Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سید مصطفی میرسلیم رئیس شورای مرکزی حزب در اجلاس دبیران استان‌های حزب موتلفه اسلامی با دسته بندی افرادی که نسبت به حزب ابراز تمایل می‌کنند، اظهار کرد: افرادی فرصت طلب اند و ابراز تمایل آن‌ها به حزب برای دستیابی به منویات سیاسی یا اجتماعی یا اقتصادی خودشان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برخی دوستان نیز به حزب نزدیک می‌شوند تا ما برای آن‌ها هزینه‌های تبلیغات انتخابات را تأمین کنیم؛ آن‌ها فکر می‌کنند در مؤتلفه یک مشت افراد پولدار نشسته اند و ما می‌توانیم آن‌ها را بدوشیم و هزینه‌های تبلیغات خود را بر دوش آن‌ها بیندازیم؛ این هم امید آن‌ها در نزدیک شدن به مؤتلفه است.

رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفۀ اسلامی اظهار کرد: برخی نسبت به حزب ابراز تمایل نشان می‌دهند تا نوعی خوشنامی و وجاهت اجتماعی کسب کنند، زیرا می‌دانند حزب مؤتلفۀ اسلامی نزد مردم و علما از سابقه‌ای خوب برخوردار است.

میرسلیم گفت: عده‌ای دیگر برای آموزش دیدن و طی کردن راه کمال سیاسی به حزب مؤتلفۀ اسلامی نزدیک می‌شوند. آن‌ها می‌دانند فعالیت سیاسی کاری نیست که بتوان در آن بی گدار به آب زد بلکه باید اصول آن را یاد گرفت؛ امروزه در دانشگاه‌های ما چنین مهارت‌هایی را یاد نمی‌دهند. این افراد حزب را به عنوان آموزشگاهی عالی برای کسب تجربه مدیریتی و سیاسی تلقی می‌کنند.

وی تصریح کرد: مسائل واقعی کشور، منطقه، دنیای اسلام و مسائلی که در جهان پدید می‌آید همه محمل‌هایی اند که در بخش‌های مختلف حزب به بحث و بررسی گذاشته می‌شود، بنابراین کسانی که در این جلسات شرکت می‌کنند بینش سیاسی شان تقویت و فکرشان وسعت پیدا می‌کند و بتدریج آمادگی و آموزش لازم را پیدا می‌کنند تا به روش‌های مدیریت سیاسی آگاه شوند. کار حزب از این لحاظ بسیار مهم و حساس است. هر تشکیلاتی را نمی‌توان حزب نامید.

رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفۀ اسلامی با بیان این که مرحوم شهید بهشتی حزب را یک معبد می‌دانست، خاطرنشان کرد: عده‌ای هم به حزب نزدیک می‌شوند تا با خودسازی و تزکیۀ نفس برای کار‌های جمعی میهنی آماده شوند.

میرسلیم با اشاره به دسته دیگری از افراد که به حزب مراجعه می‌کنند، گفت: عده‌ای برای کمک، فداکاری و ابراز ازخودگذشتگی به منظور تحقق آرمان ها، به حزب مراجعه می‌کنند. این افراد خودشان را هزینۀ حزب می‌کنند نه اینکه حزب را هزینۀ خود کنند.

وی تأکید کرد: افرادی همچون حاج حبیب الله عسگر اولادی، شهید مهدی عراقی، شهید سید اسدالله لاجوردی، حاج ابوالفضل حاجی حیدری، شهید رجایی، حاج سید تقی خاموشی، حاج محمد رضا اعتمادیان، حاج شیخ محمدخرسند، حاج محمد نبی حبیبی در زمرۀ افرادی بودند که هدفشان از مراجعه به حزب فداکاری برای اعتلای حزب و تحقق آرمان‌های آن بود. آن‌ها هرچه داشتند برای حزب گذاشتند و نمونه‌های ایثار سیاسی بودند.

رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفۀ اسلامی در ادامه با بیان اینکه مردم ایران بسیار نجیب اند، تصریح کرد: اگر شرایطی که امروز رخ داده و بر ما تا حدودی تحمیل شده است، هر زمانی دیگر در تاریخ ما اتفاق می‌افتاد کلی بلوا می‌آفرید، مردم ما امروز آگاهانه و با نجابت این شرایط را تحمل می‌کنند.

میرسلیم گفت: مؤتلفۀ اسلامی باید به دور از جنجال ها، انعکاس دهندۀ تخصصی مطالبات مردمی باشد. این امر هم باید پس از بررسی‌های تخصصی در حزب به صورتی هنرمندانه و کارشناسانه انجام بگیرد.

وی با اشاره به اهمیت بیانیۀ گام دوم انقلاب، گفت: امروز یکی از رسالت‌های مهم مؤتلفۀ اسلامی فهم و تفهیم منویات رهبرانقلاب به جامعه است.

رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفۀ اسلامی با اشاره به وظایف حزب در شناسایی افراد واجد صلاحیت برای انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هنر ما باید این باشد که بر مبنای حضور ممتد و ریشه دارمان در میان گروه‌های مختلف مردم نیرو‌های با صلاحیت را شناسایی کنیم.

میرسلیم تاکید کرد: باید کسانی را برای نامزدی در انتخابات مجلس شناسایی کنیم که از استقلال رأی سیاسی برخوردار باشند و منافع خود را بر مصالح کشور و حقوق عمومی مردم ترجیح ندهند و اهل زد و بند نباشند و در دوران نمایندگی ابدا به بده بستان با دولت آلوده نشوند تا بویژه با اقتدار بتوانند به نظارت بر اجرای قوانین بپردازند و در این راه تحت نفوذ رئیس جمهوری، رئیس مجلس و سایر مقامات قرار نگیرند.

وی گفت: افراد با صلاحیتی که برای نامزدی در انتخابات مجلس معرفی می‌کنیم لزوما عضو حزب مؤتلفۀ اسلامی نیستند؛ افرادی که مناسب ادارۀ کشورند باید شناسایی و برای انتخابات نامزد شوند. ادارۀ کشور به دست خود مردم است و نجات یافتن از مشکلاتی که در آن قرارگرفته ایم باید هوشیارانه و مخلصانه بر مبنای معیار‌های دقیق اعتقادی و سیاسی که در حزب تعیین و تبیین کرده ایم انجام گیرد و الا باز فرصت‌های دیگری را از دست خواهیم داد و پیشرفتمان به عقب خواهد افتاد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی میرسلیم دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۷۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مروری بر مهمترین تحولات سیاسی «آذر ماه» سال گذشته

سال ۱۴۰۲ با همه فراز و فرودها، تلخی‌ها و شیرینهایش پایان یافت و سرانجام هم در ماه پایانی آن انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان برگزار شد. در این سال حوزه سیاست تحولاتی مهی را به خود دید که قصد داریم نگاهی بر تحولات سیاسی آذر ماه در سال ۱۴۰۲ داشته باشیم. شاید بیان همه اخبار این حوزه مهم مقدور نباشد، اما با این حال تلاش شده خبرسازترین رویداد‌های ماهانه در حوزه سیاسی در آذر ماه سال ۱۴۰۲ در این مجموعه گردآوری شود.

 

پایان ماراتن بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه در مجلس
پنجاه و هفتمین جلسه و سی‌یکمین روز بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه به پایان رسید؛ 1 آذر آخرین روز رسیدگی به لایحه برنامه بود و مصوبات مجلس برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شد.

 

خزعلی: نگفتم طلبه‌ها بازیگر شوند؛ شیطنت کردند!
انسیه خزعلی ـ معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ـ در گفت و گو با برنامه «و اما امروز» شبکه آموزش درباره سخنان خود نسبت به ورود زنان طلبه به عرصه بازیگری که در چند روز گذشته حاشیه‌برانگیز شد، توضیح داد.

خزعلی ابتدا در پاسخ به اینکه سخنانش درباره طلبه‌های بازیگر یک ایده صرف بوده است یا برایش برنامه‌ریزی داشته‌اند؟ بیان کرد: این بحث نه ایده بود و نه برنامه‌ریزی‌ برایش انجام شده است. یک پیشنهادی در یک جمع خصوصی از (طرف خانم‌های طلبه) مطرح کردند که توانمندی‌هایی دارند و کارهایی هم کرده‌اند؛ فیلمنامه نوشته‌اند و می‌توانند در زمینه فیلمسازی، کارگردانی و تربیت بازیگر فعالیت کنند؛ نه اینکه بازیگر شوند چون بعضی تعبیر کردند که خانم‌های طلبه می‌خواهند، بازیگر شوند.

او اضافه کرد: بحث، کمک در تربیت بازیگر بود. ما هم مثل همه نشست‌هایی که با جوانان داریم، وظیفه‌مان این است که از توانمندی‌ها و استعدادهایی که جوان‌ها دارند استقبال کنیم و گفتیم ما در حد توانمان کمک می‌کنیم. شما بروید آموزش ببینید، طبیعتا باید با مهارت باشد، ما هم پشتیبانی می‌کنیم از اینکه شما آموزش ببینید. حیطه هنر، شعر و... حیطه‌های مهارتی است که استعداد می‌خواهد و همه اقشار از دانشجو و طلبه باید شناسایی شوند.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری درباره تخصص طلبه‌ها در تربیت بازیگر نیز پاسخ داد: گفتند، می‌خواهیم وارد این عرصه شویم و یاد بگیریم ما هم گفتیم پشتیبانی می‌کنیم و معرفی می‌کنیم. ما که خودمان در کار اجرایی نیستیم و دستگاه‌هایی که متصدی هستند، آموزش می‌دهند.

خزعلی درباره بحث بازیگران طلبه عنوان کرد: اصلا بحث بازیگری نبود؛ این‌ها شیطنت‌هایی است که همیشه وجود داشته است. طبیعت کار این است، کسانی که استعداد دارند آموزش ببینند، این‌ها زمان می‌برد نه اینکه الان کارگردان شوند!

 

سال تمام شد پول نیامد!
در 5 آذر عزت‌الله ضرغامی از چالش‌های انجمن خیرین میراث فرهنگی کشور، که به دلیل نظام اداری، که آن را «فشل»، «ناکارآمد» و «عین بختک» خواند، یک سال زمان برد تا راه‌اندازی شود، سخن گفت و از ۱۵۰۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که هنوز اختصاص داده نشده است، گله کرد.

 

۹۱ حزب اجازه ارائه لیست انتخاباتی دارند
دبیر کمیسیون ماده ۱۰ قانون فعالیت احزاب و گروه های سیاسی، گفت:از ۱۴۰ حزب کشور فقط ۹۱ حزب اجازه ارائه لیست انتخاباتی دارند.عبدلله مرادی در نشست خبری 7 آذر خود با اشاره به ماده ۸ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی ، اظهار کرد: این ماده درباره چگونگی فعالیت احزاب در انتخابت و انتشار فهرست های انتخاباتی است. براساس این ماده وزارت کشور موظف است آخرین فهرست احزاب و جبهه های قانونی را منتشر کند تا جامعه از احزاب و جبهه های قانونی اطلاع داشته باشند.

 

واکنش دولت به گزارش «فساد چای»
در پی انتشار گزارش فساد در حوزه واردات چای در برخی رسانه‌ها، بازرسی ویژه رئیس‌جمهور در اطلاعیه‌ای، با اشاره به کشف موضوع به وسیله نهادهای نظارتی درون دولت تأکید کرد: در این دولت هیچ خط قرمزی برای مبارزه با فساد وجود ندارد و بر خلاف برخی ادوار گذشته که در درون دولت برای مفسدان حاشیه امن ایجاد و از برخورد با آن‌ها جلوگیری می‌شد، در این دولت و مشخصا در پرونده مذکور، دولت هم فساد را کشف کرده و هم دولت مدیران مربوطه را نیز تا بالاترین سطوح برکنار کرده و پرونده انحراف ارزی را برای رسیدگی و صدور حکم در اختیار دستگاه قضایی داده است.

همچنین دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس در واکنش به انتشار پستی در کانال محمدجواد آذری جهرمی درباره کشف فساد در واردات چای، نوشت: کشف فساد درپی گزارش مردمی، با دستور معاون اول رئیس‌جمهور و کار مشترک نهادهای نظارتی دولت انجام و پرونده تحویل قوه قضائیه شد. این دولت نه‌تنها در برخورد با فساد خط قرمز ندارد خود پیشگام کشف و مبارزه با آن است.

 

موافقت مجلس با مسکوت ماندن لایحه تشکیل وزارت بازرگانی
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه 12 آذر خود، درخواست عده‌ای از نمایندگان برای مسکوت ماندن گزارش کمیسیون اجتماعی پیرامون لایحه دو فوریتی تشکیل وزارت بازرگانی را بررسی کرده و در نهایت با درخواست مسکوت ماندن این لایحه به مدت شش ماه موافقت کردند.

 

رئیس‌جمهور لایحه بودجه ۱۴۰۳ را تقدیم مجلس کرد
حجت‌الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی در جلسه علنی سه‌شنبه 14 آذر مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره ویژگی‌های لایحه بودجه ۱۴۰۳ مطرح کرد و سپس این لایحه را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.

 

فرمانداران کشور برای انتخابات آموزش دیدند
در 29 آذر نشست آموزشی ویژه انتخابات برای پنجمین گروه از فرمانداران سراسر کشور با محکومیت اقدامات تروریستی در شهرستان راسک، گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات در راستای تقویت ظرفیت امنیت ملی در سالن الغدیر وزارت کشور آغاز به کار کرد.

 

دیگر خبرها

  • دیدار اسماعیل هنیه با رییس مجلس
  • اسماعیل هنیه با قالیباف دیدار کرد
  • دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس دفتر سیاسی حماس
  • مروری بر مهمترین تحولات سیاسی «آذر ماه» سال گذشته
  • اخبار سیاسی ۸ فروردین؛ دیدار هنیه با رئیسی/تصویب ضوابط دستمزد/افزایش جرایم رانندگی
  • مروری بر مهم‌ترین تحولات سیاسی «آبان ماه» سال گذشته
  • مروری بر مهمترین تحولات سیاسی «آبان ماه» سال گذشته
  • ناکامی آملی لاریجانی و قالیباف در سال ۱۴۰۲ /دولتِ رئیسی «نمره تجدیدی» گرفت /زلزله یا انتخابات ۱۱ اسفند؟!
  • دستاوردهای تعامل سازنده دولت سیزدهم با مجلس
  • کنایه فلاحت پیشه به شورای نگهبان درباره ردصلاحیت‌ها