Web Analytics Made Easy - Statcounter

سومین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان آذربایجان غربی با ریاست محمدمهدی شهریاری استاندار آذربایجان غربی و دبیری حسن انتظار رییس اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی ارومیه در محل اتاق ارومیه برگزار شد. 

به گزارش برنا آذربایجان غربی ، در ابتدا این جلسه حسن انتظار رییس اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی ارومیه با اشاره با بهبود فضای کسب و کار طبق پایش های صورت گرفته توسط اتاق ایران ، گفت : در هشت سال یعنی از سال 1390 الی 1398 ، 89 ماده قانونی در ارتباط با تولید و فضای کسب و کار به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده که اکثر این مواد به مرحله اجرا در نیامده است و لذا مشکلاتی برای تولید کنندگان ، بنگاه های اقتصادی ، سرمایه گذاران و نیز بهبود فضای کسب و کار ایجاد نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

انتظار با اشاره به کاهش نرخ ارز در روزهای اخیر گفت : کاهش قیمت ارز را به فال نیک میگیریم و انتطار داریم با ثبات قیمت ها ، برنامه ریزی برای تولید و بنگاه های اقتصادی وضعیت مناسبی را در رونق تولید استان شاهد باشیم.

دبیر شورای گفتگو دولت و بخض خصوصی آذربایجان غربی ، در ادامه افزود : کمبود سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی و دشواری تامین منابع از سیستم بانکی از مسائل اساسی بنگاه های اقتصادی بوده، که باید برای رفع مشکل این بخش تدبیر ویژه وی اندیشیده شود. 

در ادامه این جلسه محمدمهدی شهریاری استاندار آذربایجان غربی با اشاره به شرایط بازگشت ارز حاصل از صادرات به کشور ، گفت: صادرکنندگان استان در رابطه با پیمان سپاری ارزی و نقل و انتقال ارز بویژه با کشورهای همسایه دچار مشکلاتی هستند که در ملاقات حضوری با رئیس کل بانک مرکزی، فراهم سازی زیرساخت های نقل و انتقال ارز را پیگیری خواهیم کرد. 

وی در ادامه از کمک مالی دولت برای تامین 300 کامیون یخچال دار برای استان خبر داد و افزود: تحقق این امر به توسعه صادرات میوه های هسته دار استان کمک شایانی خواهد نمود. 

شهریاری از پیگیری راه اندازی پایانه صادراتی کشاورزی استان نیز خبر داد و گفت: در اولین فرصت موضوع راه اندازی پایانه صادراتی محصولات کشاورزی استان که مجهز به صنعت سورتینگ و بسته بندی است پیگیری خواهد شد. 

وی ادامه داد: همچنین پیگیر افزایش میزان اعتبارات واردات استان از طریق بازارچه های مرزی از مبلغ 100 میلیون دلار به یک میلیارد دلار هستیم. 

استاندار آذربایجان غربی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص طرح پیشنهادی تهاتر کالاهای صادراتی استان با کالاهای وارداتی مورد نیاز کشور گفت: در صورت تصویب و موافقت با این طرح، خواهیم توانست در قبال کالاهای صادراتی استان، بخشی از کالاهای مورد نیاز استان و کشور را از مرزهای استان وارد کنیم.

اهم دستورجلساتی که در سومین جلسه شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی استان آذربایجان غربی مطرح گردید عبارت بودند از : ایجاد زیرساخت لازم جهت برگشت ارز حاصل از صادرات به کشور عراق ، تصویب افزایش میزان واردات بازارچه های مرزی در مقابل ، برقراری مشوق صادراتی همانند سالهای قبل در مورد صادرات سیب و واردات موز ، استثناء نمودن استان از رعایت شاخص های بسته بندی و حمل صادرات محصولات با ناوگان حمل و نقل یخچالدار به علت نبود زیرساخت های لازم و رایزنی با کشورهای همسایه به منظور برقراری تعرفه های ترجیحی و حمل یکسره محصولات صادراتی که به تصویب اعضا حاضر در جلسه رسید.

خبرنگار: علی غیور

عکاس: علی غیور

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۴۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار کالا از گمرکات آذربایجان‌غربی

خالد جنگجو ناظر گمرکات آذربایجان‌غربی با اشاره به صدور ۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار کالا از گمرکات استان، گفت: از مجموع این میزان صادرات یک‌ میلیون و ۱۰۰ هزار دلار آن مربوط به گمرکات خود استان و ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار نیز مربوط به صادرات سایر گمرکات کشور از گمرکات استان بوده است.

وی با بیان اینکه در استان ۹ گمرک بعنوان مبادی تجاری صادرات و واردات کالا فعالیت می‌کنند، افزود: ارزش این مقدار صادرات در مقایسه به مدت مشابه پارسال ۵۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

ناظر گمرکات آذربایجان‌غربی کشور‌های ترکیه، آذربایجان و عراق و تعدادی از کشور‌های اروپایی را مقصد صادرات کالا‌های ایرانی از گمرکات استان اعلام کرد.

جنگجو در ادامه به روند ترانزیت کالا از استان هم اشاره و اضافه کرد: در طول پارسال در مجموع ۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تن انواع کالا از استان ترانزیت زمینی و ریلی شده که ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن آن مربوط به ترانزیت از گمرکات خود استان و بقیه ترانزیت عبوری سایر گمرکات بوده است.

وی همچنین از توافقات رؤسای گمرکات ایران و ترکیه در راستای توافق ۲ کشور برای تحقق سقف تجارت مشترک دو طرف تا ۳۰ میلیارد دلار هم اشاره کرد و گفت: مقرر شد ۱۲ بند از ۱۹ بند توافقنامه دو طرف برای تسهیل در روانسازی تجارت بزودی عملیاتی شود.

ناظر گمرکات استان تصریح کرد: تجاری‌سازی مرز رازی از مهمترین این توافقات بود که با تکمیل زیرساخت‌ها این رویه امسال عملیاتی می‌شود.

جنگجو در ادامه به تردد مسافر در مرز‌های استان نیز اشاره کرد و افزود: در شش روز اول امسال ۵۵ هزارو ۵۰۰ نفر مسافر و سه‌هزار و ۹۰۰ دستگاه سواری از مرز‌های بازرگان، رازی و سرو تردد کرده‌اند.

وی همچنین با اشاره به برخی از محدویت‌ها در مرز بازرگان بعلت برخی تعمیرات در گمرک و پایانه طرف ترک از مسافران خواست تا مرز‌های رازی و سرو را برای سفر به کشور ترکیه انتخاب کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • تمام دستاورد‌های کشور با محوریت مردم بوده است
  • تمام دستاوردهای کشور با محوریت مردم بوده است
  • ریل گذاری مسیرسرمایه‌گذاری بخش خصوصی درآذربایجان غربی
  • اجرای طرح جهش تولید گندم در آذربایجان‌غربی برای سومین سال متوالی
  • مسیر سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ریل گذاری می‌شود
  • برگزاری انتخابات شوراهای استانی عراق پس از ۱۰ سال
  • اجرای طرح جهش تولید گندم در آذربایجان‌غربی برای سومین سال
  • طرح جهش تولید گندم در آذربایجان‌غربی برای سومین سال در حال اجراست
  • طرح جهش تولید گندم در آذربایجان‌غربی برای سومین سال در حال اجرا است
  • صدور ۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار کالا از گمرکات آذربایجان‌غربی