Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق خراسان شمالی گفت: از ابتدای اردیبهشت تعرفه های مصرف برق 7 درصد رشد داشته و برای مشترکین پرمصرف این تعرفه 16 درصد نسبت به بقیه مشترکان افزایش پیدا کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود کاظمی، معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار عصراترک بااشاره به اینکه شبکه برق شبکه ای به هم پیوسته است، اظهار کرد: از لحاظ تولید و مصرف نمی شود یک استان را تفکیک کرد بلکه باید کمبود تولیدات یک استان از طریق سایر استان ها مرتفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باتوجه به گرم تر شدن هوا در فصل تابستان مصرف چندبرابر می شود و رشد مصرف غیر منطقی را در فصل گرم شاهد هستیم.

کاظمی افزود: برای 400 تا 500 ساعت در ایام گرم سال 30 هزار مگاوات افزایش مصرف داریم که تامین این میزان برق نیازمند سرمایه گذاری کلان است.

وی خاطرنشان کرد: به ازای تولید هر کیلووات برق 20 میلیون تومان هزینه سرمایه گذاری در بخش تولید، انتقال و توزیع موردنیاز است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه 30هزار مگاوات اختلاف مصرف در ایام گرم نسبت به مابقی ایام سال در کل کشور است، افزود:  80 درصد از این افزایش بار مربوط به مصارف سرمایشی است که وارد مدار می شود و تقریبا حدود 22 هزار مگاوات را شامل می شود.

کاظمی عنوان داشت: در استان خراسان شمالی میزان مصرف برق نسبت به سال گذشته در مقایسه با مدت مشابه 9 درصد افزایش را شاهد بوده ایم.

وی اضافه کرد: در سایر ایام سال پیک بار به کمتر از 200 مگاوات می رسد، در اوج مصرف بار به 275 مگا وات می رسد، درصورتی که صنایع سنگینی همچون کارخانه سیمان، کارخانه فولاد در اسفراین هم وارد این مدار مصرفی شوند به 350 مگاوات هم خواهد رسید.

کاظمی، الگوی مصرف تعریف شده برای خراسان شمالی را در ایام معمولی 200 کیلووات در ساعت و ایام پرمصرف 300 کیلووات ساعت اعلام کرد.

وی گفت: کمتر از 5 درصد مشترکان استان خارج از الگو، مصرف می کنند و 95 درصد آنها طبق الگو مصرف برق دارند.

وی تعرفه های پایین را یکی از دلایل رشد مصرف غیرمنطقی مشترکین دانست و اعلام کرد: از ابتدای اردیبهشت تعرفه های مصرف برق 7 درصد رشد داشته و برای مشترکین پرمصرف 16 درصد بیشتر نسبت به بقیه مشترکان افزایش پیدا کرده و از ابتدای خرداد اعمال شده است.

کاظمی دغدغه شرکت برق را تولید برق پایدار، مستمر و مطمئن برای مشترکین خواند و ادامه داد: مشترکان با راهکارهای ساده ای از جمله تنظیم دمای کولر گازی بین 24 تا 25 درجه، سرویس کولر آبی پیش از مصرف و استفاده از دور کند، ایجاد سایبان برای کولر آبی واستفاده از تجهیزات با راندمان بالا به راحتی می توانند 20 درصد مصرف را کاهش دهند و این باعث می شود تا 5  هزارمگاوات صرفه جویی بدون هزینه سرمایه گذاری را داشته باشند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۶۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اپراتور‌ها چقدر به تعهدات خود عمل کردند؟/ مردم بهبود کیفیت اینترنت را احساس نمی‌کنند

خبرگزاری علم و فناوری آنا، این روز‌ها همه مسائل اقتصادی و اجتماعی به سرعت اینترنت گره خورده و دغدغه دولت سیزدهم بهبود کیفیت با ایجاد زیرساخت مناسب است. در همین راستا تلاش شده با توسعه پروژه فیبر نوری و افزایش سرعت اینترنت ثابت، زیرساخت لازم جهت توسعه ‌اینترنت همراه را به صورت یکسان در سرتاسر کشور برقرار و با حمایت از افزایش تعرفه اپراتور‌ها این اتفاق را تسریع کند.

از سال ۹۶ تا سال گذشته هیچ گونه تغییری در تعرفه‌های اینترنت انجام نشده بود که این امر موجب نارضایتی اپراتور‌ها و کاهش کیفیت خدمات رسانی به کاربر‌ها شد؛ چرا که آنها لازمه افزایش کیفیت را ارتقا تجهیزات می‌دانستند. از این رو با درخواست‌های متعددی که از سوی اپراتور‌ها به وزارت ارتباطات روانه شد خواستار افزایش ۱۰۰ درصدی تعرفه‌ها بودند، اما با جمع بندی‌های صورت گرفته توسط وزارت ارتباطات در نهایت با افزایش ۳۴ درصدی تعرفه‌ها موافقت شد؛ اما به این شرط که اپراتورها در راستای ارتقاء کیفیت اینترنت قدم بردارند.

از این رو تعهداتی از اپراتور ها دریافت و الحاقیه پروانه آن شد تا در بازه زمانی شش ماهه سرعت اینترنت افزایش یابد. این تعهدات عبارتند از:

۱- سایت‌های نسل پنجم تا پایان سال ۱۴۰۳ به ۱۰ درصد برسد.

۲- افزایش پوشش نسل ۴ در کشور ۹۶ درصد تا پایان سال ۱۴۰۳

۳- افزایش ۳۰ درصدی میانگین سرعت اینترنت تا ۳ ماه آینده

 ۵ درصد درآمد اپراتورها جریمه پایبند نبودن به شروط

در ادامه افزایش تعرفه اپراتور‌ها که با مخالفت و نارضایتی اذهان عمومی مواجه شد شروط و شاخص‌های کیفی ارتقای شبکه به اپراتور‌ها اعلام شد که در صورت عدم رعایت آن منجر به جریمه آنها می‌شود و اپراتور‌ها موظف به رعایت آن هستند.

از سوی دیگر این تغییر تعرفه مشروط بر این است که سازمان تنظیم مقررات بداند که اپراتور این افزایش درآمد را چگونه هزینه می‌کند، بنابراین از اپراتور‌ها برنامه توسعه‌ای خواسته شد و شاخص‌های ارتقای کیفیت شبکه را به آنها اعلام گردید.

در این راستا امیر لاجوردی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: قرار نیست تعرفه‌ای را تغییر بدهیم و اپراتور هیچ تغییری در زیرساخت و کیفیت شبکه نداشته باشند.ما اصرار داریم که این شاخص‌ها باید الحاقیه پروانه شود که وقتی اپراتور تعهدی که داده را انجام ندهد می‌تواند جریمه شود. اپراتور در روز بار‌ها می‌تواند جریمه شود و هر بار هم تا ۵ درصد درآمد اپراتور را می‌توان جریمه کرد.

افزایش۳۰ درصدی سرعت اینترنت تا خرداد ماه 

اخیر نیز عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات اعلام کرد: با توجه به افزایش تعرفه اپراتور‌ها این انتظار می‌رود که هرچه سریع‌تر این اتفاق بیفتند و ما طبق تعهدی که از اپراتور‌ها گرفتیم قرار است تا پایان خرداد ۳۰ درصد و تا پایان پایان سال ۵۰ درصد سرعت اینترنت افزایش پیدا کند.

از طرفی نمی‌توان تلاش‌های دولت سیزدهم در جهت ارتقا کیفیت زیرساخت‌های اینترنتی و توسعه پروژه فیبرنوری را نادیده گرفت، زیرا برنامه اجرای توسعه فیبرنوری طبق اعلام وزیر ارتباطات در حالت عادی نزدیک به ۱۰ سال باید طول می‌کشید، اما این پروژه قرار است در سه سال در کشور به اتمام برسد و می‌تواند پاسخگوی نیاز مردم در جهت تامین اینترنت باشد.  

توسعه فیبرنوری تا پایان سال ۱۴۰۲ به بیش از هفت میلیون و ۷۹ هزار پوشش فیبرنوری برای هر خانوار رسید و این تعداد قرار است تا پایان سال ۱۴۰۳ دو برابر شود و به ۷۰ درصد برسد طبق قانون برنامه هفتم توسعه تا پایان برنامه باید همه ساختمان‌های کشور از طریق فیبر نوری متصل شوند و افزایش صد برابری سرعت را احساس کنند.

توسعه شبکه فیبرنوری توسط وزارت ارتباطات و افزایش تعرفه اپراتور‌ها و توسعه زیرساخت ارتباطی کشور همه و همه در راستای افزایش کیفیت ارتباطات کشور است، اما موضوعی که مطرح می‌شود این است که این تلاش‌ها نتیجه مطلوبی نداشته و نارضایتی مردم از سرعت، اختلالات اینترنت ادامه دارد و چه زمانی باید شاهد این افزایش کیفیت باشیم همچنان در هاله‌ای از ابهام است.

کلام آخر 

در نهایت با در نظر گرفتن این موضوع که فقط افزایش تعرفه می‌تواند تنها راه چاره حل سرعت اینترنت باشد، موضوعی منطقی به نظر نمی‌رسد چرا که در این بازه زمانی که افزایش نرخ تعرفه صورت گرفت مردم بهبود کیفیتی در ارائه خدمات و سرعت اینترنت احساس نکردند! حال باید منتظر باشیم و ببینیم که تا پایان خرداد با توجه به فرصت ۶ ماهه داده شده به اپراتور‌ها تحولی در ارتقا کیفیت اینترنت خواهیم داشت یا خیر؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جایزه ویژه توانیر برای مشترکان کم مصرف
  • خراسان شمالی خود کفا در تولید گوشت سفید/افزایش ۲۶ درصدی جوجه ریزی در استان
  • رشد ۶ درصدی مصرف برق در صورت افزایش قابل توجه دما
  • امسال قیمت برق افزایش نمی یابد
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • افزایش ۱۶ درصدی بارش‌ها در کشور
  • خوب و بد وضعیت بارندگی در کشور/ افزایش و کاهش۱۶ درصدی بارش ها
  • افزایش ۲۴ درصدی صادرات از خراسان رضوی به پاکستان
  • افزایش ۵۰ درصدی تعرفه گذاری خدمات پرستاری
  • اپراتور‌ها چقدر به تعهدات خود عمل کردند؟/ مردم بهبود کیفیت اینترنت را احساس نمی‌کنند