Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر از برگزاری اولین جشنواره ملی پژوهش دانش آموزی در این دانشگاه خبر داد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علی محدث خراسانی رییس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به کاربرد‌های گسترده علوم ریاضی در حوزه‌های تولید، تجارت، مدیریت، تحول و توسعه و کشاورزی گفت: بر اساس برآورد‌های جهانی تا سال ۲۰۳۰ بازار شغلی رشته‌های مرتبط با حوزه علوم داده (Data Science) برقرار است و این امر نشان می‌دهد در زمینه‌های مرتبط با علوم داده امکان کار و فعالیت برای دانش آموختگان این رشته به خوبی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محدث خراسانی با انتقاد نسبت به وضعیت کنکور و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها خاطر نشان کرد: در سال جاری از سوی وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری اعلام شد دانش آموزان نگران نباشند و صندلی برای همه آن‌ها مهیا است و این درحالی است که همچنان رقابت برای پذیرش در رشته‌های برتر میان داوطلبان آزمون سراسری وجود دارد.
وی به وضعیت تدریس در مدارس اشاره کرد و یادآور شد: افزایش انباشت اطلاعات در ذهن مردود است و این همان اقدامی است که برای آماده کردن دانش آموزان برای آزمون سراسری انجام می‌شود.
رییس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: به منظور اهمیت دادن به پژوهش در رشته‌های مرتبط با حوزه ریاضی و مهندسی اقدام به برگزاری اولین جشنواره ملی پژوهشی دانش آموزی کشور کردیم.
وی این جشنواره را مسابقه‌ای میان دانش آموزان کلیه رشته‌ها دانست و ادامه داد: شرکت کنندگان در این رویداد علاوه بر آنکه در یک رقابت شرکت می‌کنند و توانمندی‌های خود را در زمینه‌های مختلف به خصوص حوزه ریاضی محک می‌زنند، آموزش‌های لازم را دریافت و با شیوه‌های پژوهشی آشنا می‌شوند.
رییس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر، زمان برگزاری این جشنواره را از ۲۲ تا ۲۴ مردادماه جاری دانست و گفت: این جشنواره شامل ۳ بخش مسابقات علمی، سمینار و نمایشگاهی می‌شود. در بخش مسابقات علمی شرکت کنندگان در همه حوزه‌های علوم پایه، مهندسی، هوافضا، رباتیک، سازه‌های ماکارونی و شیمی با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

وی بخش «گیم» را ازدیگر بهش‌های این رقابت نام برد و یادآور شد: «گیم» در دنیا در رتبه چهارم کسب و کار جهانی قرار دارد به گونه‌ای که درآمد برخی از کشور‌ها از این محل برابر بودجه کل کشور ما است، ولی سهم ایران از این بازار تقریبا صفر است از این رو درصدد هستیم که در قالب این رویداد نوجوانان را با بازی‌سازی و قدرت تحلیل بازی آشنا کنیم.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر طراحی و ساخت دستگاه‌های کوچک مکانیکی را از دیگر بخش‌های رقابتی این جشنواره ذکر کرد و افزود: شرکت کنندگان در این بخش ابتدا باید تعداد اسکناس خاصی را خریداری کنند و با این دارایی پس از خریداری سوالات و ابزار مورد نیاز بخشی که می‌خواهند در آن شرکت کنند، در این رقابت شرکت خواهند کرد.   به گفته وی در صورتی که تیمی نتوانست به سوال پاسخ دهد بخش عمده‌ای از امتیاز آن‌ها گرفته می‌شود اگر بتوانند به سوال پاسخ دهند کل پول پرداخت شده به آن‌ها بر می‌گردد ضمن آنکه جوایزی به آن‌ها اهدا می‌شود.   محدث با بیان اینکه برگزیدگان این رقابت می‌توانند با عضویت در باشگاه امیرکبیر از امکانات آن بهره‌مند شوند، خاطر نشان کرد: در بخش سمینار‌های علمی نیز دانش آموزان نتایج پژوهش خود را در قالب مقاله ارائه می‌دهند و داوران این مقالات را داوری خواهند کرد.   وی اهداف برگزاری این رویداد را ایجاد روحیه پژوهش محوری و خلاقیت، استعداد یابی، آشنای کردن جوانان با حوزه‌های مختلف علمی و پژوهشی، افزایش اعتماد به نفس و افزایش روحیه کار تیمی و گروهی دانست.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مسابقه دانش آموزی شیوه های پژوهشی کسب و کار جهانی مسابقات علمی پژوهشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۶۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری بزرگترین ماراتن علمی کشور با حضور ۱۷۵۱۴ نفر در قم

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: همزمان با سراسر کشور آزمون ورودی دانشگاه‌ها در نوبت اول در استان قم طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری، ۶ و ۷ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

شمار داوطلبان کنکور سراسری اردیبهشت ماه در استان قم، ۱۷ هزار و ۵۱۴ داوطلب است که از این آمار، ۱۰ هزار و ۹۶۴ نفر داوطلب خانم و ۶ هزار و ۵۵۰ نفر داوطلب آقایان هستند.

این آزمون‌ها در ۵ رشته گروه ریاضی، تجربی، انسانی، هنر و زبان‌های خارجه در دو نوبت صبح و عصر برگزار خواهد شد.

آزمون سراسری نوبت اول سال ۱۴۰۳ در دانشگاه‌های قم، مفید، آزاد اسلامی، شهاب دانش و دانشگاه فنی و حرفه‌ای برگزار می‌شود.

آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی صبح پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه و آزمون گروه آزمایشی هنر بعد از ظهر همین روز برگزار خواهد شد.

آزمون گروه آزمایشی علوم انسانی صبح پنجشنبه ۶ اردیبهشت، آزمون گروه آزمایشی زبان‌های خارجی بعدازظهر پنجشنبه ۶ اردیبهشت و آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی صبح جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می‌شوند.

در گروه آزمایشی علوم تجربی که بیشترین داوطلب را در استان قم دارد؛ ۷ هزار و ۶۰۹ داوطلب حضور دارند که ۵ هزار و ۷۷ نفر خانم و ٢ هزار و ۵۳۲ نفر از این داوطلبان از آقایان هستند.

گروه آزمایشی علوم انسانی نیز ۵ هزار و ۷۳۳ داوطلب در استان قم دارد که از این تعداد، ۳ هزار و ۶۹۷ نفر خانم و ۲ هزار و ۳۶ نفر آقا هستند.

در گروه آزمایشی ریاضی و فنی از مجموع ٢ هزار و ۱۶۷ داوطلب؛ ۷۴۹ نفر خانم و هزار ۴۱۸ نفر آقا در استان قم به هم به رقابت می‌پردازند.

تعداد داوطلبان در گروه آزمایشی هنر نیز ۸۳۲ داوطلب اعلام شده که از این تعداد ۶۱۴ نفر خانم و ۲۱۸ نفر آقا هستند.

در گروه آزمایشی زبان‌های خارجی نیز هزار و ۱۷۳ داوطلب در استان قم برای راهیابی به دانشگاه با هم رقابت خواهند کرد که از این تعداد ۸۲۷ نفر از بانوان و ۳۴۶ نفر از آقایان هستند.

امسال، آزمون دروس اختصاصی و سوابق تحصیلی داوطلب هر کدام ۵۰ درصد تأثیر قطعی دارند.

داوطلبان که در آزمون پذیرش دانشجو-معلم ثبت نام کرده‌اند باید علاوه بر پاسخ دادن به دفترچه‌های گروه آزمایشی اصلی باید به دفترچه سوالات تعلیم و تربیت اسلامی، هوش و استعداد معلمی شامل ۴۰ سوال در ۶۰ دقیقه پاسخ دهند.

کد خبر 6086634

دیگر خبرها

  • بلژیک مغلوب دانش‌آموزان ایران شد/ هلند حریف یک‌هشتم نهایی
  • برگزاری بزرگترین ماراتن علمی کشور با حضور ۱۷۵۱۴ نفر در قم
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی در تجهیزات مخابراتی
  • پایان هشتمین جشنواره سفیران سلامت دانش آموزی در خراسان رضوی
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی
  • دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران خردادماه برگزار می‌شود
  • هفدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی برگزار می‌شود
  • همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود
  • حمایت ۴ میلیارد تومانی بخش صنعتی از پژوهشگران امیرکبیر
  • برگزاری جشنواره طرح‌های تربیتی بسیج دانش آموزی در بام ایران