Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-25@02:07:02 GMT

توقف ۲ کشتی باری ایرانی در سواحل برزیل

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۶۲۷۹۶

توقف ۲ کشتی باری ایرانی در سواحل برزیل

به گزارش سرويس ساير رسانه ها خبرگزاری تقریب به نقل از مهر از رویترز، دو کشتی باری ایران چند هفته است که در برزیل به دلیل تحریم های آمریکا قادر به سوختگیری و بازگشت به ایران نیستند.
شرکت نفت دولتی برزیل، پتروبراس به دلیل تحریم های آمریکا از سوخت رسانی به این دو کشتی باری ایرانی خودداری کرده است.
طبق این گزارش کشتی‌های باری باوند و ترمه دو ماه پیش محموله‌های کود شیمیایی اوره به برزیل منتقل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دو کشتی به شرکت کشتیرانی دولتی سپید متعلق هستند.
یک مقام اداری بندری برزیل به رویترز گفته است، قرار بود این کشتی‌ها با محموله ذرت به ایران بازگردند، اما سوخت کافی برای بازگشت به ایران نداشتند.
آمریکا اخیراً محصولات شیمیایی ایران را تحریم کرده است، اما رویترز می‌گوید یک شرکت محلی برزیلی اقدام به خرید اوره از ایران کرده است.
شرکت نفت پتروبراس هم اعلام کرده است، نام این دو کشتی در فهرست تحریمی آمریکا قرار دارد و فروش سوخت به این دو کشتی می‌توانند پیامدهایی برای این شرکت برزیلی داشته باشد.
یک خریدار محصولات شیمیایی هم به رویترز گفته است: دو کشتی باری گیر افتاده‌اند. هیچکس هم قادر نیست از طریق واسطه سوخت مورد نیاز آنها را تامین کند.
رویترز اضافه کرده است در صورتی که این دو کشتی باری قادر نباشند سوخت مورد نیاز خود را در برزیل و منطقه تامین کنند، آخرین چاره ارسال سوخت از ایران است.
طبق این گزارش، کشتی باوند ۵۰ هزار تن ذرت بارگیری کرده و قرار است کشتی ترمه هم ۶۶ هزار تن ذرت بارگیری کند.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۲۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف اوسمار درباره دوران فوتبال بازی کردنش

اوسمار ویرا از معدود سرمربیان برزیلی است که هرگز در سطح حرفه‌ای فوتبال بازی نکرده است.

به گزارش مشرق، کافی است که نگاهی به رزومه اوسمار ویرا بیاندازید تا ببینید دوران حرفه‌ای او از کار مربیگری در اینترناسیونال در سال ۱۹۹۴ آغاز می‌شود، زمانی که هنوز ۲۰ ساله نشده و تازه دانشگاه خود را آغاز کرده بود.

او در برنامه فوتبال برتر بیشتر در این مورد توضیح داده است: من مثل همه بازیکنان دوست داشتم فوتبال بازی کنم اما در ۱۶-۱۷ سالگی فهمیدم زیاد استعداد فوتبال بازی کردن ندارم.

اوسمار در این خصوص ادامه داد: من همیشه دوست داشتم برزیل را در المپیک ببینم و پرچمش همیشه در المپیک بالا باشد. این برایم انگیزه درست کرد که به سمت مربیگری بروم. ترم دوم دانشگاه در تیم اینترناسیونال شروع به کار کردم و تقریبا ۲۰ سال در سه دوره در این تیم کار کردم.

وی افزود: هیچوقت فوتبال حرفه ای بازی نکردم و شاید یک فصل در دانشگاه فوتسال بازی کردم.

سرمربی برزیل درباره انتقال به پرسپولیس هم گفت: دعوتم به ایران خیلی سریع بود. به دوستی در فوتبال سری بی برزیل کمک می‌کردم و وقتی این پیشنهاد آمد، تحقیق کردم و وقتی دیدم چه تیمی من را دعوت کرده، تصمیم گرفتم به ایران بیایم.

منبع: ورزش سه

دیگر خبرها

  • بازآفرینی داستانی از پهلوان ایرانی برای کودکان/ نمادی از فرهنگ پهلوانی در« پهلوان و فیل»
  • بازآفرینی داستانی از پهلوان ایرانی برای کودکان
  • آمریکا اتهامات جنایی و تحریمی علیه ۴ ایرانی را علنی کرد | جزئیات رویترز از اسامی افراد و شرکت های تحریم شده | تحریم ها در چه حوزه ای است؟
  • سفر یک وزیر کره شمالی به ایران 
  • جوان‌ترین بازیکن تیم ملی: قرقیزستان با برزیل فرقی ندارد
  • برای ما قرقیزستان با برزیل فرقی ندارد/ فقط به قهرمانی فکر می‌کنیم
  • نبرد بزرگ دو کشتی‌گیر ایرانی با هم در خارج از کشور | جنگ برای سهمیه المپیک
  • اعتراف اوسمار درباره دوران فوتبال بازی کردنش
  • لایروبی ۱۲۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اولویت‌دار آذربایجان شرقی
  • الناز سخائیان به عنوان اولین مدیر ایرانی شرکت نستله ایران منصوب شد