Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر صنعت گفت: از خودروسازان خواستیم لیست اموال و شرکت‌های غیر تولیدی خود را برای واگذاری در دو سال ارایه بدهند. تاریخ انتشار: 11:49 - 29 تير 1398 - کد خبر: ۵۳۴۶۰۷

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، رضا رحمانی در نخستین میز تخصصی تعمیق ساخت داخل در صنعت خودرو در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران در سومین روز از نخستین نمایشگاه فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید اظهار کرد: نمایشگاه فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید یک حرکت نمادین و آغاز یک حرکت بزرگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مکلف به تحقق فرمایشات رهبری هستیم

وی به اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه رونق تولید، تصریح کرد: ما مکلف به تحقق فرمایشات رهبری هستیم که ایشان بر نهضت ساخت داخل و رونق تولید داخل دارند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت نهضت ساخت داخل را یکی از محور‌های برنامه ۷ گانه امسال ورارت صمت اعلام کرد و گفت: رونق تولید، ذیل ۷ محور و ۳۵ برنامه در وزارت صمت دنبال و پیگیری می‌شود.

نهضت ساخت داخل برای جلوگیری از ارزبری قطعات وارداتی است

رحمانی، ارز بری قطعات و مواد وارداتی را یکی از مشکلات در کشور دانست و اضافه کرد: نهضت ساخت داخل برای این موضوع راه افتاده است.

وی با تشریح چگونگی تشکیل مرکز ساخت داخل در وزارت صمت، بیان کرد: به دلیل اینکه با سیاست کوچک کردن دولت و عدم تشکیل مجموعه‌های جدید روبه رو بودیم، پس از اصلاح ساختار‌ها در درون وزارتخانه و محدود کردن ادارات دیگر شروع کردیم تا بتوانیم مرکز ساخت داخل را راه بیندازیم چرا که مهمترین کاری که امسال باید انجام دهیم همین ساخت داخل است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص برگزاری نمایشگاه‌های ساخت داخل گفت: واحد‌های بزرگ به صورت مستقل و واحد‌های کوچک در قالب انجمن‌ها و تشکل‌ها بیایند، نمایشگاه‌ها را برای شناسایی قطعات و ملزومات مورد نیاز برگزار کنند.

رحمانی با اشاره به مشکلات حوزه خودرو، بیان کرد: واردات کشور در حوزه خودرو زیاد است، آذرماه اولین درخواست را از خودروسازان داشتم تا در نمایشگاه شهر آفتاب ملزومات مورد نیاز را معرفی و برای تولید و داخلی سازی آن‌ها فراخوان دادند.

بازنگری در رابطه خودروساز با قطعه ساز در راستای تعمیق ساخت داخل

وی با بیان اینکه خودکفایی در واقع فرصت اشتغال را برای جوانان ایرانی فراهم می‌کند، تصریح کرد: رابطه خودروساز با قطعه ساز باید در راستای تعمیق ساخت داخل اصلاح شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: با خروج یک کامیون بار صادراتی از کشورمان، واحد تولیدی و کارخانه‌ای فعال می‌ماند و جوانی مشغول به کار می‌شود.

شرکت‌هایی که ساخت داخل می‌کنند کار جهادی انجام می‌دهند

رحمانی گفت: شرکت‌هایی که در نمایشگاه ساخت داخل حاضر شدند، به تولید داخل بها می‌دهند و کار جهادی انجام می‌دهند.

تولید و داخلی سازی ۱۰ میلیارد دلار قطعات وارداتی بین شرکت‌های قطعه ساز توزیع شد

وی بیان کرد: داخلی سازی ۱۰ میلیارد دلار اقلام وارادتی بین شرکت‌هایی که می‌خواهند ساخت داخل کنند، توزیع شده است، تا با داخلی سازی از این رقم وارداتی بکاهند.

حفظ حیات و ادامه تولید خودروسازان برای ما اهمیت داشت

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ما روی برنامه هایمان حساسیم و پیگیری آن‌ها را دنبال می‌کنیم.

رحمانی ادامه داد: اولویت مان حیات و ادامه تولید خودروسازان بود چرا که خودروسازان پارسال یک میلیون تعهد داشتند و مردم پیش خرید کرده بودند پس باید حیاتشان را حفظ می‌کردیم و تولیدشان را بالا میبردیم.

دریافت گزارش‌های هفتگی در ۵ محور از خودروساز‌ها

وی گفت: داخلی سازی قطعات، قیمت خودرو‌ها را نیز پایین خواهد آورد و به صورت هفتگی گزارش کار را در ۵ موضوع حوزه خودرو در کنار ۱۱ برنامه ابلاغی به خودروساز‌ها دریافت می‌کنم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به این پنج محور، گفت: دریافت آمار تولید هفتگی به ویژه سایپا و ایران خودرو، گزارش تعهدات هفتگی، گزارش کف پارکینگ، گزارش تولید داخل و همچنین واگذاری اموال غیرتولیدی ۵ محور گزارش دریافتی از خودروسازان بصورت هفتگی است.

رحمانی ادامه داد: دو سه هفته است گزارش آمار خودرو‌های کف پارکینگ و تولید خودرو‌های ناقص منفی است، سایپا حدود ۶ درصد منفی بوده است و ایران خودرو ۱.۷ منفی بوده است و به عبارتی ورود خودروی ناقص به پارکینگ خودروسازان کاهش پیدا کرده است.

درخواست از خودروسازان برای ارایه لیست اموال مازاد غیرتولیدی

وی یادآوری کرد: از خودروسازان خواستیم لیست اموال و شرکت‌های غیر تولیدی خود را برای واگذاری در دوسال ارایه بدهند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه در مواردی خاص خودروسازی‌ها فروش فوری دارند از جمله برای تامین نقدینگی، گفت: ۸۰ درصد تولید خودرو را به انجام تعهدات با همان قیمت قبلی ثبت نامی و ۲۰ درصد را برای فروش فوری در نظر گرفتیم، اما پیش فروش از زمانی که بنده در این مسئولیت حضور دارم، انجام نشده است.

حمایت از قرارداد‌های بلندمدت قطعه ساز و خودروساز

رحمانی گفت: از قراردا‌های بلند مدت میان خودوساز و قطعه ساز در حوزه خودرو که حالت برد ـ برد دارند حمایت می‌کنیم.

وی بیان کرد: از این قرارداد‌ها در حوزه‌های صنعتی و معدنی دیگر هم حمایت خواهیم کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: صنعت خودرو در معرض تهدیداتی بوده است و با جهت گیری‌های ما در حوزه ساخت داخل که مورد تاکید رهبری است می‌توانیم به هدف‌های خود برای حمایت از تولید و رفع تهدیدات دست یابیم.

رحمانی ادامه داد: ورود و دخالت ما در صنایع مختلف باید حداقلی شود و ما فقط بعد نظارتی و سیاستگذاری داشته باشیم.

وی در پایان تصریح کرد: پاداش ما در پیگیری سیاست‌های رونق تولید و ساخت داخل این است که مردم و رهبری از ما راضی باشند و چرخ کارخانجات بچرخد و جوانان ما مشغول به کار باشند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزیر صنعت خودرو قطعه واگذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۶۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند

روح‌الله عباسپور سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با پارس نیوز، درباره اینکه خودروسازان بیان می‌کنند مواد اولیه موردنیاز تولید مانند فولاد و پتروشیمی دلاری است اما این شرکت ها باید محصولات خود را ریالی به فروش رسانند، گفت: برخی از مواد اولیه موردنیاز خودروسازان مانند فولاد و پتروشیمی آلومینیوم و مس، دلاری قیمت گذاری می شود که این نکته خودروسازان درست است.

وی ادامه داد: برای ساماندهی این وضعیت که هم خودروساز متحمل ضرر نشود و هم مردم بتوانند خودرو را با قیمت مناسب خریداری کنند، باید بین خودروساز و تولیدکننده موادی مانند فولاد، هماهنگی ایجاد شود که دولت متولی این هماهنگی است.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت باید در این زمینه سیاست‌گذاری مناسبی داشته باشد و بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند.

عباسپور با بیان اینکه دولت باید بین خودروسازان و فولادی‌ها و... تنظیم‌گری کند، تصریح کرد: سازمان تعزیرات حکومتی باید بر قیمت فولاد و سایر مواد اولیه تولید نظارت درستی داشته باشد تا در این زنجیره خودروسازان نیز ضرر نکنند.

دیگر خبرها

  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • بازی معوقه هفته ۱۲ لیگ برتر هندبال؛ دیدار صدرنشین با خودروسازان
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند
  • بررسی بحران بورس در «ناامیدی سم است»/ ساخت مجموعه مستندی درباره صنعت خودرو در ایران
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • رئیس سندیکای صنعت مخابرات ایران : بی‌کیفیتی مودم های تولید داخل بهانه است؛ به دنبال خرید مودم های ارزان‌قیمت و بنجل چینی اند
  • چرا مدیریت خودروسازان دولتی محکوم به واگذاری به بخش خصوصی است؟