشند.

بورسیا دورتموند هم یکبار در سال 1997 قهرمان اروپا شده ولی پاری سن ژرمن تا کنون موفق به کسب عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا نشده است. کسب این عنوان می‌تواند هدیۀ امباپه به مردم شهر پاریس، پیش از وداع او با باشگاه پاری سن ژرمن باشد.   

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هفته کابوس‌وار انگلیسی‌ها در رقابت‌های اروپایی؛ تنها استون ویلای اونای امری آبروداری کرد!
  • انگلیسی‌ها حذف شدند/ رئال مادرید و بایرن مونیخ در نیمه‌نهایی
  • سوالات عجیب وزیر خارجه اوکراین از همتای انگلیسی پس از حمله ایران به اسرائیل
  • مجارستان: رهبری اروپا ضعیف شده است
  • همکاری راهبردی اتحادیه اروپا و ژاپن در بخش مواد پیشرفته آغاز شد
  • استوری جدید گروسی با تگ ایران
  • ساز مخالف اسلواکی در اتحادیه اروپا؛ باز هم پای روسیه در میان است
  • توماری با ۷۰ هزار امضا برای توقف صادرات سلاح انگلیسی به رژیم صهیونیستی
  • حمله متجاوزانه جدید آمریکا و انگلیس به یمن
  • «بلینگهام» به خانه برگشت/ کار سخت «جود» در ورزشگاه «اتحاد»