Web Analytics Made Easy - Statcounter

میردولت موسوی مدیر انجمن سینمای جوان اردبیل روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: " خرمگس، مسیر سخت، دریاوار، ۹۹۹۹۹۹۹۹، بی بی، دایان و دختری در باد فیلم‌های شرکت کننده در جشنواره‌های خارجی بوده‌اند.

وی بیان کرد: فیلم دریاوار در سه جشنواره عشق کالیفرنیا، nassau film و american film festival dc asian pacific، خرمگس در جشنواره آنلاین دیترویت آمریکا، مسیر سخت در جشنواره nassau film و جشنواره بین المللی انمیشین صوفیه، ۹۹۹۹۹۹۹۹۹ در جشنواره جهانی اتریش، بی بی در جشنواره آنلاین the lif-of session، دایان در جشنواره diversions grand prix و دختری در باد در جشنواره بین المللی صلیب سرخ بلغارستان شرکت داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌گفته وی، در سال گذشته نیز فیلمسازان این انجمن در ۳۸ جشنواره جهانی شرکت و موفق به کسب سه جایزه بینالمللی شده‌اند.

موسوی بیان کرد: این موفقیت‌ها در حالی است که این انجمن از نظر مالی بسیار فقیر بوده و از کمترین اعتبار و کمک دولتی بهره‌مند است.

۶۰۱۶

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جشنواره اردبیل انجمن سینمای جوان ایران فیلمساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۸۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ملی ۲۵ اثر تاریخی استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، حسن محمدی ادیب اظهار کرد: حوزه میراث فرهنگی حوزه‌ای دقیق و مهم است و اقدامات در این حوزه به عنوان عاملی برای حفط مواریث تاریخی و انتقال آنها به نسل‌های بعدی است و علاوه بر عملکرد‌های یاد شده، در سال گذشته در یک بنای تاریخی نیز به ثبت جهانی رسیده است.
وی افزود: در سال گذشته با توجه به ثبت پرونده کاروانسرا‌های ایرانی در فهرست آثار جهانی، کاروانسرای سنگی صائین نیر به عنوان دومین اثر استان پس از مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی در فهرست آثار جهانی قرار گرفت که فرصت مناسبی برای حفاظت از این اثر مهم تاریخی و جذب گردشگران داخلی و بین‌المللی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل گفت: پارسال از ۲۵ اثر استان که در فهرست آثار ملی به ثبت رسید هشت اثر غیرمنقول، هشت اثر منقول، ۶ اثر ناملموس و سه اثر طبیعی بودند و مجموعه تاریخی جمعه مسجد اردبیل نیز به عنوان سومین پایگاه ملی میراث فرهنگی استان در سال ۱۴۰۲ به ثبت رسید و فعالیت خود را آغاز کرد.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل نیز درباره کاوش‌های باستان‌شناسی و مرمت بنا‌های تاریخی استان گفت: در سال ۱۴۰۲ در پنج محوطه تاریخی استان، کاوش و مطالعات باستان‌شناسی انجام یافت که کاوش باستان‌شناسی در تپه بریس نمین، تپه قلعه کورائیم نیر، گورستان اولتان قالاسی مغان و تاتار تپه روح کندی بیله‌سوار و بررسی باستان‌شناسی در بخش مرکزی شهرستان بیله‌سوار از آن جمله بود.
علیرضا دباغ عبداللهی افزود: با همکاری صندوق توسعه و احیای بنا‌های تاریخی بهره‌برداری چهار بنای تاریخی استان در سال ۱۴۰۲ به بخش خصوصی واگذار شد و باقی بنا‌های تاریخی نیز مطالعه شده و آماده واگذاری در سال ۱۴۰۳ است.
وی اضافه کرد: اقدام مهم دیگر معاونت میراث فرهنگی که به صورت مستمر انجام می‌شود مرمت و ساماندهی بنا‌های تاریخی استان است و در این راستا نیز کارگاه مرمت ۳۵ بنای تاریخی استان در سال ۱۴۰۲ فعال بوده است.

دیگر خبرها

  • راه اندازی مدرسه اوتیسم در اردبیل
  • تساوی نماینده فوتبال اردبیل در لیگ دسته ۲
  • تساوی نماینده فوتبال اردبیل در لیگ دسته ۲ فوتبال
  • صدور بیش از 90 هزار گواهینامه مهارتی بین المللی در خوزستان
  • سی و پنجمین اجلاس کنگره جهانی انجمن پیانک برگزار می شود
  • صدور بیش از ۹۰ هزار گواهینامه مهارتی بین المللی در خوزستان 
  • اولین گفت‌وگوی وزیران دفاع آمریکا و چین
  • افزایش رقابت میان برنامه سازان با جشنواره پژواک رادیو
  • ۲ انتصاب در انجمن سینمای جوانان ایران
  • ثبت ملی ۲۵ اثر تاریخی استان اردبیل