Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر تورج شیرزادیان روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در ۲ سال اخیر با پیگیری های مستمر معاونت غذا و دارو و مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه که با وزارت متبوع و هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران انجام پذیرفته، منتج به اخذ ۴۰ قلم تجهیزات پزشکی سرمایه ای و تکنولوژی پیچیده (high-technology) به ارزش ریالی بیش از ۱۴۰ میلیارد ریال گردیده که ضمن تحویل به مرکز مورد نصب و راه اندازی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: برای تأمین تجهیزات خُرد و باقیمانده که امکان تهیه آنها از طریق هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران نبود، پس از ارزیابی بیمارستان قدیم و جدید و تهیه لیست تجهیزات و ارزش گذاری لیست مذکور، مبلغ ۱۵ میلیارد ریال اعتبار اخذ شد که تعداد ۶۱ قلم دستگاه توسط کارشناسان مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه با همکاری پرسنل بیمارستان قدس پاوه به شکل علمی و قانونی و از طریق سامانه تدارکات الکترونیک دولت خریداری و در محل نصب و راه اندازی شد.

وی اظهار داشت: برای جلوگیری از هدر رفت منابع در بیمارستان قدیم شهرستان پاوه، کارشناسان مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه از تمامی تجهیزات موجود در بیمارستان قدیم و انبارهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاوه بازدید بعمل آورده و پس از شناسایی، بررسی و ارزش گذاری تجهیزات پزشکی قدیمی و برآورد میزان کارایی آنها، نسبت به تهیه لیست و انتقال تجهیزات قابل استفاده در بیمارستان جدید و نصب و راه اندازی آنها توسط خود پرسنل مدیریت تجهیزات پزشکی اقدام کردند که از آن جمله می توان به انتقال چراغ سیالکتیک های اتاق عمل بیمارستان قدیم به بیمارستان جدید، نصب و استقرار ساکشنها و فلومترهای دیواری، تست و نظارت بر تحویل سیستم گازهای طبی بیمارستان و لوله کشی گازهای طبی و نشت یابی اشاره کرد.

شیرزادیان همچنین بیان کرد: قول مساعد تأمین یک دستگاه CT- SCAN 16 SLICE (سی تی اسکن) برای بیمارستان نوبنیاد شهرستان پاوه اخذ شده و در آینده نزدیک در صورت تامین اعتبار مالی از سوی وزارت متبوع تحویل این مرکز خواهد شد.

وی همچنین اعلام کرد: یک دستگاه اکسیژن ساز مرکزی با ظرفیت ۳۴۰ لیتر بر دقیقه و یک دستگاه بی خطر ساز پسماندهای بیمارستانی با خُردکن داخلی جهت مرکز مذکور نیز تامین گردیده و تحویل بیمارستان قدس پاوه می گردد.

بیمارستان جدید پاوه روز ۱۸ تیر امسال به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد.

بیمارستان جدید با زیربنای ۹ هزار و ۵۰۰ مترمربع در پنج طبقه و کل محوطه بیمارستان را ۱۴ هزار مترمربع ساخته شده و دارای ۱۰۶ تخت، سه اتاق عمل، ۹۴ تخت بستری و ۱۲ تخت ویژه است.

برای ساخت و تجهیز این بیمارستان ۶۵ میلیارد تومان هزینه شده است.

استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه در مجموع ۱۷ بیمارستان دولتی دارد که از این تعداد هفت بیمارستان در کلانشهر یک میلیون نفری کرمانشاه و مابقی در شهرستان‌ها واقع شده است.

شهرستان پاوه با بیش از ۶۲ هزار نفر جمعیت در ۱۲۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.
۳۰۳۳/‌۸۰۶۶

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علوم پزشکی پاوه بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۴۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) تحویل تجهیزات و خودروهای عملیاتی محیطبانان

(تصاویر) تحویل تجهیزات و خودروهای عملیاتی محیطبانان

دیگر خبرها

  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • (تصاویر) تحویل تجهیزات و خودروهای عملیاتی محیطبانان
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • برای واردات کالا‌های اساسی و دارو ۶۳۶ میلیون دلار تامین شد
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • رشد ۲۶ درصدی تامین ارز دارو در سال ۱۴۰۲
  • تامین ۴.۳ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۲
  • ارز مورد نیاز برای تامین دارو تخصیص داده شود