Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام مسئول در سازمان خصوصی‌سازی گفت: اصلاح شماره تماس دارندگان سهام عدالت و نیز امکان ثبت شماره شبای جدید توسط آنان از جمله امکاناتی است که در نسخه جدید سامانه الکترونیکی سهام عدالت در دسترس مخاطبان قرار گرفته است. ۲۹ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۶ اقتصادی بازار سهام | بورس نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مهدی طریحی با اشاره به این که سازمان خصوصی‌سازی در نمایشگاه الکامپ امسال به ارائه 3 خدمت جدید در کنار سایر خدمات خود می‌پردازد، گفت: رونمایی از نسخه جدید سامانه الکترونیکی سهام عدالت با امکانات جدید و نیز سامانه سهام ترجیحی و سیستم الکترونیکی رسیدگی به پیشنهادات، انتقادات و درخواستهای مردمی سازمان خصوصی سازی از جمله این موارد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر فناورزی اطلاعات سازمان خصوصی‌سازی در تشریح نسخه جدید سامانه الکترونیکی سهام عدالت با امکانات جدید اضافه کرد: بهینه‌سازی محیط کاربری این سامانه از جمله این موارد است که تغییرات اعمال شده علاوه بر جدابیت بصری بیشتر برای مخاطبان، مواردی همچون اطلاعات تماس در تمامی صفحات را نیز شامل می‌شود که باید به این موارد استعلام سریع را که اطلاعات مختصری از سهامدار بودن یا نبودن مراجعه‌کنندگان و نیز اطلاع از درج شماره شبای بانکی برای دریافت سود سهام را در کمترین زمان ممکن به مراجعه کننده ارائه می‌دهد.

طریحی ادامه داد: علاوه بر این اصلاح شماره تماس دارندگان سهام عدالت و نیز امکان ثبت شماره شبای جدید توسط آنان از دیگر امکاناتی است که در نسخه جدید سامانه الکترونیکی سهام عدالت در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

وی همچنین با اشاره به راه اندازی سامانه سهام عدالت از 17 اسفندماه سال 95 گفت: تا کنون بیش از 197 میلیون خدمت الکترونیک توسط این سامانه به بیش از 44 میلیون نفر مراجعه کننده(بدون احتساب مراجعه چند باره توسط یک فرد) صورت گرفته است که این امر نشان از این دارد که این سامانه بدون وقفه و خطا به عنوان پربازدیدترین سامانه الکترونیکی کشور در حال ارائه خدمت به هموطنان عزیز می باشد.

مدیرکل دفتر فناورزی اطلاعات سازمان خصوصی سازی همچنین استفاده از تکنولوژی منحصر به فرد با استفاده از تخصص، تعهد و پشتکار کارشناسان سازمان خصوصی‌سازی را از دیگر خصوصیات این سامانه بر شمرد که آن را به یک سامانه ملی و ابرسامانه در کشور تبدیل کرده است.

وی با اشاره به این که بانک اطلاعاتی این سامانه به صورت مداوم با سامانه های دیگر از جمله سامانه ثبت اجوال در ارتباط و در حال بروز شدن و پایش است گفت: این تعامل در راستای پایش اطلاعات مربوط به مشمولان سهام عدالت که در قید حیات هستند و آن دسته از مشمولانی که فوت کرده اند، صورت می گیرد.

طریحی گفت: بر این اساس تا به امروز 233 هزار و 503 پرونده از وراث مربوط به متوفیان سهام عدالت که به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه و مدارک لازم را ارائه نموده اند، مورد بررسی قرار گرفته که در این راستا 35 هزار و 972 نفر به مشمولان سهام عدالت اضافه شده‌اند و برای 197 هزار و 531 نفر از مشمولان نیز افزایش سهم سهام عدالت رقم خورده است.

چرا همه کارگران سهام عدالت نگرفتند؟اذعان مشاورِ پوری حسینی به تاخیر دولت در آزادسازی سهام عدالتآزادسازی سهام عدالت برای دهک های یک و دو به زودی عملیاتی می‌شودکوتاهی خصوصی‌سازی در واریز سود سهام عدالت از کجا نشات می‌گیرد؟

انتهای پیام/

R32365/P/S7,84/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سهام عدالت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سهام عدالت سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۴۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید قطعات صنعتی با چاپگر‌های سه بعدی فلزی در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از  مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، یک شرکت دانش بنیان با تولید چاپگر‌های سه بعدی فلزی با فن آوری که در انحصار معدودی کشور خارجی بوده امکان تولید مستقیم پیچیده‌ترین قطعات از فایل‌های سه‌بعدی را با بالاترین دقت فراهم کرده که تحولی بزرگ در زمینه تولید قطعات مورد نیاز صنایع نیروگاهی، خودرو، هوافضا و ... در کشور رقم زده است.

بر اساس این گزارش، این شرکت، نخستین سازنده چاپگر سه بعدی فلزی (SLM) در کشور که ساخت آن تا پیش از این تنها در انحصار کشورهای آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه بوده و به دلیل تحریم‌ها، واردات این تجهیزات امکان‌پذیر نبوده است.

به گفته احمد فروزمهر، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در توضییح عملکرد این چاپگر‌ها، فن آوری SLM که از پودر آلیاژ به عنوان ماده اولیه و لیزر به عنوان ابزار ساخت استفاده می‌کند، امکان تولید قطعات با هر پیچیدگی را به طور مستقیم از فایل سه‌بعدی آنها فراهم می‌کند.

در این روش، محصول فلزی نهایی با هرگونه پیچیدگی، مستقیما بدون نیاز به عملیات ثانویه خاصی از فایل سه بعدی آن ساخته می‌شود.

در این فرآیند لیزر توان بالا برای ذوب پودر فلزی و آمیختن آنها به هم استفاده می‌شود. زمانی که یک لایه تشکیل می‌شود، یک لایه پودر جدید بر روی سطح ساخت گسترده می‌شود. ضخامت لایه‌های از حداقل ۲۰ تا ۱۰۰ میکرون متقاوت است.

وی خاطرنشان کرد: از جمله موادی که در فرآیند مورد استفاده قرار می‌گیرند فولاد ابزار، فولاد زنگ نزن، کبالت کروم و تیتانیوم هستند.

زمانی که مواد واکنش زا مانند تیتانیوم یا آلومینیوم مورد استفاده قرار می‌گیرند، میزان اکسیژن در محفظه مهر و موم شده باید به حداقل برسد تا از اکسید شدن ماده و نقص‌های بعدی جلوگیری کند. برای کاهش اکسیژن کافی است که محفظه با گاز آرگون خلوص بالا پر شود.

مدیرعامل این شرکت گفت: این دستگاه برای ساخت قطعات مورد نیاز صنایع نیروگاهی، هوافضا، خودرو، ساخت قالب‌های صنعتی، پزشکی و دندانپزشکی کاربرد دارد. این دستگاه همچنین در زمینه تحقیقات در حوزه علوم مهندسی مکانیک و متالورژی نیز قابلیت‌های متعددی دارد.

وی تصریح کرد: ما در این شرکت، متعهد به ارائه این فن آوری پیشرفته به تمامی نقاط ایران هستیم تا سهم خود را در ارتقای صنعت کشور و رفع نیاز‌های مختلف صنایع مختلف ایفا کنیم.

به همین منظور، دانشگاه‌های سراسر کشور، حتی دانشگاه‌های واقع در مناطق دور افتاده، می‌توانند از طریق ارسال فایل و ایمیل، از خدمات ما بهره‌مند شوند. همچنین، با حضور فعال در نمایشگاه ساخت ایران، فرصتی را برای معرفی این تکنولوژی به طیف وسیع‌تری از مخاطبان فراهم کرده‌ایم.

فروزمهر افزود: علاوه بر این، از آنجا که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یارانه‌های مناسبی برای حضور در این نمایشگاه ارائه می‌دهد، دانشگاه‌های مناطق کم‌برخوردار نیز می‌توانند از این فرصت برای آشنایی با این فناوری و استفاده از خدمات ما بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به صادرات موفق این دستگاه‌ها به بازار‌های بین‌المللی گفت: تلاش بی‌وقفه ما برای توسعه و ارتقای این محصولات، منجر به دریافت جایزه طراحی صنعتی ایران در سال ۱۴۰۱ شد که افتخاری دیگر برای مجموعه ما به شمار می‌رود.

مدیرعامل  این شرکت دانش بنیان با بیان این که در این مجموعه ۴۰ نفر به صورت مستقیم فعالیت داشته و چند صد نفر نیز به صورت غیرمستقیم از طریق فعالیت‌های این شرکت مشغول به کار شده‌اند، اظهار داشت: دستیابی به این محصول با حمایت هشت ساله معاونت علمی از این شرکت حاصل شده و با توجه به کمبود نقدینگی که بخش‌های دولتی با آن روبرو هستند درخواست دارم در کنار حمایت از نمایشگاه ایران ساخت، امکان استفاده از تسهیلات لیزینگ صندوق نوآوری و شکوفایی را هم برای این شرکت فراهم کنند.

استفاده از این تسهیلات، به ما امکان می‌دهد تا با سرمایه‌گذاری اولیه کمتر، به تولید انبوه محصول خود دست پیدا کنیم و سهم خود را در ارتقای سطح فناوری کشور ایفا کنیم

دیگر خبرها

  • ثبت نام سهام عدالت جاماندگان | جاماندگان به کجا مراجعه کنند
  • امکان نوبت دهی آنلاین مراکز معاینه فنی در اصفهان فراهم است
  • فرصت‌های تحقق شعار سال فراهم شود
  • بسترسازی برای استفاده از سپرده‌های مردم در تولید فراهم می‌شود
  • ۱۰ میلیون تومان سهام عدالت برای جاماندگان؛ قانونی که بعد از ۲۴ ماه پاسکاری در دولت هنوز اجرا نشده است!
  • مسیر سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ریل گذاری می‌شود
  • برگزاری ۶۹ مزایده الکترونیکی در خراسان جنوبی
  • تولید قطعات صنعتی با چاپگر‌های سه بعدی فلزی در کشور
  • پیامبران بسترهای لازم فهم و ارتقای فکری مردم را فراهم می‌کردند
  • کاهش ۵۰ درصدی سود سهام عدالت روندسرمایه گذاری را نزولی کرد