Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای شهر تهران توضیحاتی درباره حریق شب پنج‌شنبه میدان حسن‌آباد ارائه کرد. تاریخ انتشار: 14:52 - 28 تير 1398 - کد خبر: ۵۳۴۴۴۷

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، زهرا صدراعظم نوری رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در واکنش به حادثه حریق میدان حسن‌آباد گفت: این حادثه ساعت ۲۱:۱۸ شب پنج‌شنبه رخ داد که بلافاصله پس از تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵، آتش نشانان ایستگاه ۴۶، ۱۱۸، ۱، ۴، ۵۲، ۴۰ و ۱۸ آتش نشانی به همراه چندین دستگاه بالابر، نردبان هیدرولیکی، تانکر‌های آب و خودرو حامل دستگاه تنفسی با هماهنگی ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی تهران به سمت ضلع غربی میدان حسن آباد حرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این حادثه یک انبار حدودا ۱۵۰۰ مترمربعی مملو از ابزار و یراق آلات در ضلع غربی میدان حسن آباد دچار آتش سوزی گسترده شده و شعله‌های سرکش آتش به سرعت از قسمت سقف شیروانی انبار به بخش‌هایی از بافت تاریخی ضلع شمال غربی میدان حسن آباد سرایت کرده بود.

رییس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای شهر تهران با بیان اینکه آتش نشانان به محض رسیدن به محل حادثه، ایمن سازی‌های لازم را انجام دادند، اظهار کرد: پس از مجهز شدن به دستگاه‌های تنفسی و تجهیزات مخصوص، با استفاده از لوله‌های آب دهی عملیات مهار شعله‌های سرکش آتش را آغاز کردند. آتش سوزی با تلاش آتش نشانان مهار و کاملا خاموش شد و خوشبختانه با تلاش نیرو‌های آتش نشانی به هیچ یک از شهروندان آسیبی نرسید و تنها خسارات مالی به جای ماند.

وی اضافه کرد: در هنگام عملیات آتش نشانان عوامل شهرداری منطقه ۱۱ و ۱۲ برای کمک به نیرو‌های آتش نشانی در محل حادثه حضور داشتند. همچنین جزییات و علل حریق توسط کارشناسان سازمان در دست بررسی است که گزارش آن به محض دریافت از سازمان ارایه خواهد شد.

عضو شورای شهر تهران با تاکید بر ضرورت ایمن‌سازی ساختمان‌ها به ویژه آثار تاریخی شهر، گفت: آثار تاریخی به جا مانده از گذشته در پایتخت، هویت شهر محسوب می‌شوند و شهروندان با آن‌ها احساس تعلق خاطر به تهران پیدا می‌کنند، ضمن اینکه باید همه ساختمان‌های تهران ایمنی کامل داشته باشند، اما ایمن‌سازی و حفاظت از آثار تاریخی در مقابل حریق و هر نوع آسیب و‌خطر بسیار حائز اهمیت بوده و ضروری است.

نوری تاکید کرد: اگر آثار تاریخی به هر نحوی تخریب شوند دیگر نمی‌توان آن‌ها را به همان شکل سابق احیا کرد و توقع اشاعه فرهنگ و تاریخ ایرانی‌مان را از آن‌ها داشت. در نتیجه ضرورت دارد که تمام نهاد‌های درگیر در ایمن‌سازی آثار فرهنگی و تاریخی به ویژه سازمان میراث‌فرهنگی به حفظ آن‌ها و ایجاد ایمنی در آن‌ها توجه کند و اهتمام ویژه به خرج دهد. نوری در پایان گفت؛ قطعا یکی از الویت‌های شورای پنجم شهر تهران حفظ هویت شهر یعنی آثار فرهنگی و تاریخی است و در این راه از هیچ تلاش و اقدامی فروگذار نکرده و با نهاد‌های درگیر در ارتباط با ایمنی این آثار وارد تعامل و گفتگو شده و می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شورای شهر آتش نشانی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۸۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سازه جدید در عمارت تاریخی که شهرداری قالیباف به انجمن مداحان واگذار کرده بود

به گزارش خبرآنلاین، این کمیته همچنین اعلام کرد: خانه منسوب به فخرالدوله یکی از بناهای تاریخی شهر تهران است که در قالب پرونده «مجموعه ساختمان‌های خیابان فخرآباد» به شماره ۸۰۰۸ به تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۱ در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است و در حقیقت این بنا متعلق به «منشور الملک» است و به غلط این بنا را به «فخرالدوله» نسبت می‌دهند.

ایسنا در خبری نوشت:کمیته پیگیری حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران این توضیح را اضافه کرد که عمارت فخرالدوله در سال ۱۳۸۸ و به دستور محمدباقر قالیباف، شهردار وقت تهران، به انجمن مداحان واگذار شد. این بنا تا پیش از آن، محل مدیریت بافت تاریخی و گردشگری شهرداری منطقه ۱۲ بود. سوم شهریور سال ۱۴۰۲ نیز با همراهی شهرداری منطقه ۱۲ و بنا به درخواست خانه مداحان، یک شهید گمنام پس از تشییع در مدرسه عالی شهید مطهری، در محوطه ورودی این بنا به خاک سپرده شد و به استناد گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، وحیدرضا انارکی، شهردار منطقه ۱۲ از ایجاد مقبره‌ای درخور شأن برای این شهید گمنام در محرم همان سال خبر داده بود.

این کمیته یادآور شد: پس از تعطیلات عید نوروز ۱۴۰۳، شهرداری منطقه ۱۲ بدون استعلام از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، سازه‌ای نامتناسب با این عمارت تاریخی روی مقبره این شهید والامقام ایجاد کرد که اعتراضات فراوانی از سوی مردم و مسئولان ایجاد کرد و در همان زمان مصطفی خرسندی، رئیس خانه مداحان نیز در مصاحبه‌ای در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ با برخی رسانه‌ها اعلام کرد که کار ساخت این سازه متوقف شده است و پس از استعلام و اعلام نظر میراث فرهنگی این بنا ساخته خواهد شد.

اکنون با پیگیری‌های کمیته مردم‌نهاد حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران به عنوان یک سازمان مردم‌نهاد غیردولتی و همت معاونت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، دستور حذف این سازه و توقف ساخت آن به خانه مداحان اعلام شد و در چند روز اخیر این سازه به طور کامل برچیده شد و نمای خانه منسوب به فخرالدوله دوباره به حالت اولیه خود برگشت.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899170

دیگر خبرها

  • توضیحات آتش‌نشانی قزوین درباره شهادت یک آتش‌نشان
  • توضیحات آتش‌نشانی قزوین درباره حادثه‌ شهادت یک آتش‌نشان
  • میز تحریریه| توضیحات معاون شهرداری قم درباره ترافیک تقاطع میدان سپاه
  • ۲ مصدوم در تصادف جاده خاکی انابد بردسکن به روستای حسین آباد
  • سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد
  • ماجرای سازه جدید در عمارت تاریخی که شهرداری قالیباف به انجمن مداحان واگذار کرده بود
  • آب انبار تاریخی مریم آباد احیا می شود
  • نتایج بررسی آتش‌سوزی خیابان شهید انصاری قزوین چه بود؟
  • جزییات حادثه حریق در انبار دارویی بیمارستان امام حسین (ع) تهران
  • نمایش خیابانی «لکه‌های پاک»؛ بازتابی از حادثه عاشورای تاریخی حرم رضوی