Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام نواب با اشاره‌به همگرایی زائران شیعه و اهل‌‌سنت ایران در عربستان، گفت: این وحدت و انسجام در شعار حج امسال «حج؛ خودسازی، اخوت دینی و تمدن اسلامی» متبلور است.

خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف: حجت الاسلام «سید عبدالفتاح نواب» در نشست شوراي هماهنگي بعثه مقام معظم رهبري و سازمان حج و زيارت، ابراز امیدواری کرد: روند عملیات حج تمتع 98 تا کنون که دو هفته از زمان شروع فعالیت ها و انتقال زائران و کارگزاران به عربستان گذشته، خوب بوده و همه بخش ها در تعامل و هماهنگی مطلوب کار را به صورت مطلوب پیش برده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت ادامه داد: امید است این روند تداوم یابد و امسال حجی آرام همراه با توشه های فراوان معنوی برای زائران خانه خدا رقم بخورد.

 

وی برنامه های فرهنگی اجرا شده برای زائران از جمله آیین های روح بخش دعای کمیل، ندبه و جلسات انس و معرفت را مثبت ارزیابی کرد.

 

سرپرست حجاج ایرانی همچنین با اشاره به هدف محوری حج که نمایشی از انسجام و اتحاد مسلمین است، تصریح کرد: زائران اهل تشیع و تسنن کشورمان امسال نیز نمونه ای از وحدت و انسجام امت اسلامی را در این سرزمین به نمایش می گذارند.

 

وی افزود: هماهنگی، وحدت و همگرایی میان کشورهای اسلامی به مصلحت جهان اسلام و به نفع ملت های مسلمان است و این وحدت و انسجام در شعار حج امسال «حج؛ خودسازی، اخوت دینی و تمدن اسلامی» متبلور است.

 

انجام حدود 40 درصد پروازهای اعزامی حجاج به عربستان

 

در ادامه «علیرضا رشیدیان» هم در این جلسه با ارائه گزارشی از روند انتقال حجاج به عربستان، گفت: تا کنون از 361 پرواز حج 98 ، 142 پرواز از 10 ایستگاه داخلی به مقصد دو فرودگاه مدینه و جده انجام شده و خوشبختانه تاکنون مشکل خاصی هم گزارش نشده است.

 

رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه تاکنون 34 هزار و898  نفر از زائران، عوامل و دست اندرکاران حج از طریق این پروازها وارد عربستان شده اند، افزود: روند استقرار زائران در هتل های مدینه و مکه نیز عادی و روان است و مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.

 

وی در بحث روادید صادر شده هم افزود: تا امروز 68 هزار و 727 معادل 77 درصد روادید (ویزا) حجاج امسال صادر شده است.

 

رئیس سازمان حج و زیارت بیان کرد: با توجه به افزایش تعداد زائران ایرانی در مکه مکرمه 18 خط درون شهری با 135 دستگاه اتوبوس فعال شده و به حجاج خدمت رسانی می کند.

 

طبخ روزانه چند هزار پرس غذا برای زائران ایرانی خانه خدا

 

وی افزود: برای تامین و پخت غذای زائران هم دو آشپزخانه «زین» و «دخیل» در مدینه هر یک در هر وعده حدود پنج هزار پرس غذا طبخ می کنند.

 

به گفته وی، در مکه در دو آشپزخانه مرکزی الافندیه و ابوجدایل نیز در هر یک به ترتیب در هر وعده 16 هزار و 500 و بیش از پنج هزار پرس غذا پخت و توزیع می شود و درخصوص تغذیه زائران مشکلی وجود ندارد.

 

رشیدیان همچنین از ورود بیش از 430 هزار زائر از کشورهای مختلف از سه مرز هوایی، زمینی و دریایی برای انجام مناسک حج خبر داد و گفت: از این تعداد 426 هزار 292 نفر از طریق هوایی وارد عربستان شدند.

 

رئیس ستاد و مسئولان تغذیه و تدارکات و حمل و نقل درون و برون شهری مدینه و مسئول اسکان مکه و مدینه نیز در ادامه این جلسه از حوزه مسئولیت خود هر یک گزارشهایی را ارائه دادند و مدیرحوزه ریاست بعثه مقام معظم رهبری هم با اشاره به برنامه های فرهنگی و مذهبی اجرا شده برای زائران، استقبال از این برنامه ها را پرشور ارزیابی کرد.

 

حجت الاسلام والمسلمین هادی اکبری، مدیر اهل سنت بعثه نیز به ورود 1700 زائر اهل سنت کشورمان در قالب 14 کاروان به مکه و مدینه اشاره کرد .

 

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز جمعه امام رضا ع روزنامه خراسان جنوبي سازمان بهزیستی خراسان جنوبی شیراز زلزله مسجدسلیمان دهه کرامت اخوت دینی زائران خانه خدا حج تمدن اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۴۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا

به گزارش همشهری آنلاین، شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

۳ راه برای تشخیص کرونا از آنفلوآنزا و سرماخوردگی | چرا افراد جوان براثر کرونا فوت می‌کنند؟ افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روزها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند،

شیوع سویه JN۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمدهای از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

کد خبر 846548 منبع: میزان برچسب‌ها کرونا حج عمره وزارت بهداشت و درمان خبر مهم بیماری - آنفلوآنزا بیماری - سرما خوردگی

دیگر خبرها

  • حدود ۲ هزار زائر از آذربایجان‌غربی به حج تمتع مشرف می‌شوند
  • تشرف نزدیک به دو هزار زائر از آذربایجان‌غربی به حج تمتع
  • سه ویژگی نخست تواصی در مسیر «اخوت»
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • آغاز اعزام عمره گزاران ایرانی پس از نه سال انتظار
  • ایران مشتاق میزبانی از شهروندان سعودی | از آنان به بهترین نحو استقبال خواهد شد
  • ورود نخستین گروه عمره گزاران ایرانی به مدینه
  • اعزام زائران عمره به عربستان از ۱۱ ایستگاه پروازی
  • نخستین کاروان عمره مفرده پس از ۹ سال انتظار عازم مدینه شد
  • استقبال سفیر ایران از ورود اولین عمره‌گزاران ایرانی به مدینه