Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، آیت الله سید احمد میرعمادی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه در مصلای الغدیر خرم آباد ضمن سفارش همگان به تقوای الهی اظهار داشت: تقوا بالاترین مرتبه کمال است.

وی تصریح کرد: امام سجاد (ع) در روایتی می‌فرماید «معرفت و کمال دین در چهار چیز است، اول دوری از حرف‌های بیهود، دوم پرهیز از ریا و خودنمایی، سوم صبر و شکیبایی در برابر مشکلات و چهارم داشتن اخلاق پسندیده».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محورهای سخنان رهبر انقلاب پیرامون مسائل نماز جمعه

خطیب جمعه خرم آباد با اشاره به اینکه امسال مصادف با چهلمین سال اقامه نماز جمعه در ایران اسلامی پس از پیروزی انقلاب اسلامی است، گفت: این هفته ائمه جمعه سراسر کشور محضر مبارک رهبر فرزانه انقلاب شرف یاب شدند، توفیق داشتیم محضر ایشان را درک کنیم؛ شورای راهبردی تبیین بیانیه گام دوم انقلاب را در محضر ایشان داشته باشیم، که رهبر انقلاب بسیار خوشحال شدند و فرمودند در این زمینه باید تلاش بیشتر شود.

آیت الله میرعمادی با بیان اینکه در این دیدار رهبری محورهای متعددی از مسائل مربوط به نماز جمعه را یادآور شدند، تصریح کرد: محور اول اهمیت نماز جمعه است، اگر بخواهیم اهمیت نماز جمعه را درک کنیم باید ببینیم نیاز امروز جامعه چیست، نیاز امروز جامعه چهار چیز است، اول یاد خدا و دوری از غفلت از خدا، دوم همدلی و اتحاد، سوم روشنگری و بصیرت بخشی، چهارم روحیه مقاومت و ایستادگی.

ضرورت سلوک و رفتار مردمی ائمه جمعه

وی با تاکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب راجع به نماز جمعه فرمودند «تأمین کننده نیاز جامعه به ذکر و همدلی، تقویت کننده گفتمان عالی مقاومت و بصیرت بخشی است»، افزود: دومین محور صحبت‌های رهبر انقلاب ضرورت سلوک و رفتار مردمی ائمه جمعه است. ائمه جمعه الگوی عملی مردم در اخلاق و رفتار هستند، رفتار ائمه جمعه تأثیر در میان مردم دارد و از این رو مسئله مردمی بودن، ساده زیستی، پرهیز از ارتباط با صاحبان قدرت و ثروت بسیار مهم است.

نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به اینکه امام جمعه باید مراقبت کند که ارتباط و انس با مردم داشته باشد و از صاحبان قدرت و ثروت به دور باشد، اظهار داشت: سومین مطلب مهارت خطبه خوانی است، بخشی از صحبت رهبری در این رابطه بود، ضرورت غنی سازی خطبه‌ها، مردم داوطلبانه به نماز جمعه می آیند می‌خواهند بهره‌ای ببرند. باید مطالب اغنا کننده باشد.

لزوم امید بخشی در خطبه‌ها

آیت الله میرعمادی با بیان اینکه لزوم سفارش به مصادیق تقوا از دیگر محورهای صحبت‌های رهبر فرزانه انقلاب در رابطه با نماز جمعه بود، اینکه خطبه‌ها به صورت بلیغ و رسا بیان شود و مردم خطبه‌های نماز جمعه را بفهمند، تصریح کرد: مسئله دیگر لزوم امید بخشی در خطبه‌ها است، مردم باید امیدوار شوند، امید به اسلام، انقلاب اسلامی و آینده روشن ایجاد شود، یاس از گناهان کبیره است و مهمترین مسئولیت امام جمعه امید بخشی در دل مردم است.

وی با تاکید بر اینکه امروز ما در یک شرایطی به سر می بریم که در سایه امید و وحدت و مقاومت، ملت ایران سربلند است، با وجود تلاش گسترده دشمنان انقلاب، چه دشمنان داخلی و چه خارجی، با وجود این همه فشار و تحریم اقتصادی امروز جمهوری اسلامی ایران دست برتر در منطقه است، افزود: قدرت و توانمندی جمهوری اسلامی مایه امید و نشاط در دل مردم است.

عده‌ای به دنبال انگ زدن به جریان‌های انقلابی هستند

امام جمعه خرم آباد با اشاره به اینکه مسئله دیگر ضرورت حمایت از جریان‌های انقلاب اسلامی است، جریانات انقلابی که برای انقلاب به صورت خودجوش دارند کار می‌کنند، اظهار داشت: عده‌ای به دنبال انگ زدن به جریان‌های انقلابی هستند، سعی می‌کنند جوانان انقلابی و کسانی که برای انقلاب دارند خالصانه زحمت می کشند را انگ بزنند و از صحنه مسئولیت دور کنند.

آیت الله میرعمادی با بیان اینکه نماز جمعه باید پایگاهی برای تقویت جریان انقلابی باشد، در شرایط کنونی نقش آفرینی جوانان مؤمن و انقلابی بسیار مهم است، تصریح کرد: به مسئولان می‌گوئیم که مسئولیت‌ها را به جریان‌های انقلابی بسپارید. مبادا این‌طور باشد که عده‌ای نااهل مسئولیت‌ها را بگیرند و زحمت روی دوش جریان‌های انقلابی و جوانان مؤمن باشد. مبادا چنین شکافی اتفاق بیفتد.

وی ادامه داد: تاکید بر این است که مسئولیت‌ها به افراد انقلابی با روحیه جهادی سپرده شود.

خطیب جمعه خرم آباد خطاب به مسئولان با بیان اینکه اینقدر به دنبال افراد مسئله دار نباشید، برخی افراد برای تعیین مسئول دائماً دنبال افراد مسئله دار هستند که صلاحیتشان یا تأیید نمی‌شود یا با سفارش تأیید می‌شود، گفت: نمی‌شود دنبال افرادی باشیم که مشکل اخلاقی، سیاسی و اقتصادی دارند یا نقشی در انقلاب نداشته‌اند. چرا دائماً مسئولیت را به کسانی می‌دهیم که انقلابیون ناراحت هستند، مسئولیت را به افراد سالم، انقلابی و جوان بسپاریم. این امر باعث پیشرفت و حل مشکلات مردم می‌شود. وقتی کسی که مشکل اقتصادی دارد را می‌آوریم در بطن یک مسئولیت اقتصادی قرار می‌دهیم می‌خواهد مشکل مردم حل شود!

مسئولان کاهش تعهدات برجامی را ادامه دهند

آیت الله میرعمادی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه آمریکا از برجام خارج شد، اروپا می‌گوید پایبندیم اما بعد از ۱۴ ماه از خروج آمریکا اروپایی‌ها هیچ کاری انجام ندادند، ۱۱ تعهد برجامی دارد اروپا اما یکی را عملی نکرد، در مقابل ما همه را عمل کردیم بلکه بالاتر هم عمل کردیم.

وی با بیان اینکه حالا اروپا با تکبر و خودخواهی از ایران می‌خواهد پایبند به برجام باشد؛ اروپا دارد زمان می خرد، دنبال این است فشارهای آمریکا روز به روز بیشتر شود و مردم بیایند در برابر نظام بایستند اما کور خوانده‌اند، تصریح کرد: ما به صورت جدی از مسئولان می‌خواهیم این کاهش تعهدات برجامی را ادامه دهند و در برابر اروپای متکبر محکم بایستند.

قبول طرح انجماد در برابر انجماد ننگ است

نماینده ولی فقیه در لرستان با تاکید بر اینکه الان چند روز است رئیس جمهور فرانسه طرحی را به ایران داده تحت عنوان انجماد در برابر انجماد، یعنی آتش بس، یعنی اینکه ایران به تعهداتش در برجام ادامه دهد و آمریکا اقدامی علیه ایران انجام ندهد بعد بنشینیم دوباره مذاکره کنیم، افزود: این طرح برای این است که آمریکا تا می‌تواند فشار آورد، اما ایران همچنان به تعهد خود عمل کند و بعد بیاییم مذاکره کنیم، یعنی ایران دوباره به آمریکا باج بدهد و زیر بار تعهدات جدید برود، این واقعاً ننگ نیست؟ چرا برخی مسئولین درنگ می‌کنند، این جای تأمل ندارد، معنایش این است دوباره بنشینیم و دوباره امتیاز به آمریکا بدهیم.

آیت الله میرعمادی خاطرنشان کرد: از مسئولان انتظار داریم منافع کشور را در نظر بگیرند، منافع کشور در مقاومت است.

حمله هوشمندانه و دقیق نیروهای سپاه به مقر گروهک‌های تروریستی

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حمله موشکی سپاه به مقر گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب در شمال غرب کشور، گفت: این ضد انقلاب‌ها یک تحرکات ایضایی انجام می‌دادند، چندنفر از عزیزان سپاه را به شهادت رساندند، هدفشان این بود ناامنی در منطقه شمال غرب به وجود آورند.

امام جمعه خرم آباد با بیان اینکه این حمله نیروهای سپاه که بسیار دقیق و هوشمندانه صورت گرفته یک پیام داشت که امنیت ایران خط قرمز ماست، تصریح کرد: این عملیات صحیح و به موقع و کوبنده پاسخی به دهن کجی امنیتی عناصر ضدانقلاب بوده است، این عملیات با دستگاه هوشمند لیزری صورت گرفت که پیشرفت سلاح جدیدی بود و سپاه در این عملیات به کار گرفت و بسیار موفقیت آمیز بود.

تحمل وضعیت افزایش اجاره بها برای خانواده‌ها سخت شده است

آیت الله میرعمادی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در جامعه ما روز به روز شاهد افزایش شدید اجاره بهای مسکن هستیم، اظهار داشت: الان هم فصل ازدواج و نقل و انتقال خانواده‌ها است، مردم نیاز به خانه اجاره‌ای دارند اما قیمت‌ها سر به فلک کشیده است.

وی افزود: تحمل این وضعیت برای خانواده‌ها بسیار سخت شده است، فشار روحی و روانی وارد کرده است، به ویژه در مناطق سیل زده، الان در مناطق سیل زده اجاره مسکن سرسام آور است.

خطیب جمعه خرم آباد خاطرنشان کرد: از مسئولین می‌خواهیم فکری کنند و قیمت را پایین بیاورند و خانه‌های خالی را مالیات ببندند. راه‌های مختلفی هست که می‌شود اجاره را پایین آورد، رسیدگی کنند. لااقل مردم بتوانند خانه و سرپناهی برای خود پیدا کنند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۹۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تشکیل کمیته تا سپاه پاسداران/ نهادی مقدس با رنگ سبز و بوی انقلابی

اولین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از روزهای تشکیل سپاه پاسداران گفت؛ از روزهایی که اگر سپاه تشکیل نمی شد یا منحل می شد، اداره کشور به سمت ماجراهای قبل از پیروزی انقلاب‌ها در جهان هدایت می شد؛ همان که رنگ و بوی انقلابی و اقتدار می‌دهد و بعد از وعده صادق بیش از پیش در دل مردم جهان نشسته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در گیرودار پیروزی انقلاب اسلامی بود که مبارزان انقلابی و جوانان پیرو خط امام به این فکر افتادند که برای حفاظت از انقلاب در سال‌های متمادی پس از آن به ویژه در همان دوران ابتدایی انقلاب که ایران پر بود از توده‌های سیاسی مختلف از لیبرال‌ها تا سوسیالیست‌ها و توده‌ای‌ها تا سلطنت طلبان و دیگر فرقه‌ها چاره اندیشی کنند؛ از این رو در دوم اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۸ حضرت امام خمینی (ره) فرمان تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را صادر کردند؛ سپاهی که برای مردم ایران مظهر ولایتمداری، اقتدار و اخلاص است.

در آن زمان هیچکس فکرش را هم نمی‌کرد که این سازمان نوپا بتواند در مقابل انواع تهدیدات پیچیده داخلی و خارجی علیه نظام مقدس اسلامی ایستادگی کرده و با آنها مقابله کند. در آن زمان دولت موقت موافق استقلال عمل کمیته‌های انقلاب نبود و به فکر ایجاد نیرویی تحت عنوان گارد ملی و تحت نظر خود به جز ارتش بود به همین منظور با پیشنهاد مرحوم مهدی بازرگان رئیس دولت موقت، مرحوم حجت‌الاسلام حسن لاهوتی حکمی از امام برای تأسیس این نیرو دریافت کرد و ابراهیم یزدی هم از سوی دولت موقت مأمور همکاری با حجت‌الاسلام لاهوتی شد.

نام گذاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

علی محمد بشارتی عضو اوّلین شورای فرماندهی سپاه و وزیر کشور در دولت دوم هاشمی رفسنجانی در این باره نوشته است: «شبی در یکی از پادگان‌های تهران در حضور آیت الله بهشتی، محمد غرضی و محمد منتظری و چند نفری دیگر گفتم که ما باید ارگانی مثل گارد حفاظت درست کنیم تا از انقلاب نگهداری نمائیم. مرحوم محمد منتظری که به لبنان رفته بود و در آنجا «سپاه صلح» را دیده بود، گفت که ما باید سپاه درست کنیم و اسمش را سپاه پاسداران بگذاریم. دو سه شب دیگر در این باره بحث کردیم تصمیم گرفتیم که اصطلاح «انقلاب» را نیز به آن اضافه کنیم و با تأخیر واژه «اسلامی» هم به آخر آن افزوده شد». (کتاب عبور از شط شب، خاطرات علی محمد بشارتی ص ۲۲۸)

تشکیل خودجوش چهار گروه برای حفاظت از انقلاب اسلامی

اما ماجرا از آنجا جدی شد که در حین شکل‌گیری سپاه، گروه‌های دیگر وفادار به انقلاب تشکل‌های جداگانه‌ای را برای حفاظت مسلحانه از انقلاب اسلامی به وجود آوردند که یکی از این تشکل‌ها در پادگان جمشیدیه تهران و با حضور جواد منصوری، عباس آقا زمانی (ابو شریف)، عباس دوزدوزانی و ابراهیم حاج محمد زاده تشکیل شد و مرحوم آیت الله موسوی اردبیلی به عنوان رابط آن با شورای انقلاب معرفی شد؛ گروه دیگر گارد دانشگاه بود که زیر نظر شهید محمد منتظری اداره می‌شد و در ارتباط با شهید بهشتی بود، و از افرادی که در فلسطین آموزش چریکی دیده بودند تشکیل می‌شد و در آن برخی افسران ارتش مانند شهید کلاهدوز، شهید نامجو و کتیرایی برای آموزش نیروها به کار گرفته شدند.

در همین راستا حدود ۴ گروه مسلح نیز با هدف حراست از انقلاب شکل گرفته بود اما بروز اختلافات بین آنها اجتناب ناپذیر بود بنابراین لازم شد که برای یکپارچگی آنها تدبیری اتخاذ شود. بنابراین، نمایندگانی از این چهار گروه در جلسه‌ای گرد هم آمده و پذیرفتند که با یکدیگر ادغام شوند و سازمانی منسجم و یکپارچه را به وجود بیاورند تا به اهداف مورد نظر دست یابند.

در نهایت گروه سه نفره‌ای متشکل از محسن رضایی، عباس دوزدوزانی و محسن رفیق‌دوست در اواخر فروردین ماه سال ۱۳۵۸ نزد امام رفتند و گفتند که سپاه بهتر است زیر نظر شورای انقلاب اداره شود. حضرت امام خمینی (ره) هم ضمن پذیرش این درخواست، دستور تشکیل یک سازمان منسجم و مکتبی را صادر می‌کند و آیت الله هاشمی رفسنجانی از طرف شورای انقلاب به عنوان نماینده پیگیری کارهای سپاه انتخاب شد که در پی این دستور، همان گروه ۱۲ نفره اساسنامه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در ۹ ماده و ۹ تبصره تهیه و تصویب کرده و به دنبال آن شورای انقلاب حکم اعضای شورای فرماندهی سپاه را ابلاغ کرد و سپاه در دوم اردیبهشت همان سال شروع به کار کرد.

بر این اساس اولین شورای فرماندهی سپاه پاسداران متشکل از جواد منصوری به سمت فرمانده و عضو شورای فرماندهی، عباس آقا زمانی (ابوشریف) به سمت مسئول واحد عملیات و عضو شورای فرماندهی، علی محمد بشارتی و بعدها محسن رضایی به سمت مسئول اطلاعات و تحقیقات و عضو شورای فرماندهی، سید اسماعیل داودی به سمت مسئول اداری و مالی، محسن رفیق‌دوست به سمت مسئول تدارکات و مرتضی الویری به سمت مسئول روابط عمومی تشکیل شد. جواد منصوری که اولین فرمانده سپاه شده بود در یازدهم اردیبهشت ماه با صدور اطلاعیه‌ای ۸ ماده‌ای دستورالعمل جدید سپاه را صادر کرد و نکاتی را به پاسداران انقلاب اسلامی تذکر داد.

سپاه در این برهه فعالیت‌های خوبی در دفاع از انقلاب و مقابله با ناامنی‌ها از خود نشان داد که از جمله آنها می‌توان به مقابله با قائله‌های تجزیه‌طلبانه و ضد انقلاب در خوزستان، کردستان و مقابله با عوامل نفوذی در دستگاه‌ها و نهادهای انقلابی و کشور اشاره کرد. اقدامات سپاه در حدی گیرا بود که حضرت امام (ره) در ۲۹ مرداد همان سال در تجلیل از اقدامات پاسداران فرمودند: «من از سپاه راضی هستم و به هیچ وجه نظرم از شما برنمی‌گردد. اگر سپاه نبود، کشور هم نبود. من سپاه پاسداران را بسیار عزیز و گرامی می‌دارم. چشم من به شماست. شما هیچ سابقه‌ای جز سابقه اسلامی ندارید. سلام مرا به همه برسانید. من از همه شما متشکرم. من به همه دعا می‌کنم.»

منصوری در دوم اسفندماه ۱۳۵۸ زمانی که بنی‌صدر فرمانده کل قوا شد، از فرماندهی سپاه استعفا داد. او در ادامه معاونت فرهنگی و کنسولی وزارت امور خارجه، سفارت ایران در پاکستان، ریاست مرکز اسناد و تاریخ دیپلماسی وزارت امور خارجه و سفارت ایران در چین را بر عهده گرفت و هم اکنون نیز فعالیت‌های خود را به عنوان پژوهشگر تاریخ معاصر ادامه می‌دهد. او در ادامه از روزهای تشکیل سپاه پاسداران برای ما گفت.

ضرورت ایجاد تشکلی برای حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی

جواد منصوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در این خصوص اظهار کرد: تجربه دو قرن گذشته تاریخ تحولات معاصر ایران نشان می‌دهد که هرگاه جنبش و انقلابی در ایران اتفاق افتاده است پس از مدتی با حذف مردم و نیروهای جنبش و انقلابی به تدریج صحنه توسط مخالفان جنبش و انقلاب به دست گرفته شده و عملاً اهداف مورد نظر تحقق پیدا نکرده است.

وی افزود: بر همین اساس قبل از پیروزی انقلاب اسلامی با عده‌ای از دوستان نشستیم و در این زمینه بحث کردیم که چه کنیم تا شاهد تکرار جریانات گذشته نباشیم؛ در نهایت به این جمع بندی رسیدیم که باید نیروهای انقلابی و عمل کننده در صحنه حاضر و تشکلی برای حفظ دستاوردهای انقلاب داشته باشند چرا که غرب گرایان، لائیک‌ها و سکولارها معمولاً بعد از انقلاب‌ها، نیروهای انقلابی را کنار زده و کار اداره مملکت را به دست می‌گیرند و در ادامه کشور را به سمت ماجراهای قبل از پیروزی انقلاب‌ها هدایت خواهند کرد لذا از همان زمان تشکیل چنین نیرویی در ذهن بسیاری از نیروهای انقلابی بود.

از تشکیل کمیته پاسداران تا سپاه پاسداران

اولین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی دو اتفاق مهم افتاد؛ اولین اتفاق با حرکت خودجوش مردم در مساجد و شهرها رخ داد و آن تشکیل کمیته‌های پاسداران انقلاب بود که در حفاظت از امنیت و مقابله با جریانات ضد انقلاب شکل گرفت؛ با وجودی که تشکیل این کمیته‌ها به دلیل نداشتن اساسنامه یا ساختار سازمانی و برنامه کاری موقتی بود اما خدمات فوق‌العاده مهم و گسترده‌ای را به سرانجام رساندند.

وی ادامه داد: به موازات تشکیل کمیته‌های پاسداران انقلاب اسلامی تشکیلات دیگری تحت عنوان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شکل گرفت که اساسنامه داشت و مهمترین ویژگی آن حفاظت از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن در ابعاد مختلف امنیتی، نظامی، اجتماعی، فرهنگی و حتی خدماتی بود؛ به عبارت دیگر سپاه پاسداران فقط در این زمینه‌ها خود را محصور نکرد و هر کجا که انقلاب نیازها و کمبودهایی داشته است، حضور فعالانه پیدا می‌کند.

منصوری اضافه کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از همان ابتدای تأسیس خدمات زیادی به مردم در بخش‌های مختلف ارائه کرد و تهدیدات خارجی را با نیروهای عمل کننده خود به صورت مستقیم دفع کرده و خواهد کرد؛ علاوه بر این با تشکیل سازمان بسیج مستضعفین یک نیروی مردمی گسترده‌ای را در اختیار اهداف سپاه قرار گرفت.

مقدمه چینی برای جلوگیری از انحلال سپاه

وی در خصوص نحوه شکل‌گیری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اذعان کرد: البته در ماه‌های ابتدایی چند گروه به فکر تأسیس سپاه افتاده بودند که با نظر شورای انقلاب قرار شد این گروه‌ها در یکدیگر ادغام شوند. در این شرایط و تحت یک کار فشرده یک ماهه در فروردین سال ۱۳۵۸ به این جمع بندی رسیدند و تشکیلات واحد سپاه شکل گرفت؛ در ادامه اساسنامه‌ای را تدوین کردند، شورای انقلاب آن را به رسمیت شناخت و اساسنامه تأیید شد و حکم اولین فرماندهی سپاه را در دوم اردیبهشت همان سال صادر کردند و به این ترتیب سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فعالیت خود را در چارچوب یک اساسنامه تعریف شده و زیر نظر شورای انقلاب رسماً آغاز کرد.

اولین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: عده‌ای طرفدار آن بودند که سپاه پاسداران زیر نظر دولت قرار گیرد اما با توجه به تجربیات گذشته این کار به صلاح نبود و لذا تلاش شد در قانون اساسی اولاً سپاه پاسداران قید شود تا از انحلال آن در آینده جلوگیری شود همانطور که دیدیم جهاد سازندگی را منحل کردند و مطمئناً اگر سپاه نیز در قانون نیامده بود آن را هم منحل می‌کردند و سرنوشت کشور مشخص نبود؛ به هر حال بعد از دوم اردیبهشت سال ۱۳۵۸ اطلاعیه‌ای در رسانه‌ها منتشر شد مبنی بر اینکه از امروز تشکیلات سپاه پاسداران قانونی است و اعضای شورای فرماندهی آن مشخص شد که هیچکس در کشور نمی‌تواند بر خلاف چنین عناوینی فعالیت کند و در ادامه فعالیت ما در سپاه آغاز شد.

آرم سپاه نشان دهنده دیدگاه ما به این تشکیلات بود

وی با بیان اینکه لازم بود از همان ابتدای کار برای این تشکیلات لباس فرم و ارم مناسبی در نظر گرفته شود که گویای ماهیت آن باشد، گفت: بر این اساس به چند نفر سفارش شد آرمی را طراحی کنند که در نهایت پس از بررسی در شورای فرماندهی سپاه آرم موجود تصویب شد و در نهایت با نظر شورای فرماندهی سپاه تصمیم بر آن گرفته شد تا آیه «و اعدوا لهم ما استطعتم من قوه» نیز بر بالای آرم طراحی شده درج شود؛ بدین ترتیب آرم طراحی شده دیدگاه ما را نسبت به این تشکیلات نشان می‌داد همانطور که آیه مذکور همچنان بر سینه پاسداران در هر کجای دنیا می‌درخشد.

منصوری افزود: در خصوص فرم لباس نیز نمونه‌های مختلفی ارائه شد و آنچه که امروز بر تن پاسداران دیده می‌شود انتخاب شد به طوری که در اواخر اردیبهشت ماه لباس و ارم سپاه مشخص شده بود و در اواسط خرداد ماه که با روز پاسدار مقارن شده بوده، سپاه با لباس‌ها و آرمی که بر سینه آنها نقش بسته بود راهپیمایی و به طور رسمی و علنی موجودیت خود را اعلام کردند.

اشتیاق مردم جهان به پاسداران پس از عملیات وعده صادق

وی با بیان اینکه گروهک‌های معاند و ضد انقلاب از همان زمان حرکت‌های ضد سپاه پاسداران را شروع کردند که هنوز نیز ادامه دارد، گفت: قطعاً امروز اکثریت مردم ایران نسبت به سپاه احساس مثبت و علاقه دارند و از پاسداران حمایت می‌کنند همانطور که فرزندان بسیاری از خانواده‌های ایرانی عضو بسیج یا سپاه و یا در زمره شهدا هستند.

اولین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به عملیات وعده صادق که توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علیه رژیم صهیونیستی انجام شد، خاطرنشان کرد: به دلیل عملیات مهمی که توسط سپاه پاسداران علیه دشمن بزرگ جهان اسلام و ایران اسلامی انجام شد، مردم ایران و جهان با حرارت بیشتری حمایت خود را از سپاه اعلام کرده‌اند؛ البته سپاه در طی ۴۵ سال گذشته نیز مورد حمایت مردم بوده اما امروز این اقدام نیز بهانه‌ای شد تا مردم بار دیگر قدردانی خود را از نیروهای نظامی کشور و به ویژه سپاه پاسداران اعلام کنند.

کد خبر 746430

دیگر خبرها

  • هر جا کار به دست مردم سپرده شد موفقیت به دست آمد
  • نماز جمعه فلسطینی‌ها در مسجد ویران شده شهر رفح
  • سپاه پاسداران نهادی انقلابی برگرفته از ولایت است
  • از تشکیل کمیته تا سپاه پاسداران/ نهادی مقدس با رنگ سبز و بوی انقلابی
  • عکس متفاوت از رهبر انقلاب در شیراز
  • پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت پرویز داودی
  • پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت دکتر پرویز داودی
  • عملکرد برخی‌ها در حوزه قضایی باعث کاهش اعتماد مردم شده است
  • زکات موجب افزایش رزق و برکت در زندگی می‌شود
  • برخی افراد اصرار به تزریق ناامیدی در جامعه دارند