Web Analytics Made Easy - Statcounter

شینهوا روز شنبه در مطلبی با بیان اینکه خاورمیانه در شرایط حساسی قرار گرفته است خاطر نشان کرد خروج آمریکا از برجام و تحریم ایران و جلوگیری از خرید نفت ایران توسط کشورهای دیگر، باعث شده است منطقه به تنش کشیده شود و مسئول شکل گیری این بحران هم آمریکا است.

در این گزارش آمده است در یک سال گذشته به رغم آنکه دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا از برجام خارج شد و بیشترین فشارها را بر اقتصاد ایران وارد کرد، باز هم تهران به برجام کاملاً پایبند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری چین ادامه می‌دهد که منطقه خلیج فارس در شرایطی بسیار حساس قرار داد و نباید اجازه داد اقدامات تلافی جویانه علیه یکدیگر افزایش یابد هر حرکتی که باعث شود اوضاع از کنترل خارج شود، برای همه خسارت بار خواهد بود.

شینهوا تصریح کرد این منطقه در تقاطع صلح و جنگ قرار گرفته است و هر اشتباهی می‌تواند باعث شروع یک درگیری بزرگ شود.

خبرگزاری رسمی چین ضمن ابراز خرسندی از اینکه ایران و آمریکا هر دو تاکید کرده‌اند خواستار جنگ نیستند، می‌افزاید: بر عهده هر دو کشور است که از خود خویشتنداری نشان دهند.

این گزارش با بیان اینکه از لحاظ منطقی هر چقدر بر فشارهای آمریکا علیه ایران افزوده شود، تهران هم مواضع سخت‌تری اتخاذ خواهد کرد نوشت لازم است واشنگتن و تندروها در آمریکا نسبت به این مساله واقف باشند و باعث نشوند تا شرایط از این بدتر شود آنها باید بدانند توافق هسته‌ای امضا شد و باید منافع اقتصادی ایران هم در این میان در نظر گرفته شود.

شینهوا می‌نویسد برای ایران و آمریکا جنگ هیچ دستاوردی نخواهد داشت و هیچ کشوری هم در دنیا خواستار چنین شرایطی نیست و هر دو کشور باید مراقب شرایط موجود باشند و نگذارند اوضاع از کنترل خارج شود.

روزنامه چاینا دیلی ارگان حزبی دیگر چین هم در گزارشی آورده است که کشورهای اروپایی، چین و روسیه همچنان در تلاش برای حفظ برجام هستند.

این نشریه با اشاره به تلاش‌های روسیه برای پیشرفت در اجرای سامانه مالی اینستکس می‌نویسد اگر قرار باشد این سامانه مقبول و کامل باشد باید کشورها و قاره‌های دیگر به آن پایبند باشند و همزمان اجازه دهند تا درامدهای نفتی ایران نیز از این طریق در اختیار تهران قرار گیرد.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۷۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای رئیس‌جمهوری لهستان درباره راهبرد آتی روسیه

رئیس جمهوری لهستان در اظهاراتی مدعی شد که روسیه ممکن است پس از شکست اوکراین به دیگر کشورهای اروپایی و حتی اعضای پیمان آتلانتیک شمالی حمله کند.

به گزارش مشرق، «آندژی دودا» در مصاحبه با شبکه خبری فاکس نیوز گفت که اگر روسیه بتواند اوکراین را شکست دهد، به احتمال زیاد علیه سایر کشورهای اروپایی و حتی اعضای ائتلاف نظامی ناتو اقدام خواهد کرد.

پیش‌بینی این مقام اروپایی یک روز پس از تصویب بسته ۹۵ میلیارد دلاری مجلس نمایندگان آمریکا صورت می گیرد که شامل ۶۰ میلیارد دلار کمک جدید به اوکراین است. جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا نیز اعلام کرده است که به سرعت برای انتقال تسلیحات و مهمات به کی‌یف اقدام خواهد کرد.

ولودومیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین پیش از این بارها هشدار داده بود که در صورت نرسیدن کمک های خارجی، کشورش ممکن است در جنگ با روسیه شکست بخورد.

رئیس‌جمهوری لهستان در بخش دیگری از اظهاراتش مدعی شد: این استعمارطلبی سیری‌ناپذیر روسیه است. وی سپس بر ابراز اطمینان از توان اوکراین برای دفاع از خود تاکید کرد.

درحالیکه ائتلاف ناتو صرف دو درصد از تولید ناخالص داخلی هر یک از اعضا را برای هزینه های دفاعی تعیین کرده، دودا گفت که این میزان باید به سه درصد افزایش یابد.

این مقام اروپایی در ادامه اضافه کرد: «راه دیگری وجود ندارد. هزینه های دفاعی باید افزایش یابد. درست همانگونه که در دوران جنگ سرد رخ داد. این راهی برای حفظ صلح در اروپا و توقف استعمارطلبی روسیه است».

دودا سپس خاطرنشان کرد: «لهستان بیش از ۴ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف امور دفاعی می کند و بیشتر آن صرف خرید تسلیحات ساخت آمریکا مانند سامانه موشکی پاتریوت می شود. وی همچنین افزود: خلبانان نیروی هوایی لهستان در آمریکا در حال یادگیری نحوه پرواز با جنگنده های اف-۳۵ هستند که به تازگی خریداری شده اند».

پیش از این نیز ژنرال کارستن بروئر از مقامات ارشد نظامی آلمان در سفر به لهستان ادعا کرده بود که ممکن است روسیه طی سال‌های آینده به یک کشور عضو ناتو حمله کند.

وی در این زمینه مدعی شد: روسیه پس از بازسازی نیروهای خود پس از جنگ اوکراین، می‌تواند در پنج تا هشت سال آینده آماده حمله نظامی به یکی از کشورهای عضو ناتو شود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • پاسخ مهم رهبری به توصیه‌ها برای مذاکره با آمریکا در برنامه هسته‌ای را ببینید | فیلم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • گروسی: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
  • گروسی: ایران باید بیشتر با آژانس همکاری کند/ قصد دارم به زودی به ایران بروم
  • کنعانی: در برجام آمریکا زیر میز دیپلماسی زد نه ایران/ اقدام ایذایی در اصفهان اقدامی بی‌ارزش بود
  • ادعای رئیس‌جمهوری لهستان درباره راهبرد آتی روسیه
  • گفت و شنود/ بعدش چی؟!