Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه دوم تلویزیون دولتی روسیه در حالی حضور ولادیمیر پوتین در جمع مردم سیل زده را به صورت زنده پخش کرد که مردم ایرکوتسک که بیشترین آسیب را از سیل دیده بودند در حال شکایت از وضعیت خود به رئیس جمهور بودند.

بخش عمده برنامه پوتین در بازدید از مناطق سیل زده به گفت وگو با ساکنان شهر تولون در استان ایرکوتسک اختصاص یافت و وی با افراد واقع در یک مرکز اسکان موقت دیدار و به مدت نیم ساعت با آنها گفت وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس جمهوری روسیه همچنین در شهر تولون با افرادی که برای دیدار با وی تجمع کرده بودند ملاقات کرد و بخش عمده درخواست های مردم از پوتین در مورد مجوز برای ساخت مسکن رایگان، تامین کار و اشتغال و نیز صدور مجدد مدارک هویت شماری از افراد بود که در جریان سیل از دست داده بودند.
پوتین در این دیدارها تاکید کرد که خانه هایی که ساخته و در اختیار مردم قرار می گیرد از یک طرف باید با کیفیت خوب و از سوی دیگر در مدت زمان کوتاه ساخته شود تا با رسیدن فصل سرما، مردم مجبور نشوند در چادرها و مراکز اسکان موقت بسر ببرند.
وی در دیدار با گروهی از افراد سیل زده این ادعا را که سیل بر اثر انفجار رخ داده رد کرد و آن را ادعای بی اساس خواند.

حضور در جمع مقامات محلی آخرین برنامه پوتین در این سفر بود، وی در نشست با آنها از اقدامات صورت گرفته انتقاد کرد و گفت که نیاز به اقدامات واقعی برای اسکان افراد سیل زده است.

رئیس جمهوری روسیه تاکید کرد که خانه های جدید برای سیل زدگان نباید برای اینکه فقط جای خالی در پرسشنامه پر شود، ساخته شوند.
وی تاکید کرد که نباید مقام های دولتی با گستاخی با مردم برخورد کنند و در پرداخت خسارت به افراد آسیب دیده نیز نباید تعللی صورت گیرد.

سیل در استان ایرکوتسک اوایل تیر ماه رخ داد و پیچیده ترین وضعیت در شهر تولون در این استان گزارش شد که سطح آب در رودخانه «اییا» هفت متر بیشتر از وضعیت بحرانی بالا آمد.
بر اساس اطلاعات وزارت موقعیت های اضطراری روسیه بر اثر سیل در ایرکوتسک ۲۵ نفر جان خود را از دست داده، هفت نفر مفقود شدند و بیش از ۵۰۰ نفر راهی بیمارستان شدند.

در مجموع بیش از ۳۵۰۰ خانه در مناطق سیل زده زیر آب رفت و به بسیاری از این اماکن آسیب های جدی وارد شد.
شبکه دوم تلویزیون دولتی روسیه به تازگی اعلام کرد که پرداخت خسارت به افرادی که خانه هایشان بر اثر سیل آسیب دیده آغاز شده است و به این افراد بر اثر از دست دادن اموال خانه از ۵۰ الی ۱۰۰ هزار روبل (۸۰۰ الی ۱۶۰۰ دلار) به ازای هر عضو خانواده پرداخت می شود.
به کسانی هم که بستگان نزدیک خود را از دست داده اند یک میلیون روبل (حدود ۱۶ هزار دلار) پرداخت می شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۲۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟

آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی به رئیسی در مورد پرونده فساد چای دبش طعنه زد.

این روزنامه نوشت: در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

هیچکس، چه در سطح کارگزاران نظام و چه در سطح عموم مردم، تردید ندارد که ما هنوز نتوانسته‌ایم عدالت را در جامعه برقرار کنیم.

قضاوتی است که از کارگزاران ارشد نظام هم بار‌ها شنیده شده و نمود‌های عینی آن نیز در جامعه کاملاً قابل لمس است.

ثروت کشور به صورت عادلانه میان مردم تقسیم نمی‌شود، در ادارات با ارباب رجوع برخورد یکسان صورت نمی‌گیرد، پارتی‌بازی در اکثر دستگاه‌ها بشدت رواج دارد، حقوق‌ها، مزایا و امکانات رفاهی به تناسب شایستگی‌ها و نیاز‌های واقعی پرداخت نمی‌شوند. بر بخش‌های بکارگیری افراد در پست‌ها و تفویض جایگاه‌ها شایسته‌سالاری رعایت نمی‌شود، به افراد بله‌قربان‌گو امتیاز داده می‌شود و افراد منتقد منصف و دلسوز طرد می‌شوند و...

این‌ها و بسیاری موارد دیگر نشانه‌های بارز تبعیض هستند، چیزی که با روح اسلام و نظامی که قرار است با «جمهوریت» و «اسلامیت» اداره شود در تضاد کامل هستند.

در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

این روزنامه در بخش دیگری از سرمقاله خود که به نظر می‌رسد به رئیسی و پرونده چای دبش کنایه می‌زند نوشته است:در جامعه‌ای که پرونده بزرگ‌ترین فساد اقتصادی را به جای آنکه با اولویت بررسی کنند به محاق می‌برند و آن را فسادنمائی جلوه می‌دهند، چگونه می‌توان پذیرفت عدالت در حال اجرا شدن است؟

همچنین روزنامه جمهوری اسلامی با طعنه به علیرضا پناهیان ادامه داد:

در جامعه‌ای که اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند، چگونه می‌توان به مردم گفت در حال ساختن بنای رفیع حکومت عدل علی هستیم؟

مردم با مشاهده این بی‌عدالتی‌ها اگر به این نتیجه برسند که ما کاری غیر از تغییر اسم انجام نداده‌ایم و هدفمان این بود که محمدرضا پهلوی را کنار بزنیم و خودمان جای او را بگیریم، نمی‌توان قضاوتشان را رد کرد. قرار نبود آنهمه شهید بدهیم و آنهمه فداکاری صورت بگیرد و بعد از ۴۵ سال هنوز در پیچ و خم‌های تبعیض و بی‌عدالتی سرگردان باشیم و در عین حال به عده‌ای اجازه بدهیم چنین وضعیتی را متن عدالت جلوه دهند!

دیگر خبرها

  • چرا پوتین در جنگ اوکراین از سلاح هسته ای استفاده نمی کند؟
  • نخست وزیر انگلیس: پیروزی پوتین امنیت تمام اروپا را تهدید خواهد کرد
  • روز تحلیف پوتین مشخص شد
  • دعوت پوتین از کشورها برای گسترش کریدور شمال-جنوب
  • دعوت پوتین از همه کشورها برای گسترش کریدور شمال-جنوب
  • در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • آغاز طرح واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق پرخطر استان کرمانشاه
  • دیدار «پوتین» و «علی اف» در مسکو
  • روسیه تسهیل تجارت غلات در گروه بریکس را کلید زد
  • اندیشکده آمریکایی: روسیه خود را برای جنگ با ناتو آماده می‌کند