Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-24@08:02:52 GMT

آب در کرمانشاه کم آمد

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۶۳۱۳۹

آب در کرمانشاه کم آمد

در اوج گرما مصرف آب هم برای شست‌وشو، استحمام، مصرف آب کولر و... بالا می‌رود و بسیار بیشتر از شرایط عادی می‌شود. اگر برخی از مردم در این شرایط مدیریت مصرف هم نداشته باشند وضعیت به‌مراتب بدتر می‌شود؛ برای مثال از آب شرب برای شست‌وشوهای غیرضروری فرش، حیاط و ماشین استفاده کنند. شاید بارندگی‌های خوب بهار امسال باعث شده برخی از مردم گمان کنند دیگر کمبود آب وجود ندارد و نیازی به مدیریت مصرف نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که این میزان بارندگی جبران کمبودهای گذشته را نمی‌کند و تاثیر کمی برای تغذیه منابع تامین آب داشته است. حالا در شرایطی که گرما به اوج خود رسیده برخی از مشترکان آب شهر کرمانشاه در ساعاتی از شبانه‌روز به‌ویژه شب‌ها با افت فشار و حتی گاهی قطعی مواجهند. خیام، بهار، میدان مرکزی، گذرنامه و سی‌متری سوم از جمله محله‌هایی هستند که در این روزها افت فشار را تجربه می‌کنند.  

ذخیره آب

«زهرا رازیانی» یکی از شهروندان منطقه خیام کرمانشاه است. وی با اشاره به افت فشارهای متعددی که خصوصا شب‌ها در این منطقه رخ می‌دهد، می‌گوید: پیش آمده که برخی از شب‌ها از ساعت ۱۱/۵ و ۱۲ به بعد حتی با قطعی آب هم مواجه بوده‌ایم و تا نزدیک صبح آب نداشته‌ایم.  وی ادامه می‌دهد: این افت فشار در روزهای تعطیل و همچنین نزدیک ظهر هم شدت بیشتری می‌گیرد، به گونه‌ای که حتی امکان استحمام هم با این وضعیت آب وجود ندارد.  این شهروند کرمانشاهی یادآوری می‌کند: برای این‌که هر لحظه احتمال قطع شدن آب را می‌دهیم، همیشه چندین ظرف آب 
ذخیره داریم.  

هر چقدر صرفه‌جویی می‌کنیم  کارساز نیست

«سبحان فرجی» یکی دیگر از شهروندان ساکن محدوده گذرنامه کرمانشاه است و با اشاره به مشکل فشار آب در این محله می‌گوید: هر چقدر در مصرف آب صرفه‌جویی می‌کنیم باز هم کارساز نیست و افت فشار و قطعی همچنان ادامه دارد.  وی با بیان این‌که مسئولان سال‌هاست وعده تامین آب بلندمدت شهر کرمانشاه از طریق سد گاوشان را می‌دهند تا مشکل آب شهر کرمانشاه حل شود، می‌افزاید: هر سال تابستان فقط بخشی از این آب به صورت طرح اضطراری در اختیار شهر کرمانشاه قرار می‌گیرد که کفاف مصرف آب شهر با یک میلیون نفر جمعیت را نمی‌دهد.  

مصرف زیاد آب در کرمانشاه 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه با اشاره به وجود حدود ۲۲۰ هزار مشترک آب در شهر کرمانشاه می‌گوید: از ابتدای امسال با افزایش مصرف آب در کرمانشاه به میزان حدود ۱۷ درصد مواجه بوده‌ایم. «علیرضا تخت‌شاهی» ادامه می‌دهد: این افزایش مصرف باعث می‌شود در برخی از نقاط شهر در زمان اوج مصرف با افت فشار و یا قطعی آب مواجه باشیم.  

وی کرمانشاه را از جمله شهرهای با مصرف زیاد آب در استان می‌داند و می‌افزاید: به علاوه در برخی از شهرهای استان با تنش آبی هم مواجهیم که کرمانشاه نیز از جمله این شهرهاست. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه با بیان این‌که برای رفع مشکلات قطعی و افت فشار، آب طرح اضطراری سد گاوشان اکنون چند وقتی است که وارد مدار بهره‌برداری شهر کرمانشاه شده، می‌افزاید: طرح اضطراری آب‌رسانی به شهر کرمانشاه از سد گاوشان با ظرفیت حدود ۹۰۰ لیتر در ثانیه وارد مدار شده است.

وی با بیان این‌که چشمه طاق‌بستان به دلیل کاهش دبی از مدار بهره‌برداری خارج شده، ادامه می‌دهد: هم‌اکنون میزان آبی که برای شهر کرمانشاه از منابع مختلف شامل سد گاوشان و چاه‌های ده‌پهن در مدار داریم حدود هزار و ۲۰۰ لیتر در ثانیه است.  تخت‌شاهی صرفه‌جویی در مصرف آب را برای جلوگیری از قطعی و افت فشار ضروری می‌داند و می‌گوید: مشترکان باید از شست‌وشوی ماشین، فرش، معابر و حیاط با آب آشامیدنی پرهیز کنند.  

وی با بیان این‌که مشکلات افت فشار ممکن است در سایر شهرستان‌های استان هم رخ دهد، ادامه می‌دهد: به‌جز کرمانشاه، شهرهای سرپل ذهاب، قصر شیرین، جوانرود، تازه‌آباد و گیلانغرب را به ترتیب پرمصرف‌ترین نقاط استان از نظر مصرف آب هستند.  به گفته این مسئول، برای رفع مشکل آب اکثر شهرهای استان با همکاری شرکت آب منطقه‌ای طرح‌های بلندمدت آب‌رسانی در دست اقدام است.

بهره‌برداری از پروژه آب‌رسانی به ۱۵ روستا   

مدیرعامل شرکت آبفار استان کرمانشاه از بهره‌مندی ۱۵ روستای استان کرمانشاه از نعمت آب آشامیدنی تا هفته دولت سال جاری خبر می‌دهد و اظهار می‌کند: ۲۴ روستای استان نیز تا دهه فجر امسال از نعمت آب شرب بهره‌مند خواهند شد. پروژه آب‌رسانی به ۱۵ روستای این استان همزمان با هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد. «فرامرز شوهانی» افزود: آب‌رسانی به روستاهای مذکور در قالب پروژه مجتمع آب‌رسانی روستایی «شادمان» صورت خواهد گرفت. مدیرعامل شرکت آبفار استان کرمانشاه اظهار کرد: در قالب این پروژه ۳۹ روستای دهستان درودفرامان و روستاهای نزدیک به کمربند شرقی کرمانشاه با هزار و ۳۹۴ خانوار از نعمت آب سالم بهره‌مند می‌شوند. این مسئول اظهار می‌کند: اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژه که ۳ میلیارد تومان است، نیز از محل صندوق توسعه ملی در سال ۹۸ تامین شده است.

کد خبر 448433

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۳۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راز ظهور قدرت ایران در نظم نوین جهانی

رهبر انقلاب در جریان دیدار اخیر جمعی از فرماندهان نظامی، تاکید کردند که عملیات «وعده صادق»، اثبات ظهور قدرت اراده ملت ایران بود، اما دلیل آن چیست؟ واقعیت این است که ایران با ظرفیت فراتر رفتن از یک قدرت منطقه‌ای به قدرت جهانی، سال‌ها تحت فشار خارجی بوده است.

دوره طولانی تنگنای استعماری در دوران قاجار و پهلوی اول از یک سو و دوره‌ای از نفوذ و کودتا در پهلوی دوم از سوی دیگر، از مصادیق این فشار به‌شمار می‌رود. پس از انقلاب اسلامی که اراده مردم بر استقلال و متجلی‌شدن قابلیت بالقوه قدرت کشور قرار گرفت، فشار‌ها ادامه یافت. تحمیل جنگ هشت‌ساله با عراق، فشار تحریم، تخریب رسانه‌ای و هراس‌افکنی سیاسی و دیپلماتیک با چاشنی اغتشاش خیابانی و ترور، از جمله این فشار‌ها بوده است. عبور ایران از همه این موانع، راه را برای تبدیل ایران به قدرت جهانی هموار کرد.

عمده قدرت‌های جهان، در دوره‌ای از این تنگنا‌ها گذر کرده و به‌دلیل عبور از این هفت‌خوان، شایسته رسیدن به موقعیت ابرقدرتی شدند. ایران نیز پس از یک دهه فشار حداکثری در دهه ۱۳۹۰ شمسی، سرانجام از عصر بازدارندگی عبور کرد. کشوری که در عصر قاجار و پهلوی کاملا منفعل بود و اجازه نفوذ و کودتا به کشور‌های خارجی می‌داد، در دهه اول پس از انقلاب اسلامی به موقعیت «دفاع از خود» رسید و سپس وارد دوره بازدارندگی شد که توانست جلوی تکرار سناریوی تحمیل جنگ را بگیرد.

مهار جنگ‌طلبان آمریکایی و اسرائیلی، به‌ویژه در دوران بوش پسر و ترامپ، دشوار بود، اما انجام شد. ایران در این دوران همزمان از توان دفاعی و دیپلماتیک بهره برد تا تلاش برای سر خم کردن کشور شکست بخورد. این روند ادامه داشت تا این‌که پس از تهدید داعش و احتمال حمله تروریست‌ها به داخل ایران، کشور وارد عصر «جنگ پیشدستانه» شد. ترور سردار سلیمانی، این استراتژی را وارد سطح بالاتری کرد و برای اولین‌بار پس از جنگ جهانی دوم، ایران پایگاه آمریکا را موشک‌باران کرد.

 این همان کاری بود که پس از حمله گستاخانه اسرائیل به سفارت کشورمان در دمشق تکرار شد و عدم‌پاسخ متقابل، نشان داد جهان استراتژی تهاجمی کشورمان را به رسمیت شناخته است. در کنار این حرکت نظامی، کشورمان پس از یک دهه تحریم حداکثری، موفق شد به رشد اقتصادی مثبت رسیده و در حوزه‌های ثبات سیاسی و پیشرفت اقتصادی، نوعی بازدارندگی داخلی ایجاد کند. به این ترتیب، حالا جهان شاهد آن است که ایران به جمع کشور‌های قدرتمند پیوسته و با وجود همه تبلیغات منفی رسانه‌های غربی، نظم نوین جهانی نمی‌تواند این قدرت را انکار کند.

منبع: روزنامه جام جم

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • فشار آلمان بر آمریکا برای ارسال پاتریوت به اوکراین
  • افت فشار آب در شبکه شهری کنارک
  • واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه
  • فشار آمریکا و اسرائیل به قطر برای تحت فشار قرار دادن حماس
  • قارچ خودرو نخورید
  • راز ظهور قدرت ایران در نظم نوین جهانی
  • این چای برای افراد مبتلا به فشار خون توصیه شده
  • چرا چین به درخواست آمریکا برای فشار به ایران «بله» نمی‌گوید؟
  • پیشکسوت استقلال: با این روند صدر را از دست می دهیم
  • فشار به حامیان فلسطین در آمریکا