Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سید مجتبی موسوی در گفتگو با خبرنگار بسیج   اظهار داشت: ۳۷۲ پایگاه اوقات فراغت در سطح کانون‌های فرهنگی-تربیتی، مدارس، سالن‌های ورزشی و… با آموزش رشته‌های مختلف در سطح استان کرمانشاه در حال فعالیت هستند.

گفت: درصدد حضور ۴۰ هزار و ۳۴۱ دانش آموز در پایگاه‌های اوقات فراغت تابستان هستیم.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از برگزاری کارگاه‌های مختلف مهارت آموزی با موضوعات علمی، هنری، اجتماعی، نمایش و سرود خبر داد و عنوان کرد: در کانون‌های فرهنگی-تربیتی، متناسب با رشته‌های ثبت نامی از متقاضیان انجمن‌های دانش آموزی تشکیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول از انجام فعالیت‌های جانبی نظیر برگزاری اردو و بازدید از نقاط تاریخی و تفریحی خبر داد و عنوان کرد: همچنین اجرای برنامه‌هایی نظیر عضویت در کتابخانه ها و برگزاری جنگ‌های هنری در دستور کار پایگاه‌های اوقات فراغت تابستان است.

موسوی خاطرنشان کرد: در بخش قرآن و عترت نیز آموزش‌های قرآن شامل روخوانی، روانخوانی، تجوید، تفسیر، احکام و معصوم شناسی در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای نیز آموزش‌های مهارتی انجام می‌شود از برگزاری کلاس‌های آموزشی در مدارس خبر داد و بیان داشت: در ۱۰۲ سالن ورزشی نیز در رشته‌های مختلف ورزشی از دانش آموزان متقاضی ثبت نام به عمل می‌آید.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه در حوزه آموزش ابتدایی برای دانش آموزان مناطق محروم استان کرمانشاه کلاس زبان آموزی برگزار می‌شود، گفت: کارگاه‌هایی در رشته‌های علمی، ادبی، هنری، ورزشی، انتظار، مهدویت، آموزش خبرنگاری، رباتیک، نمایش و هنر، حقوق دانش آموزی، کارآفرینی و… برگزار خواهد شد و در هر شهرستان بسته به استقبال دانش آموزان رشته‌های خاصی مورد آموزش قرار می‌گیرد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۱۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح «نهضت ملی سواد سلامت آموزی»


به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،حسین رضایی زاده دبیر هیئت ممتحنه رشته طب سنتی و تاریخ پزشکی گفت: طرح ملی نهضت سواد سلامت آموزی  طرح تخصصی آموزش سلامت و سبک زندگی سالم است که دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با همکاری وزارت آموزش و پرورش و با تمرکز بر روی سه قشر از مخاطبان در مدارس کشور آغاز خواهد کرد که مخاطبان آن شامل معلمان و مربیان پرورشی و سلامت مدارس، دانش آموزان و والدین است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه طب ایرانی روشمند و علمی به دلیل آمیختگی با فرهنگ مردم یکی از بهترین ظرفیت‌های اصلاح سبک زندگی است ، گفت: طرح ملی نهضت سواد سلامت آموزی، با هدف آموزش‌های ساده و کاربردی با زبان کودکان برای دانش آموزان مقطع اول تا ششم تدوین شده تا با بهره گیری از فنون گرافیک و اصول آموزش کودکان، مهمترین آموزه‌های سبک زندگی را در قالب داستان به ایشان بیاموزد.

وی افزود: در مرحله اول طرح بیش از ۱۰۰۰ مدرسه در ۱۰ استان تهران، قم، البرز، قزوین، اصفهان، کرمان، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد و اردبیل و مازندران و ۳۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان قرار است آموزش‌های کلی سبک زندگی و سلامت و تغذیه سالم را فرا بگیرند تا بتوانیم سلامت خانواده را در کنار نظام آموزشی داشته باشیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: پیچیدگی و عظمت ساختار جسمی و روانی انسان از یک سو و ابعاد مختلف زندگی فردی، خانوادگی، شغلی و اجتماعی از سوی دیگر، همواره این سوال را در ذهن ما ایجاد می‌کند که چگونه می‌توانیم تعادل و سلامت خود و عزیزانمان را در این شرایط حفظ کنیم، زیرا ما به عنوان پدر و مادر می‌خواهیم بهترین کار ممکن را برای سلامتی فرزندانمان انجام دهیم و در این نقش، بهترین باشیم.

دکتر رضایی زاده افزود: وظیفه اصلی و مهم این است که برای حفظ سلامت خود به شیوه‌ای درست سواد سلامت بیاموزیم. بدانیم که چه چیز‌هایی لازم است بیاموزیم و چگونه آموخته‌هایمان را انجام دهیم، تا سبک زندگی ما سلامت محور شود.

دیگر خبرها

  • اردوگاه‌های دانش آموزی نیازمند اعتبار و بودجه
  • اردوگاه دانش‌آموزی در یزد ایجاد شود
  • ۳۵ رشته ورزشی در فدراسیون دانش‌آموزی فعال است
  • فعالیت ۳۵ رشته در فدراسیون ورزش دانش‌آموزی
  • آغاز ثبت‌نام برنامه‌های اوقات فراغت دانش‌آموزان از اول خرداد
  • سلامت خانواده از آموزش پرورش تا آموزش عالی
  • اجرای طرح «نهضت ملی سواد سلامت آموزی»
  • مسابقه استانی مشاعره دانش آموزی در گناوه برگزار شد
  • ایام اوقات فراغت با محوریت مسجد فرصت خودسازی است
  • مهارت آموزی ورزشی ۱۸ هزار دانش آموز مقطع ابتدایی در قم