Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتابخانۀ مرکز آفرینش های ادبی قلمستان با توجه به استقبال از کتاب کاغذی و صوتی، کتاب هایی که مجوز صوتی دارند را به صورت رایگان دراختیار مراجعان قرار می دهد.

لیلا اکبریان در گفت و گو با خبرنگار ایمنا گفت: در کتابخانه تخصصی ادبیات و برای بهترشدن جریان کتابخوانی در میان عموم تمهیداتی قرار داده ایم که خود مخاطب در میان قفسه ها و مخزن کتابخانه وارد شده و خودش کتاب را انتخاب می کند، اینطور نیست که ما واسطه باشیم، اما اگر از ما راهنمایی بخواهند موضوع کتاب را به ما می گویند و ما آنها را راهنمایی می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کتابخانه تخصصی ادبیات اصفهان تصریح کرد: استفاده از کتاب های مکتوب و یا صوتی به روحیه افراد بستگی دارد برخی با لمس کردن کاغذ با موضوع کتاب نیز ارتباط برقرارا می کنند و برخی به دلیل فرصت اندک خود درحین انجام کارهای روزانه به کتاب صوتی گوش می کنند. تجربه ما نشان داده که استقبال از کتاب کاغذی و صوتی برابر بوده است و کاری که مرکز آفرینش های ادبی قلمستان سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان انجام می دهد این است که کتاب هایی که مجوز صوتی دارند را به صورت رایگان دراختیار مراجعان قرار می دهد.

وی با اشاره به برگزاری برنامه رمان محبوب من افزود: کتاب های ارایه شده در این برنامه پیشنهاد ما نیست بلکه رمان هایی هستند که مخاطب به ما معرفی می کند و ممکن است مخاطب جایی تحقیق کرده و به این نتیجه رسیده باشد که آن کتاب خوبی است که این انگیزه ای می شود که مراجعین برای خواندن کتاب تشویق شوند.

اکبریان ادامه داد: در این برنامه، سخنران خود مخاطبین هستند و جلسه حالت کارگاهی دارد یعنی هر فردی می تواند حرف و برداشت خود را راحت و آزاد ارایه کند که باز هم انگیزه ای مضاعف برای شرکت هرچه بیشتر در این جلسات ایجاد می کند.

مدیر کتابخانه تخصصی ادبیات خاطرنشان کرد: برنامه "رمان محبوب من" چهارشنبه های آخر هر ماه از سوی مرکز آفرینش های ادبی قلمستان سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان در حوضخانه الغدیر برگزار می شود که دهمین برنامه آن به بررسی رمان "جای خالی سلوچ" اختصاص داشت.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کتاب کتاب صوتی کتابخانه کتابخانه تخصصی ادبیات كتاب و كتاب خواني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۶۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل باشگاه کتابخوانی در ۱۲ باب از کتابخانه‌های کانون مساجد زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ اسلامی گفت: تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی سراسر ایران طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

وی از تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در ۱۲ باب کتابخانه مساجد استان زنجان خبر داد و افزود: این طرح در راستای افزایش مهارت‌های کتابخوانی کودکان و نوجوانان اجرا می‌شود.

به گفته اسلامی، باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان با هدف کمک به افزایش مهارت‌های کتابخوانی کودکان و نوجوانان، تقویت کتاب فروشی‌ها از مسیر نوسازی و بهسازی رابطه کودکان و نوجوانان با کتاب فروشی‌ها شهر و روستا، برقراری ارتباط بین اهالی قلم و کودکان و نوجوانان کتابخوان، کمک به گسترش، تبلیغ و معرفی کتاب‌های خوب و مفید، حمایت و توانمندسازی مربیان باشگاه‌ها با ارائه آموزش‌های مهارتی و ایجاد رقابتی سازنده و تشویق کتابخوانان و باشگاه‌های برتر تشکیل می‌شود.

مدیر ستاد کانون‌های مساجد استان زنجان ادامه داد: کارگاه‌های آموزشی با هدف آموزش شیوه‌های مربیگری و راه‌اندازی باشگاه‌ها برای افراد علاقمند و واجد صلاحیت در این طرح پیش بینی شده است.

وی گفت: مربیان باشگاه‌های کتابخوانی در این کارگاه‌ها علاوه‌بر آشنایی با روش‌های استاندارد و نوین ترویج کتابخوانی با معیار‌های انتخاب کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان، شیوه‌های مختلف خواندن جمعی و گفتگو درباره کتاب و استفاده از شیوه کارگاهی، بر چگونگی راه‌اندازی و اداره باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان نیز مسلط می‌شوند.

اسلامی افزود: شرکت در ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان طی چند مرحله و به صورت مجازی امکان‌پذیر است و در مرحله نخست مربیان متقاضی ثبت و راه‌اندازی باشگاه کتابخوانی باید با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی http://www.tarvijeketab.ir ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند.

آخرین مهلت ثبت نام مربیان متقاضی شرکت در جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در سامانه مذکور ۳۱ فروردین ماه ۱۴۰۳ است و فرایند ثبت باشگاه و رقابت در دوره ششم جام از نیمه اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ آغاز می‌شود.

دیگر خبرها

  • بازگشت چند کتاب کمیاب به کتابخانه تربیت تبریز
  • اهدای کتابخانه شخصی به کتابخانه عمومی خلیج فارس بوشهر
  • فردا بازدید از تمامی اماکن تاریخی استان فارس رایگان است
  • تشکیل باشگاه کتابخوانی در ۱۲ باب از کتابخانه‌های کانون مساجد زنجان
  • اهدای ۵۰۰ جلد کتاب با‌ارزش به کتابخانه‌های عمومی بوشهر
  • ساره خسروی؛ مترجم: روانشناسان خواندن «سلام زیبا» را به مراجعین خود پیشنهاد می‌کنند
  • «تاریخ طب در ایران» معرفی و بررسی می‌شود
  • فعالیت ۷۹ کتابخانه عمومی در استان بوشهر
  • صنعت نشر با حبس سرمایه رو به روست
  • چرا در ایران از مارکز استقبال شد؟