Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

  رضا رحمانی در نخستین میز تخصصی تعمیق ساخت داخل در صنعت خودرو افزود:در خودروسازی ها فقط برنامه فروش فوری اجرایی می شود و طبق تصمیمات اتخاذ شده ۸۰ درصد تولید خودرو به انجام تعهدات با همان قیمت قبلی ثبت نامی اختصاص دارد و ۲۰ درصد نیز برای فروش فوری در نظر گرفته شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: ما روی برنامه هایمان حساسیم و با خودروسازان مماشاتی هم نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمانی ادامه داد: اولویت مان حیات و ادامه تولید خودروسازان بود. خودروسازان پارسال یک میلیون تعهد داشتند و مردم پیش خرید کرده بودند، پس باید حیاتشان را حفظ می کردیم و تولیدشان را بالا می بردیم.

وی تصریح کرد: داخلی سازی قطعات، قیمت خودروها را نیز پایین خواهند آورد. به هر صورت هفتگی گزارش کار را در ۵ موضوع حوزه خودرو در کنار ۱۱ برنامه ابلاغی به خودروسازها دریافت می کنم.

او متذکر شد: دریافت آمار تولید هفتگی به ویژه سایپا و ایران خودرو، گزارش تعهدات هفتگی، گزارش کف پارکینگ برای شناسایی خودروهای ناقص، گزارش تولید داخل و همچنین واگذاری اموال غیرتولیدی ۵ محور گزارش دریافتی از خودروسازان به صورت هفتگی است.

وی یادآور شد: دو سه هفته است گزارش آمار خودروهای کف پارکینگ و تولید خودروهای ناقص منفی است. سایپا حدود ۶ درصد منفی بوده است و ایران خودرو ۱.۷ منفی بوده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: از خودروسازان خواستیم لیست اموال و شرکت‌های غیرتولیدی خود را برای واگذاری در دوسال ارایه بدهند.

وی با اشاره به اینکه در جبهه اقتصادی، پیروزی ما داخلی سازی تولیدات خواهد بود، افزود: راه حل و راهبرد حل مشکلات اصلی کشور، رونق توبید است، من بارها گفته ام رونق تولید را ذیل ۷ محور و ۳۵ برنامه تعریف کردیم. نهضت ساخت داخل، یکی از محورهای ۷گانه است.

رحمانی عنوان کرد: در سال های گذشته یکی از مشکلات ما واردات بوده و در حوزه خودرو نیز مشکل ما ارزبری این صنعت بوده است. ما از داخل وزارتخانه دنبال اصلاح ساختارها هستم، یعنی ساختارها را توسعه نخواهیم داد. در همین موقعیت مرکز پیگیری ساخت داخل ایجاد کردیم.

وی متذکر شد: واردات کشور در حوزه خودرو زیاد است. آذرماه اولین اخطار را به خودروسازان دادم تا  در نمایشگاه شهر آفتاب ملزومات مورد نیاز را معرفی و برای تولید و داخلی سازی آنها فراخوان دادند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان این که خودکفایی در واقع فرصت اشتغال را برای جوانان ایرانی فراهم می کند، گفت: رابطه خودروساز با قطعه ساز باید در راستای تعمیق ساخت داخل اصلاح شود.رحمانی افزود: با خروج یک کامیون بار صادراتی از کشورمان، واحد تولیدی و کارخانه ای فعال می ماند و جوانی مشغول به کار می شود.

وی عنوان کرد: تولید و داخلی سازی ۱۰ میلیار دلار اقلام وارادتی بین شرکت هایی که می خواهند ساخت داخل کنند، توزیع شده است تا با داخلی سازی از این رقم وارداتی بکاهند.

 

 

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۶۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج دهه تلاش، 14 هزار نفر اشتغال و تولید سالانه 58 میلیون قطعه خودرو در کروز

تجربه کروز گواهی بر آن است که بخش خصوصی می‌تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای صنعتی کشور باشد. این شرکت فعالیت خود را پنج دهه قبل با ساخت اتصالات حساس مخابراتی آغاز می‌کند. تولید اتصالات مخابراتی به دلیل حساسیت و ظرافت بالا، پیچیدگی‌های منحصربه‌فردی داشت اما دانش فنی و حساسیت مدیران کروز سبب شد، اتصالات مخابراتی کروز به سرعت جایگاه اطمینان بخشی پیدا کند و از نظر نرخ خطای قطعات، عملکرد بهتری نسبت به تولیدکنندگان باسابقه دنیا پیدا کند. در نهایت تلاش‌های این شرکت باعث نوآوری بومی‌سازی و دست‌یابی به آخرین فناوری‌های نوین جهان در مسیرداخلی‌سازی، ساخت بیش از 3 هزارو 400 قطعه برای مقابله با تحریم، تقویت و استمرار تولید صنعت شد. علیرغم آنکه تداوم فعالیت در ساخت قطعات مخابراتی می‎‌توانست برای این شرکت رضایت‌بخش باشد اما روحیه داخلی‌سازی مدیران آن موجب شد، با شناسایی خلاهای صنعت، سراغ ساخت قطعات الکترونیکی خودرو بروند و پروژه استقلال کشور در قطعات الکترونیکی و برقی خودرو از بیگانگان را کلید زدند.

در نهایت پروژه ساخت قطعات خودرو علیرغم پیچیدگی‌ها و موانع متعدد فنی و سیاسی با اهتمام مدیران کروز به سرانجام رسید و اکنون این شرکت به یکی از بزرگترین قطعه‌ساز غرب آسیا تبدیل شده است و در طول سالیان گذشته تجربه صادرات قطعه به بزرگترین خودروسازی‌های جهان نظیر پژو فرانسه را نیز در کارنامه خود ثبت کرده است.
قطعه‌سازی کروز در آستانه چهل‌و سومین سال فعالیت خود 14 هزار نفر را به‌صورت مستقیم و بیش از 20 هزار نفر را غیرمستقیم مشغول به کار کرده است. این شرکت همچنین با ساخت قطعات پیچیده الکترونیکی مانند ECU و ACU و همین‌طور حس‌گرهای مختلف در کنار 14 واحد تولیدی دیگر فعالیت خود را در قالب سه سایت عظیم با جدیت ادامه می‌دهد. ساخت قطعات مرغوب با سخت‌گیرانه‌ترین ارزیابی‌های فنی و مهندسی در شرکت کروز موجب شده اقبال بازار به این قطعات افزایش پیدا کند و این برند، منجر به ارزشمندی خودروهای تولیدی شود.
کروز در چهارمین دهه فعالیت خود با راه‌اندازی واحد خودکفایی و حمایت از زنجیره اقتصاد صنعت خودرو، چتر حمایتی خود از فعالان خرد و متوسط این صنعت را گسترانیده است به نحوی که این شرکت از واحدهای خرد و متوسط صنعت خودرو دعوت می‌کند تا بخشی از زنجیره تولید یک قطعه را تکمیل کنند و از ارزش افزوده آن منتفع شوند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897770

دیگر خبرها

  • برخورد ویژه با ۵ گروه کالایی قاچاق در تهران
  • اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه
  • مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد/ وعده داخلی‌سازی اتوبوس برقی
  • سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد
  • دخانیات و لوازم خانگی بیشترین کالای قاچاق در قم بود
  • صنایع برنامه‌محور خراسان رضوی حمایت ویژه می‌شوند
  • پنج دهه تلاش، 14 هزار نفر اشتغال و تولید سالانه 58 میلیون قطعه خودرو در کروز
  • فروش خودروهای وارداتی ۵ برابر قیمت اصلی!
  • افزایش ۴۰ درصدی کرایه‌های حمل و نقل درون‌شهری در اردبیل
  • انتخاب رییس جدید خانه صنعت، معدن و تجارت کردستان